2016.03.03. 16:12:03
Én azért nem tartok annyira a fáradtságtól, mert tavaly is bebizonyosodott, hogy végig bírják a terhelést. Messi gyakorlatilag évek óta nem pihent, ha egészséges, Suarez is eléggé hozzá van szokva, mind itt, mind a Pool-ban. Idén néhány meccsel persze többet játszunk (ha szerencsénk van), de annyira nem félek a sorozatterheléstől plusz megvannak azok az emberek a stábban, akik ezzel foglalkoznak. Az, hogy van olykor egy kis dekoncentráltás én nem írnám a fáradtság számlájára, még nem játszottunk annyi meccset, hogy ez nagyon kihathasson. Minden játékosnak, minde csapatnak vannak olyan meccsei, amikor nem akarnak sikerülni a dolgok. Persze lehet, hogy jól jönne Neymarnak egy-két meccs kevesebb játék a jövőben, de szinte minden klubban van két-három olyan játékos, aki sosem pihen. Messi ráadásul "meccshátrányban" is van, az esetében nem lehet ilyenről beszélni. Suareznek pedig korábban is voltak ilyen időszakai, amikor a legegyszerűbb dolgokat is elrontotta. Amikor zsinórban hagyta ki az üres kapus helyzeteket vagy rendre rossz megoldást választott, pedig akkor még nem lehetett akár mentális, akár fizikai fáradtságról beszélni.
A Rayo elleni meccs idegenben pedig pont nem az, ami megenged komolyabb rotálást. LE nem beszélt félre és nem álszerénységből mondta, hogy a Vallecas nagyon nehéz terep.
Mondjuk Ininek egy 30-40 perce lehet, hogy elég lenne, persze ez függ az eredménytől is.
Én mindenképp szoros meccset várok és egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Rayo szerzi meg a vezetést. Szerencsére ők nem az a csapat, akik eredményesen be tudnak húzódni védekezni. Ha tudjuk birtokolni a labdát megfojthatjuk a Rayo-t és talán ellenük lehet a legtöbb kontrát vezetni.
Forca Barca!!!!