Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja meccsenként, gondolj bele: havi minimum 4 bajnoki meg mondjuk 1 kupa: 450 ezer ft. Ha ez a bruttó, akkor is lazán 300 felett van.Bob_Marley írta:Ezek egy meccsre vonatkozó adatok? Gondolom igen.zola8787 írta:Egyik haverom most tanul bírónak, küldött egy linket, amiben benne van az összes magyar osztály bírói fizetése, hát egy kicsit lehidaltam:
http://focibiro.hu/2016/03/20162017/El kell menni hobbiból játékvezetőnek, hétvégi utazással együtt lehet max 6 óra és kis mellékkereset.
Ezek egy meccsre vonatkozó adatok? Gondolom igen.zola8787 írta:Egyik haverom most tanul bírónak, küldött egy linket, amiben benne van az összes magyar osztály bírói fizetése, hát egy kicsit lehidaltam:
http://focibiro.hu/2016/03/20162017/
off: Viszont arra figyelj majd, hogy ne káromkodj közben, "odabasz" és társait tiltják az oldal szabályai. Csak úgy, mint a 3,14csába, és egyéb kreatív káromkodásokat, egyre sűrűbben csináljátok, pedig sose volt szabad.. Utóbbit nem te írtad, nem is csak neked szól ez, csak most emiatt írom le - lényeg, hogy ez nem szeméyled elleni támadás, mielőtt azt hinnéd. Úgyhogy mindenki figyeljen oda, hogy káromkodás nélkül fejezze ki magát, ilyen miatt nem akarok törölni hsz-t - tied most még nem is töröltem. off vége.Tivornya írta:a stílusom meg olyan amilyen, a mondandóm tartalmán ez nem változtat
Kicsit tájékozódj már, mielőtt észt osztasz! A legtöbb ultrának megvan a fényképes szurkolói kártyája(ugyanannyira hiteles okmány, mint a személyi igazolvány!), mégis bevezették azt a szkennert totál fölöslegesen! A világon sehol nincs ilyen! Ha ezt lenyeli a nép, akkor jöhet a akár a kötelező prosztatavizsgálat. Valahol meg kell húzni egy határt!csababarca írta:Demokrácia sehol nincs, ha lenne, akkor nem kéne ol tanároknak tüntetni például.
Meg 10ezer ember sose lesz többség ezt is fel lehetne dolgozni.
Én ha szeretnék egy magyar csapatot, jelen esetben a fradit (feltételezéstől is hányok), kiváltanám a kártyát, és mennék meccsre, mert a kicsinyes személyes sérelmeknél többre tartanám a csapatot.
Értem hogy ki kell állni valami mellett, meg mostmár maradjon is így, ezt tisztelem. De a kezdeteknél kellett volna észen lenni, és kiváltani a kártyàt, nem sértődöset játszani.
Mert ahogy írtátok is, a mai hatalom nem fogja belátni a hibákat, ebben az esetben sem fognak visszatáncolni, akkor beismernék hogy valamit elrontottak. (Bár szerintem ezzel a kártyarendszerrel semmi gond nincs, aki belépett a stadionokba eddig is, akármit tudtak róla. Angoloknál a kamerarendszer ugyanez, kikockàzzák, és megmondják az emberről milor fingotr utoljára)
A csepeli megmozdulás egyébként remek volt, nagy élmény lehetett így lejátszani egy nb3as meccset!
Lehet hülyeséget beszélek , de ha jól emlékszem a Fradin kívül az összes csapat eltörölte a szurkolói kártya kötelező használatát. Úgyhogy kitudtatok volna menni a meccsre. Ha rosszul emlékszem akkor bocsi.Barcaforever írta: Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy?
Akkor üzenem az "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" embereknek, hogy lapozzák fel az értelmező szótárakat, hogy a Demokráciában kinek az akarata érvényesül, a többségé vagy 3 emberé? A magyar foci színvonala szánalmas még mindig, annak ellenére, h a hátszél kiemel mindig 1 csapatot, ahol éppen pénz van, Debrecen, Videoton, FTC, és sokan a hangulat miatt akarnak kimenni, nem a 0 színvonal miatt, kb 3 meccsre szeretnék elmenni évente, de arra se tudok, mert Nyíregyháza Spartacus kártyám van, a vendég szektorba meg nem fogok beülni egy FTC - Loki meccsen pl.Messa írta:Biztos, hogy mindjárt megkapod a "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" dumát... Én vidistaként teljesen egyetértek.Barcaforever írta:Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125
Érdekes, hogy senki se írt erről, mert ez spec szerintem fontosabb, mint a Madrid töketlenkedése. Én pl nagyon szeretnék kijárni több meccsre, de nem is tudok, hogy. Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy? Nem tudom meddig akarják ezt így folytatni, de aki kicsit is jártas a történelemben az tudja, hogy az ilyen rendszerek nem ismerik be a hibájukat, hisz az egyenlő a gyengeséggel és a bukással. Szánalmas és elszomorító, ami megy itt, ott az a gyönyörű stadion és, akiknek meg kéne tölteniük nem mehetnek be, ekkora agyatlanságot, Barcelonában meg a külső kapunál ha veszek jegyet, 10 perc múlva a helyemen vagyok.
Biztos, hogy mindjárt megkapod a "akinek nincs takargatnivalója az szkennel és kártyázik" dumát... Én vidistaként teljesen egyetértek.Barcaforever írta:Csepel - FTC II 2-0 Nézőszám: 10.125
Érdekes, hogy senki se írt erről, mert ez spec szerintem fontosabb, mint a Madrid töketlenkedése. Én pl nagyon szeretnék kijárni több meccsre, de nem is tudok, hogy. Szombaton Debrecenben voltunk a családdal ki is ültünk volna megnézni a meccset, de kártya nélkül hogy? Nem tudom meddig akarják ezt így folytatni, de aki kicsit is jártas a történelemben az tudja, hogy az ilyen rendszerek nem ismerik be a hibájukat, hisz az egyenlő a gyengeséggel és a bukással. Szánalmas és elszomorító, ami megy itt, ott az a gyönyörű stadion és, akiknek meg kéne tölteniük nem mehetnek be, ekkora agyatlanságot, Barcelonában meg a külső kapunál ha veszek jegyet, 10 perc múlva a helyemen vagyok.
R.I.Pvisca el barca írta:elment verebes mesterde nagy mágus volt a maga korában
visca el barca írta:de nagy a csend![]()
tegnap azért barca töketlenkedése mellé csak jutott egy kis öröm. okos, fegyelmezett játékkal hoztuk el a 3 pontot a grupiból. idénre ha már csak ennyi jutott is megérte. a szurkolás meg olyan volt mint azt elvártam, szinte csak minket lehetett hallani.