Tromort77 írta:Nem egészen. G.N.-ről tartom a véleményem, hogy nagy stratéga és nagy edzői karriert futhat be. De ugyanakkor ez a házasság a Valenciával rossz csillagzat alatt született.
Ez az ember sehol nem lesz az edzői társadalomban...
Évek óta a Barca mellett a Valencia az egyik kedvenc csapatom és a hajamat téptem amikor kinevezték ezt az angol mukit.

Akkor azt mondtam, hogy 1 hónapot adok neki, itt semmit nem fog elérni, a tavaszt sem fogja megérni...remélem nem sok hiányzik hozzá.
Bár egy ilyen kifilézés után nem tudom még mire várnak. Nem is tudom, hogy kinek jutott az eszébe a Valénál hogy egy ilyen "edzőként nevesincs" edzőt hozzanak ide, aki még egy U15-öt sem edzett soha, de egyből a Valenciához jó lesz.
Gondolom Phil bratyó közbenjárása kellett, mert a szingapúri elnöknek kb. fingja sincs hozzá, ez G.N. kinevezésénél látszik. Szép lehetett az a beszélgetés:
Chan Lay Hoon: "Cia kicsi Phili. Te neked lenni bátyád. Mit cinál moszt? Jó entrenador?"
Phil: Otthon van, ül az esőben a teraszon és matyizik. Nem volt még csapata, de egyszer lesz és rohadt jó lesz mert "világklasszis" játékos volt.
Chan Lay Hoon: Cerintem hívjad moszt fel, kici Geryke itt muy bueno edzőcske lenni. Szia köcccög.
Phil: Hmm...hívom.
Mást nem tudok elképzelni...és idejött ez a gyökér és játszatja itt a nagy angol fociját. Csak rá kéne jönni, hogy az angol stílus itt spanyolban nem működik, nem tudom mikor veszik már észre. Moyes se sok sót evett meg a Sociedadnál, asszem 10 győzelme nem volt összesen 11 hónap alatt, katasztrofális játékkal karöltve. Amikor kinevezték G.N-t és néztem az első meccse felállását hazai pályán, akkor a sírás és akut hasmenés fogott el amikor megláttam az 5 védős rendszerét...és ezt azóta is nyomatja. Örüljön hogy hazafelé nem égett a busz a segge alatt, csak kiabáltak meg mutogattak a szurkolók...amit hazai pályán kapni fog azt nem teszi ki az ablakba...
Jaaaa!!!! Nem mellesleg nem tudom hány embernek tűnt fel a szerdai Valencia felállás, mivel konkrétan 6!!!!! védővel állt ki a csapat.

6 védő volt a pályán, egy védekező kp Danilo személyében, Parejo és Gomes a középpályán és Rodrigo feltolva egy szem éknek.
http://www.eredmenyek.com/merkozes/8UN8 ... llitasok;1" target="_blank
Most kérdezem...mégis mit várt ettől a csapattól ilyen lehetetlen felállásban? 7 védekező emberrel??? Ha nem állnak fel így, akkor 12 a vége? És nem ez az első, hogy védekező taktikával küldi pályára a Valét ezért nem nyertek még bajnokin ezzel a szerencsétlennel.
Nagyon nagyon remélem, hogy hamar észhez térnek és rájönnek, hogy a teaszopogató tesók itt a büdös életben nem lesznek sikeresek és kivágják őket Valenciából. Sőt...lefogadom, hogy a következő 5 évben sem lesznek sehol és ha addig nem lesznek utána se.

Majd egy Swindon Town vagy esetleg egy West Brom kispadja kijár neki, egy félév vagy max 1 év sikerrel.
Félre értés ne essék én is örültem nagyon ennek a szerdai meccsnek, 7-et azért ritkán rakunk el, pláne a Valenciának, de valamilyen szinten vártam már egy ilyen seggbe dugást a Valénak is, hogy eltakarodjon kici Geryke és Phili. Attól hogy szeretem őket, nem azt szeretném, hogy bajnokok legyenek (mert mindig a BARCA legyen a bajnok

), de egy Top 3-as stabil csapatért rimánkodok régóta. Reméljük nyáron egy értelmes edző jön, Pellegrininek örülnék a leginkább, de 62 évesen már nem biztos, hogy elvállal még egy spanyol csapatot. Azt mondta otthon szeretné befejezni a pályafutását...Vilas-Boas talán...