Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De az is benne lehetett, hogy az ő védelmük is erős volt, s pl az Arizona ellen is sokat jelentett egy demoralizáló első védekezés és 3&out. De leginkább az volt, hogy a Denvert az eredmények is mutatták, hogy nagyon két vállra fektetni ebben az évben nem lehetett és egy második félidős kezdés indokoltabb volt, miután várható volt, hogy szoros meccs lesz. Legalábbis így számoltak gondolom.Tromort77 írta:
Jó ez egyértelmű de azt vártam volna, én legalábbis, hogy egy Panthers rögtön dominálni akar és él a kezdés lehetőségével.
Egyértelmű, hogy a denveri védelem volt a kulcs és ami volt lehetőség azt se tudta kihasználni a Panthers. Idegesek voltak, fegyelmezetlenek, a nyomást nem bírták.Forduló pontok ide vagy oda, csak 10 pontot nem lehet szerezni egy döntőben. Főleg nem a liga legjobb támadójának kikiáltott csapatnak.
Jó ez egyértelmű de azt vártam volna, én legalábbis, hogy egy Panthers rögtön dominálni akar és él a kezdés lehetőségével.Bob_Marley írta:Szerintem a kezdésnél arra apelláltak, hogy a második félidőt ők kezdhessék, s ha már arról van szó hogy első csapást bevinni, akkor a másodikban már a védelmekben csak benne van 30 perc, s könnyebb lehetett volna.
Lett ebből hét és a koktélcseresznye, hab, mazsola, minden pedig a Cavs ellen jött.Nekünk most megint könnyebb a sorsolásunk, de ezt múltkor is ellőttem aztán kikaptunk a Brooklyn meg a Lakers ellen.Szóval most remélem a srácok összeszedik magukat és lehet feljebb kúszni a tabellán. Elkövetkezendő 8 meccsből kétszer toljuk a Philly, kétszer az Orlando, egyszer a Denver, egyszer a Wizards, egyszer a Pistons és megyünk NY-ba is a Knickhez. 6 győzelmet "elvárok" és lehet is ennyit hozni.
Nem hiszem.P.U.Y.O.L. írta:A szombati mókát továbbra se közvetíti a Sport TV?
Én címvédést jósolok.Bob_Marley írta:Pofás kis névsor, tolok egyet Bartonra, mert nálam van fantasyban.
Nincs ebben semmi extra, az egész ESPN-nél elmentek otthonról.PCsabi írta:Bob, ehhez mit szólsz?![]()
ESPN Top100:
21. Kevin Garnett, 22. Kevin Durant, 23. Steph Curry, 24. Elgin Baylor, 25. Scottie Pippen
Én szívesen megnézném, egy olyan csapatban, amelyik playoff tényező, bajnokesélyesBob_Marley írta: Davis meg szerintem nem lázadó típus mint mondjuk Westbrook, sokáig ott fog maradni. Kicsit KG féle pályafutást jósolok neki. 5-6 év múlva lehet vált, de addig marad.
Felmerül, de mégegyszer mondom, ez többtényezős. Edző, csapattársak, milyen csapatok jönnek szembe, melyik korszakban játszol...nem egyszerű. Pl. egy Iverson, Wilkins vagy Ewing se lett soha bajnok, pedig elit játékosok.Bob_Marley írta:Persze, hogy csapatsport, de egy Durant kaliberű játékos ha nem lesz bajnok akkor ott mégiscsak felmerül, hogy valamit elrontott.
2-5 ellen az túlzás, Ibakát ne felejtsük ki.Nekem az mindig nagy szívfájdalmam, hogy ő amúgy eléggé el van ott nyomva, s az új edző sem segített ezen.
Lakers lehet opció, de ugyanezekkel a "kondíciókkal" hogy nagy csapat nagy tradícióval rendelkezik minimum ott lenne a NY és a Boston is, akik kapásból előrébb járnak mint a Lakers. És Nyáron szerintem az egyik legnagyobb tanulság az volt, hogy már nem elég a "név". Simán aláírtak kis piacokra a játékosok, s pl egy LMA kiröhögte a Lakerst. És jövőre meg mint írtam a Liga 80%-a betud tolni max szerződést. Tehát még a pénzügyi előnyük sincsen meg.
Boston harmadik, de azért Orlandoban szép mutatvány volt kikapni +14-ről.
Oké, de ez csapatsport. Egy teniszben nyilván nincs miről beszélni, de a kosárlabdát öten játsszák. Ha te folyamatosan elteszel 30 pontokat, viszont melletted analfabéták vannak, azzal nem lehet mit kezdeni.Bob_Marley írta:Szerintem is jobb játékos, de ha nem fog gyűrűt nyerni akkor marad majd neki, hogy ennyi meg ennyiszer volt pontkirály.....Van egy döntője, ahol közük nem volt hozzá és mellette semmi. És elnézve pl az idei szezont előbb érzek a CLippersben meglepetés szagot hogy megszorítsa a Spurs-GSW kettőst mint az Oklahomában.
Én a Lakerst kizárom, több okból is. Ha meg odamegy Westbrook akkor KD minek menne oda?Ugyanott lennének megint.