Ez mondjuk nem tudom milyen lap krealmanya volt, mert a jatekosok szabadnapjain ment Braziliaba. Amig o ott volt, Suarez Liverpoolban fifazott Coutinhoval peldaul, nem csak o nem maradt nyugton abba a par napban, Luchoval meg is beszelte a dolgot raadasul.Bob_Marley írta:Mondjuk a pályán elég nagyképű és flegma, plusz nem kell félteni bulik miatt. Spekuláció volt arról hogy direkt sárgázta ki magát legutóbb hogy valami szülinapi zsúrba menjen Brazíliába.
Neymar
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem értem mit kell ócsárolni a gyereket. Focizik, elvan mindenkivel, lehozza azt amit kell, sőt...
Mindenki tisztában van vele, hogy nem innen fog nyugdíjba menni, de nem értem, hogy a majdani távozásához mi köze van a mostani adóügyéhez már ha van egyáltalán. Van ott pénz nem kell aggódni.
Pár napja nyilatkozta, hogy itt van az otthona, gyerekét is idehozta már. Amíg Messiékkel verik a világot, addig itt marad. Valószínű, hogy lesz egy nagy dobbantása még 27-28 évesen, de ez még nem mostanában lesz.
Az meg, hogy Mascherano-nál nem baj ha adót csalnak,Neymar meg egyből egy csitri brazil... Margitéknál szokás így beszélni a játékosaikról.
Dinho is bulizgatott ezerrel, amíg hozta a teljesítményt senkit nem érdekelt, brazilból vannak, ha romlik a teljesítmény és nagy lesz az arc akkor majd el lehet gondolkodni ezen.
Mindenki tisztában van vele, hogy nem innen fog nyugdíjba menni, de nem értem, hogy a majdani távozásához mi köze van a mostani adóügyéhez már ha van egyáltalán. Van ott pénz nem kell aggódni.
Pár napja nyilatkozta, hogy itt van az otthona, gyerekét is idehozta már. Amíg Messiékkel verik a világot, addig itt marad. Valószínű, hogy lesz egy nagy dobbantása még 27-28 évesen, de ez még nem mostanában lesz.
Az meg, hogy Mascherano-nál nem baj ha adót csalnak,Neymar meg egyből egy csitri brazil... Margitéknál szokás így beszélni a játékosaikról.
Dinho is bulizgatott ezerrel, amíg hozta a teljesítményt senkit nem érdekelt, brazilból vannak, ha romlik a teljesítmény és nagy lesz az arc akkor majd el lehet gondolkodni ezen.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk a pályán elég nagyképű és flegma, plusz nem kell félteni bulik miatt. Spekuláció volt arról hogy direkt sárgázta ki magát legutóbb hogy valami szülinapi zsúrba menjen Brazíliába.

