Olvasom a másik fórumot is, meg pár másik focis oldalt. Ami a vicc, hogy a Real elvileg el lesz tiltva az átigazolásoktól, de ezt mindenki úgy kezeli, hogy úgyis csak nyár után. Miért? Papíron még minden ítélethozatal és fellebbezés le fog pörögni június előtt. Ha nem, az a világ vicce lesz. Értem én, hogy nekünk is csúszott, de mi voltunk a precedens. És míg minket szinte a semmiből megbüntettek, őket és az Atletit legalább 1 éve vizsgálják, és ezt tudja is mindenki. (Érdekes, hogy nem velünk egy időben, vagy rögtön utánunk kezdték el őket vizsgálni.)
Röpködnek itt a nevek, hogy ki megy, ki jön. CR, Isco, James illetve Pogba és Hazard a "favoritok", meg esetleg a Zidane féle francia vonal. Aztán május 8-án a végső fellebezést a CAS elutasítja, és mehet a bugi.

Persze lehet, hogy a nyarat még megkapják, de az tényleg nevetséges lenne. Már az előző nyári átigazolási szezon előtt!!! vizsgálták őket (és tudniuk kellett, hogy akármekkora hülyeség is a szabály, vétettek ellene), a télire már meg is kapták a büntetést.
Nem vagyok összeesküvés párti, meg ez nem a spanyol szövetség ügye, de azért érdekes lesz, ha Perez megint szórhatja a lóvét nyáron is (persze lehet csak még jobb lenne nekünk), miközben pl ugye valakit menesztettek az érintett bizottságból, mert Madrid szimpatizáns volt, és húzta-halasztotta ezt az ügyet. Írtam már anno valamelyik topikba, hogy egy darabig úgy gondoltam, hogy a Real akár jól is jöhetne ki a büntetéssel, mert akkor Perez nem tudna ámokfutni, és összerázódhatna a csapat. De ez a csapat ezekkel a játékosokkal, ilyen mentalitással, arcoskodással, hisztivel, széthúzással... Hát megnézném, ha még egy évig együtt maradnának új emberek és impulzusok nélkül.