Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.16. 19:21:07

visca el barca írta:el kell hozni auriert :D mivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert
Vagy Mendyt. :D

Amúgy röhögtök, de aki figyeli a francia bajnokságot, tele van hat tüdejű futóemberekkel szélső hátvéd poszton. Kevesebb játékintelligenciával, még ha Adriano már kifelé is megy, de legalább sok helyen bevethető, míg akikről szó volt kevésbé, de amúgy simán lehetne cserének hozni ilyen embereket mint Mendy pl. De egyébként Manquillot is lehetne hozni balhátvédbe.

Na de nem szemetelek tovább, ez így is szabályellenes.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.16. 19:14:11

el kell hozni auriert :D mivel le****zta blancot nincs maradása, és középen is tud játszani... fillérekért lehet hozni egy kiváló spílert
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.16. 18:59:55

recrea írta:Nem hiszem el amúgy, h nincs legalább 10-15 középső- és balhátvéd a piacon vagy legalább valahol, más csapatoknál, aki opció lenne. Hova tűntek a védők?
Kezdő szintű nem nagyon van. Legalábbis elérhető nincs. Akiket velünk már szóba hoztak és meg is ütik a szintet, az szerintem Marquinhos, Hummels és Laporte. Én az előbbi kettő közül örülnék az egyiknek, de még nagyon messze van nyár, az se biztos, hogy érkezik oda ember.
roby122 írta: Marquinhos is baromi jó lenne, egyben jobbhátvéd is lehetne, játszott sokat ő a jobb oldalon, viszont 50 milla alatt esélytelen lesz elhozni. De ha ennyi az annyi, és ő kell nekünk akkor ki kell fizetni.

Középpályára Denis vissza lesz hozva, akkor az pipa is. Halilovic pedig mehetne továbbra 1 év kölcsönbe.

Támadósorban, Munir elég lehet, Rafinha is betud szállni ha nagyon muszáj. Viszont ha kölcsönadjuk Munirt, akkor kell hozni előre valakit mindenképp. Akár még SergiRoberto is betud szállni.

Bartra/Mathieu?, Montoya, Song, Tello, Adriano, Sandro, Masip simán mehetne eladásra.
Hát Robinál sokkal inkább Arda vagy Rafinha, de még Ini is. Ő inkább legyen csere jobb bekk. Denist totál fölösleges visszahozni, ha a középpályára akarja Lucho. Vannak két posztra öten, odahozni még egy hatodikat nem érdemes, főleg ha még fizetni is kell. Esetleg balszélsőnek cserére.
A kérdés, hogy kh-tól hányan és kik távoznak. A Bartra-Vermaelen-Matyi trióból ketten biztos mennek, ha jön egy védő, ami úgy néz ki meg fog történni. A legsanszosabbnak az tűnik, hogy Bartra elmegy kölcsönbe és a belga távozik végleg. Matyihoz ragaszkodik LE.
Forca Barca!!!!
roby122
Entrenador del Barça

2016.02.16. 15:23:22

Külön csere balhátvédet nem hoznék, azért kiadni 3-4 milliót, hogy padozzon. Adriano sem játszik egész évben semmit. Kupában beállítják, de igazából akkor se a posztján játszik.
Tavaly a Chelsea-be is mekkora luxus volt, hogy Filipe Luis ott padozott egész évben. Olyat meg úgysem tudunk hozni, aki megközelítőleg lehoz egy Alba szintet, de mégis olcsó, meg tűri a padot. Megint csak érdemes univerzális játékosban gondolkodni.
Például: Rojo. Ő játszott már az MU-ban is balhátvédet, sokkal jobb volt, mint Mathieu, és egyben KH is.
Marquinhos is baromi jó lenne, egyben jobbhátvéd is lehetne, játszott sokat ő a jobb oldalon, viszont 50 milla alatt esélytelen lesz elhozni. De ha ennyi az annyi, és ő kell nekünk akkor ki kell fizetni.

Középpályára Denis vissza lesz hozva, akkor az pipa is. Halilovic pedig mehetne továbbra 1 év kölcsönbe.

