Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na látod ezért sem használok facebookot.kanty írta:Tudod van az a Facebook, és ott belefutok az ilyenekbe is.Bob_Marley írta: Ilyenekre hogy bukkansz rá.Elég vad ötlet úgy en bloc.
![]()
![]()
All Star-gála meg eddig nagyon adja, hárompontos, a skill challenge és a zsákoló is nagyon rendben volt. Bár azért Gordon nyerhetett volna. Akkorát tömött, mint az ég.![]()
Tudod van az a Facebook, és ott belefutok az ilyenekbe is.Bob_Marley írta: Ilyenekre hogy bukkansz rá.Elég vad ötlet úgy en bloc.
![]()
Persze, a zsákoló verseny jó volt, nekem Gordon jobban tetszett most, de LaVine is megérdemelte.neobarca írta:Nézi vki az All Star hétvégét? Kifejezetten jónak találom idén. A tegnapi zsákoló verseny te jó ég. Gordon és LaVine csata életem legjobb ütközete volt! Maximális respect nekik!
Ilyenekre hogy bukkansz rá.kanty írta:Van egy-két elég pofás is.
James a kedvencem.![]()
http://uproxx.com/dimemag/nba-logos-as-all-stars/9/" target="_blank
Oké, de egy képet készíts majd legalább.Bob_Marley írta: Ha ez összejön a bugyimba vizelek.![]()
Láttam én is, de ha olvasod folyamatosan akkor az öreg kb 1 éve folyamatosan rá van valakire izgulva.PCsabi írta:Bob, most láttam Simmons-nál, csinálnád?
Blake Griffin for David Lee, Rozier, James Young, 2016 Nets pick, 2016 Celtics/Mavs pick.
Mondjuk ebben az edző is benne van, hogy hagyja.nzxtpo írta:Ez statisztika
Sokan szeretik a szakállas és a Rockets játékát, de még többen ki nem állhatják, pont ilyen statisztikák miatt.
Warriors win 42nd straight home game 123-110 over Rockets
Szívem szerint csak a GSW-t és a SAS-t tettem volna be a szavazásba.Bob_Marley írta:Egyébként konferencia harmadikok vagyunk, papíron az contender státusz.Alapból négy nyugati kettő keleti, igazságtalan.
Vagy melyik Harden fan szavazott a másra?PCsabi írta:Melyik Celtics-fan szavazott a "Más"-ra?
Majd jön Rodman és megnyugodhat.Hát abból lett elege, hogy tavaly ritka rosszak voltak, most pedig van egy rossz szériájuk. Nem mondom, hogy egyetértek a döntéssel, de ez New York, itt nem szoktak olyan türelmesek, átgondoltak lenni - és ez az elmúlt évek eredményein is meglátszik.
Hát abból lett elege, hogy tavaly ritka rosszak voltak, most pedig van egy rossz szériájuk. Nem mondom, hogy egyetértek a döntéssel, de ez New York, itt nem szoktak olyan türelmesek, átgondoltak lenni - és ez az elmúlt évek eredményein is meglátszik.Bob_Marley írta:Oké, hogy elege lett, de miből?Most gyenge sorozatban voltak, de ettől a NY-tól mit szeretne, mikor Charlotte, Orlando féle csapatok nem férnek be a rájátszás helyekre....Tankolni felesleges, mert a Torontoé a draftjog. Kb ez a reális, hogy 10-12 körül vannak a konferenciában.
Majd ha kiderül ki az új edző és hogyan tovább meg eltelik idő akkor okosabbak leszünk, de ezt első blikkre iszonyat felelőtlen és teljesen értelmetlen döntésnek tartom. És mi van ha nem jön új edző és marad Rambis?
Oké, hogy elege lett, de miből?kanty írta:Hát gondolom Jacksonnak elege lett, és Fishert könnyebb volt kirúgni, mint saját magát.Bob_Marley írta: http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-a-knick ... hert-20910
Ez csak engem sokkolt?
Mégis miért? Nem futnak rossz szezont, nem látom értelmét. Egyértelműen nem PO csapat a NY, de nem is legalja most, nem értem mit vártak még el. Gyenge sorozatban voltak, de attól még ez nekem érthetetlen.![]()
Bőven vannak elérhető jó edzők, szerintem hamar meglesz az utód is.
Hát gondolom Jacksonnak elege lett, és Fishert könnyebb volt kirúgni, mint saját magát.Bob_Marley írta: http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-a-knick ... hert-20910
Ez csak engem sokkolt?
Mégis miért? Nem futnak rossz szezont, nem látom értelmét. Egyértelműen nem PO csapat a NY, de nem is legalja most, nem értem mit vártak még el. Gyenge sorozatban voltak, de attól még ez nekem érthetetlen.