Egy újabb erős érv hogy nem marad nálunk sokáig.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Chino írta:
Ezt az arcoskodást nem értem. Szerényen nyilatkozik, nem hallani, hogy buliról bulira járkál vagy bármi hasonlót csinál. Nem szólja le a csapattársakat vagy viselkedik nagyképűen a pályán/azon kívül.
Rendben van hogy ez hatalmas összeg, de Messi 20 milliója sem volt papír, főleg korábban, ahhoz képest őt mindenki védte, hogy biztos a papa csinálta, meg szemét könyvelők, csúnya adóhatóság stb. Most meg már mindenki eladná, meg most már biztos menne a PSG-be. Eszem megáll.
Egyébként nem értem, hogy Mascherano esete miért lenne más. Ráadásul ő börtönbe is kerülhetett volna csak inkább tejelt. Attól hogy az alacsonyabb érték volt csak még nagyobb hülyeséget feltételez, de persze neki minden megvan bocsátva. Egyszer nem hallottam, hogy azóta felemlegette volna valaki.
Ezzel nem Neymart akarom védeni, lehetne tőlem Busquets vagy akárki, de olyan kettős mérce van egyeseknél, hogy az már hihetetlen, a mérleg nyelve pedig nagyon hirtelen változik. Plusz azt se felejtem el mit ad a csapatnak.
Totálisan egyetértek. Én is valami hasonlót kezdtem el megfogalmazni, de nem volt valami szalonképes. Örülök, hogy Te megfogalmaztad.
- Chino
- Llegenda del Barça
Rinku írta:Sosem szerettem a srácot, ezek után pláne nem fogom. Azt elismertem az esetek legnagyobb részében, hogy van benne finesz, de most már 24 éves szaros kölyökként akkora arca van, hogy Ronaldónak igyekeznie kellene már, hogy valamivel ellensúlyozza, vagy a koronás népművészeti cserépedény cím bizony vándorol. 45 millió euró. MSN akár ide, akár oda, ilyen simlis majmokra nincs szüksége a csapatnak. Messi meg Mascherano még az átnézek felette kategória,
Ezt az arcoskodást nem értem. Szerényen nyilatkozik, nem hallani, hogy buliról bulira járkál vagy bármi hasonlót csinál. Nem szólja le a csapattársakat vagy viselkedik nagyképűen a pályán/azon kívül.
Rendben van hogy ez hatalmas összeg, de Messi 20 milliója sem volt papír, főleg korábban, ahhoz képest őt mindenki védte, hogy biztos a papa csinálta, meg szemét könyvelők, csúnya adóhatóság stb. Most meg már mindenki eladná, meg most már biztos menne a PSG-be. Eszem megáll.
Egyébként nem értem, hogy Mascherano esete miért lenne más. Ráadásul ő börtönbe is kerülhetett volna csak inkább tejelt. Attól hogy az alacsonyabb érték volt csak még nagyobb hülyeséget feltételez, de persze neki minden megvan bocsátva. Egyszer nem hallottam, hogy azóta felemlegette volna valaki.
Ezzel nem Neymart akarom védeni, lehetne tőlem Busquets vagy akárki, de olyan kettős mérce van egyeseknél, hogy az már hihetetlen, a mérleg nyelve pedig nagyon hirtelen változik. Plusz azt se felejtem el mit ad a csapatnak.
Forca Barca!!!!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tényleg mákja van, mert Hoenesst ilyenért bevarrták......De más ország más eset. És nekem úgy rémlik az Atleticonál is keveredtek ilyen dologba, talán Gabi.
Nem úgy volt, hogy már fű alatt megvan az egyezség? Én nagyon bízom benne sikerül dűlőre jutni a brazillal és nem kér irreális összeget.
Nem úgy volt, hogy már fű alatt megvan az egyezség? Én nagyon bízom benne sikerül dűlőre jutni a brazillal és nem kér irreális összeget.