Támadósorban, Munir elég lehet, Rafinha is betud szállni ha nagyon muszáj. Viszont ha kölcsönadjuk Munirt, akkor kell hozni előre valakit mindenképp. Akár még SergiRoberto is betud szállni.

Bartra/Mathieu?, Montoya, Song, Tello, Adriano, Sandro, Masip simán mehetne eladásra.
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.16. 14:48:41

Nem hiszem el amúgy, h nincs legalább 10-15 középső- és balhátvéd a piacon vagy legalább valahol, más csapatoknál, aki opció lenne. Hova tűntek a védők?
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.16. 14:43:36

palesz77 írta:
ntibi67 írta:Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.
Camara tudtommal kozeppalyas alapbol, de a B-ben most szelsot jatszik javareszt, ugyhogy nem mondhato balhatvednek. Meg a kupaban multkor kozeppalyara allt be asszem, a balhatved akkor Douglas volt. Nem hiszem, hogy Lucho vele szamol balbekk cserekent, de aztan lehet SR sztori lesz ebbol is..:D
A Leverkusen ellen biztos Alba cseréje volt.Csak azért írtam mert inkább Ő mint hozni valami 19 éves gyereket a Villarealbol.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.16. 14:30:10

ntibi67 írta:Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.
Camara tudtommal kozeppalyas alapbol, de a B-ben most szelsot jatszik javareszt, ugyhogy nem mondhato balhatvednek. Meg a kupaban multkor kozeppalyara allt be asszem, a balhatved akkor Douglas volt. Nem hiszem, hogy Lucho vele szamol balbekk cserekent, de aztan lehet SR sztori lesz ebbol is..:D
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.16. 13:53:48

Balhátvédként Lucho már kétszer kipróbálta a B-böl Camarát.Tehát arra ne költsünk.Középen bőven megvagyunk.Elöl csere Munir és vissza hozni Denis Suarezt.Hátra kell egy baloldali középső védő.Nálam Laporte.Nyáron elengedném Alvest,Adriánot,Mathieut,Douglast és kölcsön adnám Sandrót.
palesz77

2016.02.16. 13:28:48

Új szavazás van. Többre is lehet szavazni, nem csak egyre.
Chino írta:Bh cserében el tudnám képzelni Gayát. Nagyon jó kis játékos, bár lehet, hogy kicsit luxus lenne. Kellenének neki a játékpercek, mert még fiatal, de Alba mögött nem hiszem hogy eleget kapna.
Hát oda tényleg elég luxus lenne szerintem. Én nem ismerem, de ahogy olvasom nagyon sokra tartják, nem lenne túl okos lépés tőle eljönni ide padozni.
Chino írta:Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni.
Ezzel meg teljesen egyetértek. Olvastam oylat is mondjuk most, hogy Blanc mostantól jobban számít rá, hogy ne akarjon elmenni nyáron.. Meglátjuk, remélem nem, és le tudunk rá csapni, nagy erősítés lehetne a kis brazil.
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.16. 13:25:18

palesz77 írta:
barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Jó a szó! :mrgreen: De én 99%-ig biztos vagyok benne - sajnos -, hogy Laporte jön, remélhetőleg szintet tud nálunk lépni, és tényleg klasszissá válik. Vannak kétségeim..
Laporte-tal nekem az a gondom, hogy elég zsákbamacska. Lehozott egy kivételes 1-1,5 szezont, mindenki felfigyelt rá, de az utóbbi egy évben inkább lefelé tendál. Itt a nagy kérdés, hogy ha idejönne, melyik irányba indulna. Ha tudná hozni azt a szintet, amikor 36 millióért meg akartuk venni és fejlődő ágban lenne, akkor szó nélkül aláírnám, de van egy olyan érzésem (bár még erről korai biztosabban beszélni), hogy ő is egy hirtelen nagyot robbant, de utána átlagos szinten reked. Persze lehet, hogy téves felvetés, viszont ha a kezdőbe akarunk igazolni, akkor kicsit félnék egy ilyen megoldástól.

