Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minő meglepetés.noname írta:Már ideje lenne h egy szervezett csapat helyrepakolja Zidane-ékat. Erre a Malaga ideális. Persze ilyenkor szokott a Real 10 perc után vezetni egy szöglet öngóllal meg egy tizivel.
Off: ez a win-win szituáció, kivéve ha elmegy egy másik meccs a szelónS.Agüero írta:Egy Real pontvesztés most szerintem végleg eldöntené, hogy ők már nem lesznek bajnokok. Biztonság kedvéért megtettem őket, hogy több esély legyen a pontvesztésükre.![]()
Elsőben Duda megmutatja azt a balost, aztán kibekkelik.noname írta:Már ideje lenne h egy szervezett csapat helyrepakolja Zidane-ékat. Erre a Malaga ideális. Persze ilyenkor szokott a Real 10 perc után vezetni egy szöglet öngóllal meg egy tizivel.
A Spanyol Bajnokságról beszélünk, itt sajnos felesleges épeszű okokat várni, vagy logikus döntéseket..noname írta:Konkrétan semmi épeszű ok nem volt, hogy ne változtassanak a programon
Azért az a 4. hely is elég kemény falat jelenleg, ott van europa egyik legjobb hármasa, azért nem mellesleg, a Sevilla és a Villareal is igényt tart a 4. helyre.noname írta:Oda jutottunk, hogy már az siker lenne a Vale számára, ha legalább a 4. helyre lenne esélyük, de nincs. Pellegrini az az edző lehet, aki végre rendet rak, de nem tudom megkapja-e majd a kellő türelmet. Évek kellenek ahhoz, hogy a Valencia kompetitív legyen. Jelenleg a Villarreal és a Sevilla is egyértelműen veri őket.
Ha végül Benitez lesz a Vale edzője, akkor véglegesen le lehet arról mondani h a Vale akár megközelítse a 2(3) nagyot. Benitez végérvényesen tönkretenne mindent. Pár év alatt a Depor szintjére zuhannának.
Hát nem tudom, ha mondjuk tavaly ez a végeredmény, akkor idén szegényebb lennék egy 0-4-gyel, lenne mondjuk 10+ pont az előnyünk és totál érdektelen lenne a bajnoki versenyfutás. Én azt szeretem, amikor erős riválisok vannak, akik ellen dicsőség a győzelem, és nem kisujjgyakorlat. Konkrétan a Celta elleni meccset is nagyon várom már, mert van mit törleszteni nekik, meg mert egy jó focit játszó, agilis kis csapat.crixus írta:Nálam így nézne ki az "álom-tabella 38 forduló után".Bob_Marley írta: ...
1. Barcelona
.....
...
...
18. Atlethic Bilbao
19. Real Madrid
20. Espanyol
![]()
![]()
![]()
Nálam így nézne ki az "álom-tabella 38 forduló után".Bob_Marley írta: ...
Ne kezdd már el megmagyarázni kérlek.S.Agüero írta:Nem csak nekik rossz, hanem nekünk is jó, mert akkor -1 csapat lenne, aki csak szétrúgni akar minket.