3 vagy 4-0-ával most is kiegyeznék.Bob_Marley írta:Annyira nem rossz a Fifa szünet.
In the 21st century, 2 Liga Clasicos were played right after a Fifa break (of 2 weeks): - 2005: Madrid 0-3 Barça - 2015: Madrid 0-4 Barça

3 vagy 4-0-ával most is kiegyeznék.Bob_Marley írta:Annyira nem rossz a Fifa szünet.
In the 21st century, 2 Liga Clasicos were played right after a Fifa break (of 2 weeks): - 2005: Madrid 0-3 Barça - 2015: Madrid 0-4 Barça
Majd olvass visszapalesz77 írta:
Cristiano Ronaldo: Only Lionel Messi (4) has missed more penalties in La Liga this season than Ronaldo (3)
Nem volt az les, ezért is írtam a spori totál hülye ma mindegy hogy Madrigal vagy Bernabeu.palesz77 írta:Az MSN diktalja a trendet..![]()
Les volt az?Nekem igencsak egyvonalnak tunt. Mondjuk igy is itelt mar hulyesegeket a Sevillanak a biro - tizi pl -, szoval mondhatni "kijart", de szerintem az szabalyos golt volt.
Nekem is ez jutott eszembe.Leon írta:Ronaldo zsinorban a 2. tizijét hagyta ki!Bizos sok Barca meccset nézett mostanában!
Pont ezekre gondoltam. Amikor fetreng kijön belőle az hülye, de máskor olyanokat csinál h csak nézek. Lépésekkel a többiek előtt van a pályán.palesz77 írta: Most ha a helyezkedésre, helyzetfelismerésre és ilyesmikre gondolsz
Most ha a helyezkedésre, helyzetfelismerésre és ilyesmikre gondolsz, akkor van benne valami, de a viselkedésével szerintem alapból elég komoly gondok vannak, amikor nem a játékkal foglalkozik épp, akkor nem intelligens ember látszatát kelti a pályán sem. Fetreng, ordibál, panaszkodik 0-24-ben.noname írta:Suarez IQ-ja is közelebb áll egy majomhoz, mint itt az átlag fórumozóhoz, mégis az egyik legintelligensebb játékosunk a PÁLYÁN.
így van, nyilván mindig önhibáján kívül keveredik botránybaferninho írta:de egy testvért meg a legjobb barátokat nehezen engedi el az ember legyenek bármekkora idióták is.
Állítólag Messi autista....visca el barca írta:amúgy ÁLLÍTÓLAG egy síkbuta ember.
Mondjuk nem is nagyon láttam az értelmet csillogni a szemében soha.Van egy par játékos aki szemre egy tök.Benzema,Bale, vagy mondjuk nálunk Alves vagy anno VV.És meg sorolhatnánk.visca el barca írta:amúgy ÁLLÍTÓLAG egy síkbuta ember.
de legalább annyi sütnivalója lehetne h bizonyos közhelyek bizonyos szituációkban nem használhatók. Például ha kikap a csapat nem mondhatja, hogy " nagyon megdolgoztunk a három pontért, és nagy nehezen sikerült behúzni a meccset". És ugyanígy sztem azt a közhelyet akkor amikor a csapat nemhogy a világ legjobbjától messze van, de formája alapján jelenleg Európa top 5-ében nincs benne eltolni h ők a világ legobbjai.... De persze igaz nem kéne meglepődni rajta.palesz77 írta:Ezen mondjuk nem akadnek fenn, mi mast nyilatkozna? Akkora kozhelygenerator ez a nyilatkozat, hogy mar fajo, full a sablont lotte el.