Marquinhiosnak jobban örülnék én is, gyors (amire szükségünk lenne), labdabiztos és technikás, ráadásul még nagyon fiatal van ideje fejlődni. Nem abból kell kiindulni, hogy hány meccsen játszott, mert gyanítom Piqué sem lenne kezdő egy Thiago Silva-DL páros mellett.
Támadócserével kapcsolatban talán nem centerposztra lenne a legszerencsésebb. Ha Suarez kiesik, akkor Messi behúzódik és játszik a "korábbi" posztján, de ott van Munir is. inkább szélső poszton vagyunk gyérebbek. Persze Arda el tud játszani, meg Munir is (mondjuk neki a bal szél már tényleg nagyon idegen), de egyiküknek sem az igazi posztja. A törököt igazán még nem láttuk érdemben ott játszani, de elég rizikós.

Szerintem 3 igazolást össze lehet hozni nyáron kb. 70 millióból, ami a 60+eladásokból simán összejöhet. Ezzel pedig tökéletes lenne a keret.

Bh cserében el tudnám képzelni Gayát. Nagyon jó kis játékos, bár lehet, hogy kicsit luxus lenne. Kellenének neki a játékpercek, mert még fiatal, de Alba mögött nem hiszem hogy eleget kapna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2016.02.16. 13:32:17-kor.
Forca Barca!!!!
noname
Llegenda del Barça

2016.02.16. 13:14:16

palesz77 írta: Pedig stílusra tök más szerintem, Dybala olyan mint Griezmann, kell mellé még egy csatár a pályára, akkor a legjobb. Nem őrlődik ő annyit középen, mint Luis szokta tenni, szerintem ő legelső embernek nem lenne nyerő. Amúgy tényleg nagyon ügyes, nem is lepődnék meg, ha egyszer itt kötne ki, de még sokat kell tisztulnia. Több labdát veszít meccsenként mint Neymar és Suárez együtt - picit túlzó, de tényleg rengeteg rossz megoldása van a jók mellé, ami itt nem férne bele.
Nem is a stílusra értettem. Egyszerűen kevés olyan csatár van jelenleg a világon, aki eljuthat arra a szintre, hogy legyen olyan hasznos, mint Suarez. Ezért említettem Dybalát. Ő még egyszer lehet a világ legjobbja, továbbá ahogy egyre erősebb lesz, már a védőkkel is jól elszórakozhat.
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.02.16. 13:11:58

ntibi67 írta:Áruld már el nekem hogy Te mivel győznéd meg az arabokat hogy mondjanak le Marquinhos-ról.Nagyon kiváncsi vagyok
Hírek szerint távozna, egyedül akkor van rá esély, ha követeli a vezetőségtől, hogy engedjék el.. De még úgy se sok sajna, vagy ha igen, akkor horror összegért.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.16. 13:09:13

barca0417 írta:Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Áruld már el nekem hogy Te mivel győznéd meg az arabokat hogy mondjanak le Marquinhos-ról.Nagyon kiváncsi vagyok
palesz77

2016.02.16. 12:59:17

Jó a szó! :mrgreen: De én 99%-ig biztos vagyok benne - sajnos -, hogy Laporte jön, remélhetőleg szintet tud nálunk lépni, és tényleg klasszissá válik. Vannak kétségeim..
noname írta:Az tény, hogy a jelenlegi piacon Dybala az egyetlen, akit el tudok képzelni, mint Suarez helyettese
Pedig stílusra tök más szerintem, Dybala olyan mint Griezmann, kell mellé még egy csatár a pályára, akkor a legjobb. Nem őrlődik ő annyit középen, mint Luis szokta tenni, szerintem ő legelső embernek nem lenne nyerő. Amúgy tényleg nagyon ügyes, nem is lepődnék meg, ha egyszer itt kötne ki, de még sokat kell tisztulnia. Több labdát veszít meccsenként mint Neymar és Suárez együtt - picit túlzó, de tényleg rengeteg rossz megoldása van a jók mellé, ami itt nem férne bele.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.16. 12:36:50

