Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem tudom, ha mondjuk tavaly ez a végeredmény, akkor idén szegényebb lennék egy 0-4-gyel, lenne mondjuk 10+ pont az előnyünk és totál érdektelen lenne a bajnoki versenyfutás. Én azt szeretem, amikor erős riválisok vannak, akik ellen dicsőség a győzelem, és nem kisujjgyakorlat. Konkrétan a Celta elleni meccset is nagyon várom már, mert van mit törleszteni nekik, meg mert egy jó focit játszó, agilis kis csapat.crixus írta:Nálam így nézne ki az "álom-tabella 38 forduló után".Bob_Marley írta: ...
1. Barcelona
.....
...
...
18. Atlethic Bilbao
19. Real Madrid
20. Espanyol
![]()
![]()
![]()
Nálam így nézne ki az "álom-tabella 38 forduló után".Bob_Marley írta: ...
Ne kezdd már el megmagyarázni kérlek.S.Agüero írta:Nem csak nekik rossz, hanem nekünk is jó, mert akkor -1 csapat lenne, aki csak szétrúgni akar minket.
Nem is azt írtam hogy valaki valaminek ne szurkoljon. Ne forgasd ki mester.visca el barca írta:szerintem meg mindenki annak szurkol akinek akar, vagy nem. gyanítom h rajtad kívül a fórum 99%-a boldog lenne ha kiesnének.Bob_Marley írta:Talán saját csapatnak kéne szurkolni és nem valaki ellen...ódivat ezek szerint.
Na lehetne erre is szavazás kiírva, hogy ki örülne neki.visca el barca írta: szerintem meg mindenki annak szurkol akinek akar, vagy nem. gyanítom h rajtad kívül a fórum 99%-a boldog lenne ha kiesnének.
szerintem meg mindenki annak szurkol akinek akar, vagy nem. gyanítom h rajtad kívül a fórum 99%-a boldog lenne ha kiesnének.Bob_Marley írta:Talán saját csapatnak kéne szurkolni és nem valaki ellen...ódivat ezek szerint.
Talán saját csapatnak kéne szurkolni és nem valaki ellen...ódivat ezek szerint.TripleH írta:Na akkor itt az ideje mindenkinek szurkolni akik ellenük játszanak.
1 pontra vannak a kieső zonától, a Granadával zokszó nélkül megcserélném őket, ők legalább fociznak.
17 Espanyol 23 22
18 Las Palmas 23 21
19 Granada 23 20
20 Levante 23 17
Végül 0-5 lettnoname írta:Espanyol megint vesztésre áll. 1-2 forduló és kiesőzóna. Így tovább!
Mi a Marseillet vesszük át miután kikapunk ma a PSG ellen.visca el barca írta:az igazat megvallva ha nekem adtak volna a valenciánál 10 bajnokit, legalább egyet behúztam volna winresőt, ha Bob a segédedzőm, minden meccset lepörgetünk 1-0-al...