Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek.Nero. írta:Amikor elkezdtem focit nézegetni ilyen 2004 körül, akkor nem egyszer fújtak még vissza büntetőt hasonló eset miatt, ma már viszont senki nem veszi komolyan és látszik hogy általában az elrúgás pillanata elött már 2-3 játékos bentvan a "boxban." Ahogy a kapusok sem maradnak már nagyon a gólvonalon...recrea írta:Kizárt dolognak tartom, h így szól a szabály. Aki ezt belinkeli, az vendégem egy sörre.
Újra kellett volna rúgatni.
Amikor elkezdtem focit nézegetni ilyen 2004 körül, akkor nem egyszer fújtak még vissza büntetőt hasonló eset miatt, ma már viszont senki nem veszi komolyan és látszik hogy általában az elrúgás pillanata elött már 2-3 játékos bentvan a "boxban." Ahogy a kapusok sem maradnak már nagyon a gólvonalon...recrea írta:Kizárt dolognak tartom, h így szól a szabály. Aki ezt belinkeli, az vendégem egy sörre.
Újra kellett volna rúgatni.
Ismét csak jó ha ezt átbeszéljük, mert tanulunk belőle, de a szabály én úgy tudom úgy szól ha valaki beljebb van az elrúgás pillanatában akkor meg kell ismételni. Mindegy hogy saját játékos, ellenfél vagy mindkettő.20tek írta: Annyi helyen olvastam már ezt a tévedést, legalább ide leírom: a gól TELJESEN SZABÁLYOS volt. Igen, Suarez a 'D' íven belül állt az elrúgás pillanatában, de mivel legalább egy Celta játékos szintén benn volt, így ha észreveszi is a bíró - lehet, észre is vette - , a szabályok szerint NEM KELLETT újrarúgatni a tizenegyest.
Hála az égnek, hogy valaki leírta helyettem, rossz nézni a sok nyáladzó madridistát -illetve nem csak őket- ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az bizony szabálytalan volt, közben magával a szabályzattal sincsenek tisztában.Annyi helyen olvastam már ezt a tévedést, legalább ide leírom: a gól TELJESEN SZABÁLYOS volt. Igen, Suarez a 'D' íven belül állt az elrúgás pillanatában, de mivel legalább egy Celta játékos szintén benn volt, így ha észreveszi is a bíró - lehet, észre is vette - , a szabályok szerint NEM KELLETT újrarúgatni a tizenegyest.
Annyi helyen olvastam már ezt a tévedést, legalább ide leírom: a gól TELJESEN SZABÁLYOS volt. Igen, Suarez a 'D' íven belül állt az elrúgás pillanatában, de mivel legalább egy Celta játékos szintén benn volt, így ha észreveszi is a bíró - lehet, észre is vette - , a szabályok szerint NEM KELLETT újrarúgatni a tizenegyest.Bob_Marley írta:És jó hogy ezt a spori nem szúrta ki.S.Agüero írta: Hát mivel Neymar a köríven kívülről indult, jó hogy Suárez ért oda hamarabb...Mert így nem volt szabályos, de ember nincs aki ezt észreveszi.
Erről mindig az jut eszembe, hogy ugye az a szlogen hogy Messi az eredendő tehetségének, Ronaldo pedig az irdatlatan edzésmunkájának köszönheti a sikereit. Szerintem Leo sem edz kevesebbet a portugál haverjánál, biztos vagyok benne hogy rengeteg pluszórát tölt edzéssel, ez nyilvánvalóan látszik azon hogy mennyit fejlődik a játéka.noname írta: de az ilyen beemelős passzokat is rengeteget gyakorolta.
A tizi előtt a fejemet fogtam én is azért amit szegény védővel leművelt!palesz77 írta:Nem szoktam őt külön kiemelni - istenítek elegen úgyis-, de most nagyon tetszett. Suárez első gólja előtt az a gólpassz.. Szerintem teljesen adta magát, hogy mi jön, mégis olyan hajszál pontosan rakta a lábára, hogy nem tudták levédekezni, parádés volt - csak úgy, mint Luis bemozgása. Imádom az ilyen labdáit. A tizi előtt amit művelt a védővel az is eszméletlen volt - teszem hozzá szerintem megalázóbb volt, mint Neymar a Bilbao elleni kupadöntőben, ami miatt meg akarták lincselni -, a gólpassz szintén. A szabadrúgását meg rajzolni se lehetett volna szebbre. Jó meccse volt na..
És jó hogy ezt a spori nem szúrta ki.S.Agüero írta:Hát mivel Neymar a köríven kívülről indult, jó hogy Suárez ért oda hamarabb...noname írta:Az se semmi h Neymaré kellett volna legyen a labda, de Suarez lazán rávert egy jó métert.
Igazad van. Annak fényében, hogy nem Ő volt a "kedvezményezett" villámgyorsan reagált és megoldotta. Az az érdekes, hogy semmi meglepetést nem mutatott, pedig Ő állítólag nem volt beavatva. Az persze tény, hogy Neymarhoz képest előbbről indult.noname írta:Az se semmi h Neymaré kellett volna legyen a labda, de Suarez lazán rávert egy jó métert. Érdemes azt is megfigyelni, hogy Suarez milyen jól kiszámolta. Gyakorlatilag tizedmásodpercre pontosan akkor lép be a büntetőterületre, amikor Messi hozzáért a labdához. A vadászösztön miatt olyan harapós ő.
De igen, úgy volt, h ő lövi be, de azt nyilatkozta, h gordo (Suarezvisca el barca írta:amúgy szerintetek a tizit nem neymarnak gurította le?
Nagyon azt írjákvisca el barca írta:amúgy szerintetek a tizit nem neymarnak gurította le?
Jól emlékszel!Zsazsa Jr írta:Én úgy emlékszem, hogy már lőtt sorfal alatti szabadot, de lehet rosszul emlékszem...recrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné
Oh, erre nem emlékeztem, pedig néztem a meccsetWaleba10 írta:https://www.youtube.com/watch?v=bc2PH47nZSc Panenka már piparecrea írta:Egy Panenkát meg egy sorfal alatti szabit várok még tőleAz se baj, ha góllal köti egybe
Off: egyszer láttam (soha többet) talán egy brazil gyerektől, tizi, meggurítja, alig éri el a gólvonalat, kapus másik irányba, labda becsorog, zseniális volt, valaki megkereshetné