Bob_Marley írta:Szerintem nem várja senki a bukásukat, sőt. Csak én pl nem hiszek a "mesékben" és láttam pár ilyen csodát ami végén második lett a Sociedad, Norwich harmadik, Chievo nem tudom hányadik stb stb. Persze volt Nantes meg Vác is ami eszembe jut, csak hogy írjak ilyet is.

Igazából a Leszter de adott esetben a Spurs bajnoki győzelme sem lenne olyan természetes dolog.

2 közül bármelyik nyeri, sokáig emlékezni fognak rá a szurkolók.
Az Arsenal meg olyan mint egy Parabola pályán mozgó kő, bajnokság közepére elérik a csúcspontot és onnan szép lassan visszaesnek a kiindulási mélységbe.
City az meg már Pepet várja, ez érezhető, nem lepne meg ha a MU és WHU is előzné őket, mert rettentő hektikusak.
Pool igazából jövőre lesz igazán tényező, miután Klopp igazolhat, első sorban kell neki egy kapus.
MU-nál ha a Martial-Rashford-Depay 3as tud robbantani, jövőre ők is tényezők lesznek újra. RvP óta nincs egy rendes befejezőjük. (Vagyis mostmár ha minden igaz lesz 2 is, de nem kiabálom el!)
Chelseanek meg szerintem kell egy szezon, hogy Conte helyrerakja a fejeket, és a fiatalokat be kell építeniük, plusz ki kell dobálni a felesleges ballasztot és feltölteni a keretet, hogy legyen mélysége és minősége is.
Egyébként 11 pont az Arsenal hátránya, egy meccsel kevesebbet játszottak, de így 8 fordulóval a vége előtt (ami nekik

egyébként 7 erősen kétlem, hogy abszolválni tudnák a dolgot.