Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazad van. Annak fényében, hogy nem Ő volt a "kedvezményezett" villámgyorsan reagált és megoldotta. Az az érdekes, hogy semmi meglepetést nem mutatott, pedig Ő állítólag nem volt beavatva. Az persze tény, hogy Neymarhoz képest előbbről indult.noname írta:Az se semmi h Neymaré kellett volna legyen a labda, de Suarez lazán rávert egy jó métert. Érdemes azt is megfigyelni, hogy Suarez milyen jól kiszámolta. Gyakorlatilag tizedmásodpercre pontosan akkor lép be a büntetőterületre, amikor Messi hozzáért a labdához. A vadászösztön miatt olyan harapós ő.
De igen, úgy volt, h ő lövi be, de azt nyilatkozta, h gordo (Suarezvisca el barca írta:amúgy szerintetek a tizit nem neymarnak gurította le?

Nagyon azt írjákvisca el barca írta:amúgy szerintetek a tizit nem neymarnak gurította le?

Jól emlékszel!Zsazsa Jr írta:Én úgy emlékszem, hogy már lőtt sorfal alatti szabadot, de lehet rosszul emlékszem...recrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné
Oh, erre nem emlékeztem, pedig néztem a meccsetWaleba10 írta:https://www.youtube.com/watch?v=bc2PH47nZSc Panenka már piparecrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné
https://www.youtube.com/watch?v=bc2PH47nZSc Panenka már piparecrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Én úgy emlékszem, hogy már lőtt sorfal alatti szabadot, de lehet rosszul emlékszem...recrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe

Jól tudod annak számít. A srácok ma nyomtak egy old school-t.Bob_Marley írta: Amúgy szerintem ez statisztikailag kimaradtnak számít.
Amúgy szerintem ez statisztikailag kimaradtnak számít.PCsabi írta:Ilyen gyengén lőni egy büntetőt...

off: a magyar orvosok a szakmájukban nagyon elismertnek számítanak.S.Agüero írta: Hát igen, Messit reméljük, nem magyar orvosok műtötték.