Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem már nincsenek tuti meccsekFeast4 írta: A tuti meccseken pihenhetne ez tény!
A tuti meccseken pihenhetne ez tény!looka írta:Abban igazad van, hogy effektívebb a csapat Neymarral, csak itt is gondolkodhatunk sávosan, ha pihentebb lenne, akkor még jobban működne az első hármas, és gyakorlatilag megállíthatatlan a csapat, így meg szépen lassan felőrli magát, a nagy meccseken görcsös lesz. Ő amúgy is hajlamos elszórakozni a ziccereket is, ha rossz napja van, fáradtan meg még inkább...Tromort77 írta:Mondjuk ha a támadósorban megy a rotálás akkor a pályán lévőnek dupla annyi melót kell beletennie míg így, hogy mindhárman fent vannak viszonylag hamarabb leszoktuk rendezni a meccseket. Ritkán kell megszakadniuk. Szóval rendben vannak fizikálisan szerintem. A gondok inkább fejben vannak, jelenleg ez Neymaron jön ki a legjobban, de még így is baromi hasznos és sokkal előrébb van vele a csapat mint mondjuk Munirral lenne. Ez végett érthető, hogy nem megy a rotálás.
Csak egy meccs kéne, amikor nem játszik, de az nagyon.
Abban igazad van, hogy effektívebb a csapat Neymarral, csak itt is gondolkodhatunk sávosan, ha pihentebb lenne, akkor még jobban működne az első hármas, és gyakorlatilag megállíthatatlan a csapat, így meg szépen lassan felőrli magát, a nagy meccseken görcsös lesz. Ő amúgy is hajlamos elszórakozni a ziccereket is, ha rossz napja van, fáradtan meg még inkább...Tromort77 írta:Mondjuk ha a támadósorban megy a rotálás akkor a pályán lévőnek dupla annyi melót kell beletennie míg így, hogy mindhárman fent vannak viszonylag hamarabb leszoktuk rendezni a meccseket. Ritkán kell megszakadniuk. Szóval rendben vannak fizikálisan szerintem. A gondok inkább fejben vannak, jelenleg ez Neymaron jön ki a legjobban, de még így is baromi hasznos és sokkal előrébb van vele a csapat mint mondjuk Munirral lenne. Ez végett érthető, hogy nem megy a rotálás.
Ráadásul talán 2-3 kupa meccset hagyott ki, összes bajnoki, BL meccsen játszott emlékeim szerint.palesz77 írta:Squad (vs Rayo): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Neymar
Alves ugye eltiltott, a Verma-Bartra duóból most a kis spanyol maradt ki. Arda gondolom kezdeni fog, én reménykedek Munirban is, de az úgyse fog összejönni. SR is tolhatná kivételesen jobbhátvédben, de Vidalnak is örülnék, ott csak jól dönthet Lucho..![]()
Amúgy pont ma olvastam, hogy Suárezt a Bl döntő óta nem cserélte le Lucho.. Az azért kemény, tényleg pihenniük kéne már kicsit.
Na ezt nagyon adom.Meccsről meccsre egyre szétesettebb.A könnyebb meccseken mehetne Munir.visca el barca írta:neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.
Végülis helyes az állítás...Rayo Vallecano de MardidMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
ténylegMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
LE láthatólag nem ezzel a logikával működteti a csapatát - és eddig jól.Sok meccsel előre meg azért kár számolni, mert akármilyen banalitás fejre állíthat mindent.visca el barca írta:semlegesként biztos élvezetes meccs, de így, hogy a sevilla néha ment mint a mérgezett egér, azért volt izgulni való rendesen. neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.
a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
Albanak két embere volt, fogta a belsőt az ment volna rövidre belépett elé és mikor átszállt felette akkor érzékelte hogy nincs mit tenni és megpróbál a vonalra belépni és menteni. Mögénk kerültek 4-2 elleni szitu volt. Nem mondom hogy makulátlan Alba, de őt venném elő legutoljára.mess2009 írta:nálam ma Matyi a legjobb, egy igen erős mindent bevállaló támadó foci ellen sokat tett, a három pontért. a gólért Vidal és Pique mellett inkább Albát hibáztatom, a helyén állt üresen a csávó, miközben ő kapust játszott.
néha olyan érzésem van, hogy könnyen zavarba hozhatóak vagyunk hátul, de ez nem igaz. volt talán három!! tiszta ziccerük a többit megfogtuk, ezuttal még a szögleteket is jól semlegesítették.
középen inkább át-át rohantak rajtunk, és persze a széleken is.
az MSN. ma nem volt elég hatékony, egy közepesen erős védelemmel szemben, és szinte milire azonos teljesítményt hoztak, sok jó és rossz döntéssel.
mindegy , van ilyen is. nem nagyon osztom a fáradtság elméleteket, ezek a srácok a pályán érzik jól magukat és van idejük beosztani az erejüket.
Remélem idejében jön, egy tét nélküli meccsen a pofon, nehogy egy fontos meccsen... mert ugye egyszer minden sorozat megszakad.MessiNeymarSuarez írta:2004 óta (!!) először nyerjük meg az összes februári meccsünket, bravo![]()
34 meccses veretlenség, ezzel beállitottuk a Spanyol rekordot