Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy ereje teljében lévő Aerosmith, Bon Jovi vagy Michael Jackson koncertre szerintem egyből pattannék, ha a közelben lennének.PCsabi írta:Ha eljuthatnátok öt koncertre most vagy a múltban, mire mennétek?
Ez az amikor Karácsonykor (ünnepnap) Reszkessetek Betörők (régi vágású) megy a TV-ben és huszadjára már hót unalmas (punnyadós), de odabújsz az asszonyhoz és megpróbálod átkapcsolni a TV-t NBA-re, de nem engedi (befordulós) majd engesztelésképpen khmkhm előkapod a varázsujjakat (szexelős) de ő közben elalszik és legaljára iszod magad (másnaposan fetrengő) zene?visca el barca írta:egy pár régi vágású, ünnepnapos punnyadós-befordulós-szexelős-másnaposanfetrengős
Kaméleon kláb.Melyik diszkóról van szó drága barátom?
MR BUSTA - PÁVA DAL 2 (mert egy nem volt elég ebből a gyöngyszemből)
https://www.youtube.com/watch?v=7BIIIJmC0bE" target="_blank
Egyetértek. Nekem ami a legjobban fáj, hogy egykori nagy kedvenceim a DSP és a BSW elmentek rossz irányba, kb. két éve egy számukat se fogadja be a gyomrom.Egyébként most úgy látom, kicsit leszállóágban van a magyar hiphop, jöhetne 1-2 újabb arc, aki komolyat rak.
Mr. Busta annyira rapper, hogy egy értelmes rímet nem bír összehozni évek óta.Kash írta:Most kivételesen -és hosszú idő után- nem egy jó zenét, hanem egy szennyet hoztam.
Kapaszkodjon meg mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MR BUSTA - PÁVA DAL 2 (mert egy nem volt elég ebből a gyöngyszemből)
https://www.youtube.com/watch?v=7BIIIJmC0bE" target="_blank
És akkor kijelenthetjük, hogy mi a jellemző a Magyar "rapperekre"
- Rasszizmus
- Bunkó-parasztság
- Kakaósított gettó fíling
Akkor javítsunk egy kicsit az arányokonvisca el barca írta:már megint túl sok rap zene
Coldcut - True Skool (Fifa street 2)Bob_Marley írta:Itt a tavasz, ne búslakodjunk gyerekek.Kicsit megpróbálom feldobni a hangulatot aztán vagy sikerül vagy nem, de ilyen talán még nem volt, kedvenc játék zenék?
Imádom