visca el barca írta:...itt inkább a KÖZÖSSÉG a fontos, és a jelenlegi rendszerben mindenki tud folyamatosan játszani.
Én is éppen emiatt tartom azt, hogy jó az amit kitaláltál. Más kérdés, hogy nem nyertünk még, de 200 Ft-nál borzasztóan nem lényeg egyrészt, másrészt szerintem nincs olyan személy, aki mondjuk több héten át mellélőne a tippekkel. Változik állandóan a "bűnös" személye!
Inkább én egy apróságot látok, amin lehetne változtatni, illetve úgy fogalmaznék, hogy az általad kitalált szabályhoz tartani magunkat, de ez csak kizárólag az én szubjektív véleményem, nem is javaslat.
Nevezetesen az, hogy akinek nincs mondjuk adott héten ideje, hogy egy kis elemzést készítsen, az inkább jelezze és ne tippeljen. Nincs ebből gond, hiszen van olyan, hogy megcsúszik az ember időben.
Nem mintha az elemzésen múlna a nyerés, de az elején kikötötted ezt az opciót egyrészt, másrészt sokszor jó olvasni olyan csapatok elemzéseit, amikkel általában vakon vagyok és annyira nem követem (pld: francia bajnokság).
Nem erre a hétre gondolok, mielőtt valaki magára venné, hanem úgy általánosságban, ráadásul volt is rá példa, hogy szóltál érte.