Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez a lényeg, hogy jobban szeretted, ebbe már senki nem fog belekötni, így korrekt. Én mindkettőjüket imádom, de ha objektíven nézem, Geránál jobban megbecsült labdarúgónk Kiprich óta nem volt. Lisztes is nagyon jó volt, de Gera mostanában a legjobb magyar! Aztán majd beérik Németh Krisztián...huevos írta:oké, lezárom magamban a vitát
ma tényleg ő a legjobb, én ezt nem vitattam, csak én másokat jobban szerettem.ennyi.
a charltonba ne menjen, a villa is köhög, az everton viszont jónak tűnik (persze csak ha igazak a pletykák)
Sztem egyértelmű h ebből a magyar válogatottból egyedül Gera tűnik ki igazán. Ha minden játékosunk olyan lenne mint ő, akkor nem itt tartana a magyar foci.huevos írta:nem kívántam veszekedni, csak mostanában felhúzom magam azon ami gera körül megy
drága lothar és a nyilasi kicsit meghülyítette a magyarokat, nem a helyén kezeljük a dolgokat vele kapcsolatban
szeretem gerát, remek játékos, tisztelem mint embert, de pl dárdait nagyobbra tartom, vagy akár királyt, lisztest
háát mitne mondjak Zoli klasszisokkal jobb mint lisztes volt, bár nehéz őket összehasonlítani, emléxem a szabikat jól kente, de zoli bármelyik 1. osztályú ligában megállná a helyét, nem cask a bundásban....huevos írta:nem kívántam veszekedni, csak mostanában felhúzom magam azon ami gera körül megy
drága lothar és a nyilasi kicsit meghülyítette a magyarokat, nem a helyén kezeljük a dolgokat vele kapcsolatban
szeretem gerát, remek játékos, tisztelem mint embert, de pl dárdait nagyobbra tartom, vagy akár királyt, lisztest
ajjaj csúnyán félreértettél!Rapika írta:huevos sztem Te elfogult vagy,csak ellentétesen,mint mi!
Te úgy vagy elfogult,h a magyar playerekkel vagy elfogult!
Nézhetted a Newcastle ellen,de mostanában közel nincs ahhoz a játékához,amiért mindenki szereti!
De nézd meg mit csinált a pool ellen,mikor beállt 1 félidőre és nézd meg mien labdákat osztogat minden meccsen!