Bob_Marley írta:Kash írta:a szavazásnál miért nincs 100%?
Majd pont az Atleti ejti ki ezt a Barcát a BL-ből...Ne viccelődjünk már.
Picit azért nagyobb alázat kéne, főleg hogy nem egy Békéscsaba az ellenfél.

Fellehet hozni a 6/6 mérleget, de a túloldalra meg belehet tenni, hogy legutóbb mikor találkoztunk velük kiejtettek minket és ugyanúgy akkor is otthon kezdtünk. Otthon kezdeni azért hátrány, szóval az hogy 100% azt még Nostradamus se tudná kijelenteni.

Nem nagyon tudok rajtad eligazodni Bob

Az Atleti mellett még ottvolt a Bayern, City, PSG...Mi az Atletit kaptuk, mondhatni, hogy a lehetséges 4 közül a "gyöngébbet".
Valóban kiejtettek minket, de hasonlítsd össze azt a Barcát, és a mostanit...Jah, tényleg nem sok különbség van, lehet igazad van. Gyorsan emelek egy szobrot Simeonénak, majd felmegyek Face-re és egészen a negyeddöntők végéig Atletisre cserélem a profilképem meg a borítót, + minden nap írok a hivatalos oldalukra, hogy mennyire félek tőlük, a mondat végére meg egy ilyet: #alázat
Kicsit ideges vagyok, mert még mindig mi jártunk a legjobban, és nem értem, miért félnek sokan ennyire...Nézzük a dolgot a Wolfsburg, Benfica és a City szemszogéből...

Én ugyanannyira örülök az Atletinek, mint a Real a Wolfsburgnak...Hányszor játszott a Real a németek ellen a közelmúltban? És hányszor mi az Atletivel?
Én leírtam már, bárki jöhet, kivéve a Bayern, tőlük bevallom, nagyon félek, és valószínűleg 50-60%-ot toltam volna továbbjutásra.
Triple H: Ha csak a neveket nézzük, kb tízezerszer, már csak Di Maria miatt is.