Bob_Marley írta:
Mondjuk drámára meg 2000+ éve van igény.

Nem tudom ebben mit lehetett látni, fiktív értelmetlen az egész, de ez szubjektív. Én a totális ellenétet nem értem. Ezért is írtam, hogy éles váltás. Mint ha Beethovenről kapcsolnál át Fekete Pákóra.

Beszéltünk a Szoba című filmről, ég és föld a kettő. És mondanom sem kell melyiknek van értéke, melyikből lehet tanulni, melyiknek van mondanivalója.
Nem ellened szól(t), csak nagyon eltérő a kettő.
De most mi hozza a bevételt?
Ez számít, most ez a trend, majd elmúlik.
Amúgy azért ez elég érdekes érvelés, kb annyi értelme van,mint hogy focimeccs után megnézek egy sífutamot. Éles váltás...eléggé sántít, lehet más témájú, kategóriájú film is ami érdekes, nem csak a dráma vagy életrajzi filmek.
Pl tegnap délután megnéztem a Spotlightot is, azután is nyilván éles váltás volt a BvS.
De a Szoba és a Spotlight is lényegesen jobb film, de ez teljesen más téma. ETtől még szabad mást is megnézni.
Ezt az állandó tanulás-fejlődés mániádat meg nem igazán tudom hovatenni, de bele sem megyek,mert ezer meg egy helyen meg lehetne cáfolni a dolgot.
Maradjunk a filmeknél szerintem, és nézd meg a Spotlightot, az tetszene neked.
Matyi, nem sokat láttam,azt sem tudom mi számít jónak. De ilyen paranormal activity meg egyéb szarságok, "igazi" "befosatós" cuccok rémesen gagyik.
Egyedül amik tetszettek azok a Fűrész filmek, azt komolyan is tudtam venni.
Fecooo írta:
Egyre kevesebbet olvasom a fórumot, de azt még én is tudom, hogy neked értéktelen minden, ami nem valós, de engedtessék már meg, hogy más hadd élvezze az "értéktelent"anélkül, hogy leszólnád...

főleg hogy nem is látta az adott filmeket. Fikciókból is lehet tanulni egyébként, van rá példa nem egy. Még a képregényfilmeknek is van néha morális mondandója.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."