Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen véletlenül, átelemeztem a számomra legkiszámíthatóbb mérkőzéseket és ezeket találtam. Sajnos a Dortmundot félrenéztem. Hajrá így tovább!csababarca írta:Köszönöm!Barcaforever írta:
Nagyon örülök ennek a szelvénynek!És még, hogy megdobta volna Getafe-Sevilla x tippem, a nagy bravúr a Dortmund X szerintem én azon buktam.
![]()
Tottenham-Arsenal X
Watford-Leicester V
Dortmund-Munchen H
Depor-Malaga X
Getafe-Sevilla X
Ez volt a szelóm, nem szeretek kombit rakni.
Tőlem nézted, vagy teljesen véletlen raktad ezeket Te is?
Én szeretem a kombikat, most Te is jól jártál volna vele! Jött volna szép összeg 4/5ben is.
Köszönöm!Barcaforever írta:
Nagyon örülök ennek a szelvénynek!És még, hogy megdobta volna Getafe-Sevilla x tippem, a nagy bravúr a Dortmund X szerintem én azon buktam.
![]()
Tottenham-Arsenal X
Watford-Leicester V
Dortmund-Munchen H
Depor-Malaga X
Getafe-Sevilla X
Ez volt a szelóm, nem szeretek kombit rakni.
Nagyon örülök ennek a szelvénynek!csababarca írta:90. pecben 3-3 a depor-malaga!!!!!!! egy öngóllal.csababarca írta:Szokásos 3/4, 500huf*4.
Tottenham-Arsenal X
Watford-Leicester V
Dortmund-Munchen X
Depor-Malaga X![]()
![]()
61ezer a zsebben(most kiveszem, és EB-ig pihi)
Xet jó rakni, de ez a 3/4 jó dolog, csak így játszom,ha 2 feletti az odds (eseményenként).Bob_Marley írta:Tanulság, ikszekre kell tenni.
Én pont az ellentettje vagyok, vagy inkább úgy fogalmaznék stagnálok. Mondjuk én legfőképpen NBA-t fogadok, de amennyit nyerek azt 2-3 nap alatt el is bukom.Nem tudok kifogni egy jó szériát, Rockets, Clippers is megszívatott pl.
Hasraütésszerűen inkább. Megnézem tabellát, ennyi a statisztika.S.Agüero írta:Az szép Csaba, ezeket csak úgy hasra ütésszerűen teszed, vagy nézed a statisztikát előtte?
köszi, ez a tipikus évente egyszer beesik szelvény esete.Bob_Marley írta:Az szép baleset, grat.
90. pecben 3-3 a depor-malaga!!!!!!! egy öngóllal.csababarca írta:Szokásos 3/4, 500huf*4.
Tottenham-Arsenal X
Watford-Leicester V
Dortmund-Munchen X
Depor-Malaga X
visca el barca írta:
sima 0-0(nem vicc, én játszom 7végén az egyik szelón 11.25x-ért)
Köszi!visca el barca írta:csabának grat, szurkolok neki h jöjjön még a depor is
én valószínűleg kiszállok a közös játékból, majd a 7en eldől még
amúgy meg bannolhattok ha akartok
Dehogy rázta fel őket, de ez a Dortmund is kabaré, igaz a Villarreal-on (0-1) már elment a szelónk de úgy néz ki eddig hogy a Bundesliga nem az én világom, tiszta vicc, ez van.varnagykrisztian írta:Áááááááá, Guardiola felrázza őket!!!!!!visca el barca írta:sima 0-0(nem vicc, én játszom 7végén az egyik szelón 11.25x-ért)
reméljük a többi meccs félbeszakad és akkor jön 310 FtAlcantara írta:1/1! eddig jó...
rák egye meg őket, este mikor megcsináltam még 16.2x volt, most meg mikor feladtam 13.7xkanty írta:Tetszik amúgy ez a szelvény, bár kicsit kicsi az odds, de érzem, hogy jönni fog.
Nekem úgy rémlett, hogy még egyszer lefaragtunk, de akkor bocsi. Ezúttal nem figyelmetlen voltam, csak szimplán nem voltak a birtokomban a megfelelő infók.visca el barca írta:kanty, nem 1.8-ról mentünk 1.7-re![]()
feladási határidő lemaradt, ma 13:30
Kikérem magamnak.Látszik, hogy nem követed ezeket a komoly fogadási heteket.Primitive írta:Attól tartok, hogy Te mindegy, hogy milyen színnel írsz ebbe a topikba, a vége úgy is piros lesz.Alcantara írta: Csongi neked meg a színötleteidre nem tudok mit mondani. Írd meg priviben milyen legyen az adott héten a tippem színe!![]()