Az tény, hogy a jelenlegi piacon Dybala az egyetlen, akit el tudok képzelni, mint Suarez helyettese, de konkrétan semmi esély, hogy leigazoljuk. Túl sok is lenne az már előre. Nekünk oda csapatjátékos kell, aki elfogadja a padot: Nolito, Pedro kategória.
Az ideális megoldás amúgy sztem Tevez lenne, aki a belét is kidolgozza a pályán, simán elfogadja a padot és tehetségnek sincs híján, kár, hogy már levezet. :roll:
A Fifa egy szégyen
barca0417
Entrenador del Barça

2016.02.16. 12:25:08

Mivel valószínűleg az érkező kh Piqué párja lenne, én nem Laporte-ot favorizálnám, sokkal inkább Marquinhos-t vagy egy hasonló típusú védőt.
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.16. 11:29:50

http://www.fociclub.hu/2016/02/15/barca ... celpontot/" target="_blank
vannak számok is!
Dybala 80+ millióért esélytelen, főleg úgy hogy csak cserének jönne, amit nem hiszem hogy ő maga preferálna, és ha igen is, akkor is a fizetését jól megkérné!, ez az egyik, a másik meg hogy belső védő mindneképp kell és ha tényleg Laporte lesz az, akkor ő meg 40-42 millió körül van! Már ők ketten bőven meghaladják a 100 milkára becsült költőpénzt!
mellettük még a Marin, Ds is érkeznének, Le elképzelései szerint!
Lehet visszatérnek Nolitohoz!?
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
palesz77

2016.02.15. 16:21:54

visca el barca írta:verratti 2020-ig hosszabbított.

palesz, más vissza az erkélypárkányról, nem ért annyit az egész. :D
Varhato volt.. :cry: Ha a Realt ugy tiltjak el, hogy iden meg vasarolhatnak, de jovore mar nem, akkor orulok is neki. Iden marad a seggen, jovore meg szepen elhozzuk anelkul, hogy Perez felnyomna az arat. Tiszta sor.. :mrgreen:

Mondjuk azzal is kiegyeznek, ha Samper robbantana felkeszules alatt, es nem kene evekig agyalni ilyenen. Aztan majd 2020-ban, rutinosan, palyaja csucsan ingyen elhozzuk..:mrgreen: Csak erre az esely jelenleg 0,00001% sajnos - marmint a Samperesre, az ingyen elhozatalra meg annyi sincs. :D
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.15. 13:01:13

visca el barca írta:verratti 2020-ig hosszabbított.

Gyorsan felverték az árát, mert hallották "csavaros" Xavi nyilatkozatát! :mrgreen: :D

"...a hórihorgas kapusra a világ legjobb együttesei is felfigyeltek, köztük a Barcelona is, amely a Sky Sports Italia értesülései szerint már külön játékosmegfigyelőket küldött a piros-feketék legutóbbi, Genoa elleni összecsapására, hogy megnézze Donnarummát."
Megint a Milán 16 éves kapusa az aktuális a Barcával kapcsolatos pletykákban.
Bár vannak akik szerint a Juve már megszerezte! Buffon amúgy is távozóban lassacskán!
Ide meg max a b csapatba férne be!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
noname
Llegenda del Barça

2016.02.15. 12:21:37

... írta: Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön.

Ha sikerül új szponzori szerződéseket kötni, akkor több pénz lesz igazolni is. De egyetértek abban, hogy nagy mozgásra nem kell számítani, bár szerintem kell egy csere balhátvéd is Adriano helyett, és egy stabilabb kezdő középhátvéd is kéne lassan. VEB múltkor jól leírta, hogy hogy állunk ott, bőven jöhetne oda erősítés.

Barcelona focuses on three positions for the summer transfer window: forward, centre back, and left back. [md]
Kis számolgatás: Ugye alapból -3 millió DS visszahozatala.
Tello, Adriano, Alves , Sandro, illetve 1-2 középhátvéd el lesz adva( a tippem Vermaelen és Bartra, Mathieu jó lesz cserének, illetve Mach se 100% h marad, attól függ, meddig akar a legmagasabb szinten teljesíteni), Song.

