Mostanában kezdték ezt el, hogy félig paraszt stílusban visszaszólogatnak.
Green meg a pályán, már elég régóta.

Kerr meg pont pár napja nyilatkozta, hogy ironikusan Curry be se férne a régi ligákba lassan.
Mondjuk ez a része az egész ligára jellemző, hogy szerintem irdatlan nagy képmutatás ez, mert mindenki bratyizik mindenkivel, de néha még a pályán is ami szerintem azért elég nonszensz, mert a pályán nincsen apád se anyád. Aztán mikor meg "baj van" akkor mindenki hibás.

Ez nem csak a GSW hanem más úgy mindenki (en bloc.

). Green vs Clippers pl szerintem kifejezetten érdekes. De kicsit olyan mint mi, hogy beváltunk állítva jó fiúknak, miközben nem jó meg rossz harca se a foci se kosár és a GSW arca ebben jön ki talán, hogy ők is a "szép fiúk" aztán most megy a szekér de verhetetlen csapat nincsen, s ha még nem is értek egyet azzal hogy Barkley, Robertson Rodman bárki mond, nem kezdek el kifigurázni ilyen embereket. Itt kéne tisztelettudónak lenni szerintem. Mondja, amit akar aztán kimegyek és toljuk neki és nyer shooting csapat bajnokságot. Persze erre jön az hogy kell a trashtalk (de szerintem nem azokkal akik befejezték), ami igaz is, de ezt írom hogy ha meg baj van, akkor a GSW-nl is megy a sírás a sproi felé, megy a Green elzárás stb.
Soha nem vagyok híve ennek hogy bezzeg régen minden jobb volt, mert akár kosár akár foci mind fizikálisan, mind képzettségben mint taktikailag fejlődött, de azon része hogy sokszor "papírok" játszanak az valós. Itt arra gondolok, hogy ma valóban szinte a semmire fújkálnak flagrant faultokat, meg ilyenek, bezzeg a lépéshibát azt nem nézik.

Curry tényleg jó, sőt most már kilehet jelenteni hogy még Allennél is nagyobb shotter pedig hol a vége, de hogy pl egy jó Bowen már úgy alálépett volna hogy egy darabig nem kell fel az tuti.