- visca el barca
- Presidente del Barça
én azért nem mertem így fogalmazni, de kb
és ez mondjuk a barcának iszonyat égő. az elnök helyében leültetném a gyereket és és közölném vele, hogy durván leégette az egész klubot, ennek fényében követelőzzön.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sosem szerettem a srácot, ezek után pláne nem fogom. Azt elismertem az esetek legnagyobb részében, hogy van benne finesz, de most már 24 éves szaros kölyökként akkora arca van, hogy Ronaldónak igyekeznie kellene már, hogy valamivel ellensúlyozza, vagy a koronás népművészeti cserépedény cím bizony vándorol. 45 millió euró. MSN akár ide, akár oda, ilyen simlis majmokra nincs szüksége a csapatnak. Messi meg Mascherano még az átnézek felette kategória, de ez... Bár nem nekem kell megmagyaráznom semmit, mégis nekem ég a pofám az ismerősök előtt, hogy ilyenek fordulnak elő, amikor mindig is szentül hittem, hogy mi azért kivételek vagyunk valamelyest - oké, sok bűzös létyó lefolyt már nálunk is, de 45 millióért jobb országokban börtönt is adnak. A braziloknak viszont kell a pénz vb+olimpia, lesajtolják inkább.
Hányingerkeltő ez a hülyegyerek, az apjával együtt.
Hányingerkeltő ez a hülyegyerek, az apjával együtt.
Football, bloody hell. /SAF/
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Igen, én is írtam,ahogy leírtam ezeket a sorokat, beugrott,hogy Neymarról írok. Belőle simán kinézem én is.visca el barca írta:csaba, nem leszek kedvenc (amugy sem vagyok az) de sztem ő inkább elmegy az egycsapatosba majomkodni 2x annyi pénzért. sztem tipikusan az a focista, de ne legyen igazam.
(nyugi én imádlak, előbb benéztem a sportfogadás topikba, türhők...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
csaba, nem leszek kedvenc (amugy sem vagyok az) de sztem ő inkább elmegy az egycsapatosba majomkodni 2x annyi pénzért. sztem tipikusan az a focista, de ne legyen igazam.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
itt megint bejön a képbe, hogy mi a fontos neki. Majomkodni az egycsapatosban (bocs a francia liga fanoktól,de ez tény), meg negyeddöntőzni a BL-ben, vagy tényleges címekért küzdeni, a legerősebb bajnokságban. Persze ha odamenne, lehet lépnének előre.visca el barca írta: az arabok viszont simán megadják neki, sőt többet is, illetve mondjuk 30-40 milliónyi aláíráspénzt. a psg sztem durván rá fog licitálni, azzal h ibra elmegy, náluk lényegében leszabadul majd egy neymarnyi pénz.
Most ahogy leírtam ezeket, félő, hogy a gyerek rámenne erre. De bízom benne hogy nem ilyen, és tudja hogy itt komoly dolgokat érhet el.
Chino!
Igen, cégek végzik, de a párbeszéd ilyen esetekben ez lehet:
"-Hello Ney, figyelj, papírozunk itt, meg matekozunk, lehetne itt egy két 0-át lecsippenteni, hozzáadni,szorozni,osztani, okosba mindenki jól járna.
-Oké, de nem lesz ebből baj ugye?
-Nem dehogy, sose derül ki, kutya nem vizsgálódik ezek után, jók a kapcsolataink.
-Hm, rendben csináljátok"
Ezt valahogy így tudom elképzelni.
Fura lenne,ha Neymar két edzés között odamenne,hogy na gyerekek, így meg úgy kéne adót csalnunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Chino
- Llegenda del Barça
Zozzy 5 írta:ja, láttam már utána nso-n. komolyan hihetetlen, akkor is, ha tud róla és szándékosan csinálja, meg akkor is, ha áldozat, mert a könyvelők a hunyók stb stb...
Igazából nem értem ezeket a dolgokat. Lehet nem egy észlények, de annyi sütnivalójuk azért van, hogy ne kockáztassanak ekkora büntetést.
Nem igazán értek ezekhez, de gondolom különböző könyvelőcégek végzik ezeket a tranyszfereket és nem Neymar ül le az íróasztalhoz és készíti el az adóbevallást. Magánszemélyek is külön könyvelőkkel készítik el ezeket, ott is szét lehetne nézni mi történik.
Nem őt akarom védeni, de nem hiszem, hogy azt mondaná, hogy jól van fiúk, csípjünk le abból az adóból
A másik dolog, hogy miért van az, hogy csak nálunk történik ilyen. Nem "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektus, de valamiért nagyon kipécézte a Barcat az adóhatóság. Elég érdekes, hogy nálunk találtak három ilyet is, máshol pedig minden tiszta.
Vagy ugyanazt a könyvelőcéget foglalkoztatják vagy nagyítóval néznek minket.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nagyban fog attól függeni, hogy a nájkkal, esetleg mezszponzorral idén tudunk e vmit kezdeni.palesz77 írta:Arra mérget is vennék, érdekes kis hosszabbítás lesz az biztos.. Van egy olyan tippem is, hogy ennél több szerződéshosszabbítása nálunk nem lesz, de ez csak megérzés. Most meg remélem azért, hogy 15 fölé nem megyünk majd..visca el barca írta:miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
ugye most 10 milliós fizetése van, 15 fölé szerintem sem fogunk menni. ez ugye heti 300.000, ennyit messi sem kap. az arabok viszont simán megadják neki, sőt többet is, illetve mondjuk 30-40 milliónyi aláíráspénzt. a psg sztem durván rá fog licitálni, azzal h ibra elmegy, náluk lényegében leszabadul majd egy neymarnyi pénz.