Asszem itt felsoroltam mindenkit. Közülük sztem Alves és Adriano szerződése tiszteletből fel lesz bontva közös megegyezéssel és nem látunk belőlük pénzt. Esetleg Adriano után bejön mondjuk 3 millió, ami fedezi DS-t. Tello mondjuk 6-8, Sandro 2-3, Bartra 7-8, Vermaelen 5-6, Masch sztem ingyen el elsz engedve, ha menni akar, Song pedig a fene tudja, Douglast meg még az se. Sztem megy egy 5ösért. Befolyó összes valami 15-30 között lesz, attól függően, hogy hány középhátvéd megy el majd. Tehát lesz barátok között 80 átigazolásokra.
Ebből kell egy csere balhátvéd, egy csere támadó és egy kezdő középső védő. A csere támadóra én 18 millát számolok fel, hiszen ha nem lesz jobb lehetőség, Nolito bármikor mozdítható ennyiért, tehát ez nálam a maximum. Többet max akkor költenénk, ha jönne egy váratlan lehetőség(pl Sanchez hirtelen le akarna lépni az Arsenaltól és 30ért visszahoznánk). Továbbá egyáltalán nem tartom kizártnak Pedro visszahozatalát sem és ki is egyeznék vele.
Csere balhátvéd. Ide ötletem sincs, de sztem van a spanyol ligában legalább 3-4 olyan ember, aki 5-10 millió között mozdítható és arra a tucat meccsre megfelel. Ahogy számolom marad 50 millió egy középső védőre, ami elég kell legyen. Ha LE úgy gondolja neki Marquinhos kell, 50ért el kell engedjék, ha a játékos is jönni akar, így mindenki jól jár, ők nyernek rajta, a Barca is megkapja az emberét. Ha LE Laporte-ot akarja, felőlem oda is mehet a pénz.

Egy szó, mint száz, úgy gondolom 60 millió bőven elég az erősítésre. Nem hiszem h érdemes mélyebben a zsebbe nyúlni.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.02.15. 11:39:41

verratti 2020-ig hosszabbított.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.14. 13:55:01

Találjunk egy klasszis, kezdőbe való középhátvédet, az a legfontosabb. A többi az már csak ilyen sokadrangú dolog. Következő évben meg ha úgy állunk Ini helyére keresni Verrattit, és csókolom.

Támadót sem hoznék, Munir elég a 4es mögé, olykor olykor meg Arda és Vidal is lehozza a posztot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.14. 13:40:19

Nálam távozó lenne Douglas,Adriáno,Vermaelen,Mathieu,Alves és Sandro kölcsönbe.Camarát felhoznám Alba cseréjének.Vissza hoznám Denis Suarezt és nagyon kell egy fiatal de már rutinos bal lábas baloldali középső védő.
palesz77

2016.02.14. 13:22:34

Nero. írta:Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön.
Ha sikerül új szponzori szerződéseket kötni, akkor több pénz lesz igazolni is. De egyetértek abban, hogy nagy mozgásra nem kell számítani, bár szerintem kell egy csere balhátvéd is Adriano helyett, és egy stabilabb kezdő középhátvéd is kéne lassan. VEB múltkor jól leírta, hogy hogy állunk ott, bőven jöhetne oda erősítés.

szerk.: Mundo is ezt írja pont. :D

Barcelona focuses on three positions for the summer transfer window: forward, centre back, and left back. [md]
barca0417 írta: Mondjuk ha tudna Iniesta helyén is játszani, akkor máris megoldódna a probléma. Ini pótlása és a csatárok tehermentesítése is.
Ini pótlására így is van 3 emberünk, nyáron meg még Suárez is jön vissza, szóval emiatt nagyon nem kel aggódni szerintem.. :D
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.14. 12:59:17

Állítólag 60 millánk van nyárra, plusz még ami az eladott játékosok után bejön. Adriano, Sandro Munir legyen mondjuk 70. Hát, a mai árak mellett ez max. egy komolyabb játékosra lesz elég. :roll:

Bár én továbbra is tartom, hogyha nem lesz komolyabb távozó akkor nekünk csak egy minőségi cseretámadó kell. Minden más poszton bőven megvagyunk. Viettot pl. egész jónak tartom. :)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése