Az ilyeneket jobb is nem linkelni, ugye a negatív reklám is reklám és csak nézettséget generálsz neki.
Amúgy nekem kb. 1 hónapja volt "szerencsém" hallanni ennek a miszter misshnek(erdélyi nem napon barnult narkós analfabéta hülyegyerek) ezt a budapest c. számát miután pár ital hatására betévedtem egy diszkóba. Így utólag el tudom mondani, hogy életem legrosszabb, legkínosabb, legszánalmasabb, legocsmányabb zenei élménye volt, pedig 80%-ban rappet hallgatok.
Nem elég hogy rakat híg ürülék volt az egész szám, még a winamp mester gyerek ordította a tahó dalszöveget bele a mikrofonba, közben meg a sok tajgetosz szökevény csaj rázta. Elég komoly trauma volt. Ja és az agyam jó szokásához híven szépen "elmentette" és naponta lejátssza, csak hogy jobb legyen.
Aki nem ismeri meg se hallgassa, az szerencsés ember.
Én szóltam.
Egyébként most úgy látom, kicsit leszállóágban van a magyar hiphop, jöhetne 1-2 újabb arc, aki komolyat rak.
Egyetértek. Nekem ami a legjobban fáj, hogy egykori nagy kedvenceim a DSP és a BSW elmentek rossz irányba, kb. két éve egy számukat se fogadja be a gyomrom.
Viszont cserébe van egy megújult Essemm aki visszatért egy kicsit az oldschoolhoz, nálam a Piszkos 12 a legjobb magyar rap album 2015-ben.
Aztán lassan jönnie kell egy új AKPH albumnak is, ők rosszat nem nagyon tudnak csinálni.
Na meg Sütinek már van szóló trackje.