- Capon
- Llegenda del Barça
Könnyen meglehet.palesz77 írta:Arra mérget is vennék, érdekes kis hosszabbítás lesz az biztos.. Van egy olyan tippem is, hogy ennél több szerződéshosszabbítása nálunk nem lesz, de ez csak megérzés. Most meg remélem azért, hogy 15 fölé nem megyünk majd..visca el barca írta:miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
Egyébként és sem számoltam vele túlságosan hosszú távon 5-6 évre teszem a nálunk eltöltött idejét, aztán majd persze kiderül mennyi is lesz belőle.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Arra mérget is vennék, érdekes kis hosszabbítás lesz az biztos.. Van egy olyan tippem is, hogy ennél több szerződéshosszabbítása nálunk nem lesz, de ez csak megérzés. Most meg remélem azért, hogy 15 fölé nem megyünk majd..visca el barca írta:miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
Elfelejtett adózni.Zozzy 5 írta:le vagyok maradva, ez miért jár neki? még az ideigazolása körüli simliskedés?visca el barca írta:a brazil bíróság 45 millió eurónyi büntetés megfizetésére kötelezte![]()
![]()
![]()
csak így tovább drága barátom. ez kb 4 éves fizetése![]()
![]()
miután leamortizáltátok a házipénztárat, remélem apuka követelőzőbb lesz
-
- Llegenda del Barça
le vagyok maradva, ez miért jár neki? még az ideigazolása körüli simliskedés?visca el barca írta:a brazil bíróság 45 millió eurónyi büntetés megfizetésére kötelezte![]()
![]()
![]()
csak így tovább drága barátom. ez kb 4 éves fizetése![]()
![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
a brazil bíróság 45 millió eurónyi büntetés megfizetésére kötelezte
csak így tovább drága barátom. ez kb 4 éves fizetése

csak így tovább drága barátom. ez kb 4 éves fizetése

Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Neymar-kritikusok mit szólnak a tegnapi meccshez, amelyen egyértelműen a csapat legjobbja volt, mind akaratban, mind sebességben, mind játékban. Szerintem ideje volna tudomásul venni még a Messi-univerzumban is - Leót nem megbántva, mert nem érdemli meg -, hogy itt bizony egy nem akármilyen zseniről van szó. Láttam én már rengeteg Barcát, Ronaldinho óriási kedvencem volt, de ilyen szorgalmas, agilis, nagy munkabírású, ugyanakkor ennyire szórakoztató futballistát még nem láttam, mint ő.
Nagyon remélem, hogy a szerénysége és az alázata továbbra is kitart, kívánok neki hozzá erőt, egészséget, a csapatnak pedig további fényes sikereket!
Nagyon remélem, hogy a szerénysége és az alázata továbbra is kitart, kívánok neki hozzá erőt, egészséget, a csapatnak pedig további fényes sikereket!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Végre nem állítgatott, nem vette át, jött a labda bumm. És a tizit és szépen összehozta, ez kell!!!! Nem tötymörgés meg anyám kínja, hanem gyilkos ösztön, menjen a labda, fusson ő is, kérje lője, gól. 
szerk: és természetesen a végére jön a hülyeség...Egyszer csak felnő a lelkem, remélem.

szerk: és természetesen a végére jön a hülyeség...Egyszer csak felnő a lelkem, remélem.

Legalábbis így lenne a normális, aztán hogy valójában hogy mennek a dolgok a klub sztárjaival az megint egy más kérdés.Tivornya írta:Te ezt most komolyan gondoltad? Próbálj már meg a világ legjobb munkaghelyén ilyen mentalitással tovább maradni 2 napnál...![]()
Itt Neymarnak kuss van, azt fogja csinálni, amit a Barca mond. Ha nem tetszik, mehet amerre lát, a szeretett csapatunknak meg csak az eladási rekordpízecskéket kell okosan visszaforgatni.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Tivornya
- Capitá del Barça
Te ezt most komolyan gondoltad? Próbálj már meg a világ legjobb munkaghelyén ilyen mentalitással tovább maradni 2 napnál...roby122 írta:Szerintem ott lesz mind2 tornán. Pont Neymar hagyná ki bármelyiket is ezt nehezen hiszem.
Braziloknak lételemük a bohóckodás, meg mindenhol szerepelni akarnak.
Ha nem engedjük el akkor ebből csak sértődés lesz a vége. Neymart meg nem hiszem hogy foglalkoztatja, hogy milyen állapotban kezdi a szezont. Inkabb focizzon egesz nyáron, mint ami tavaly volt, hogy részegen jött orvosira meg eddzésre plusz 5 kilo felesleggel.

Itt Neymarnak kuss van, azt fogja csinálni, amit a Barca mond. Ha nem tetszik, mehet amerre lát, a szeretett csapatunknak meg csak az eladási rekordpízecskéket kell okosan visszaforgatni.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"