Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem mondod komolyan, hogy kitennéd a csapatból akár Eto’o-t vagy Messit!!!??? Samunak mindig helye van a kezdőben akárki jön, ö már letett annyit az asztalra, hogy mindig kezdjen!!!!! Messi pedig a legtehetségesebb fiatal focistánk, ö sok lendületet tud adni a csapatnak akkor is ha nem megy!!!! Én attól tartok, ha jön Henry akkor lesz 1 kis belviszály és akkor az a csapat1ségre fog rámenni!!!! De ne legyen igazam!!!!doki írta:Henry-nak mindenképpen helyet kell(ene) biztosítani a csapatban,és ha ehez Messinek,vagy Eto'o-nak cserének kell lennie néha ,akkor legyen így.
Azért mert ő azt monta, h egy olyan játékost, mint Ronaldinho nem fog csereként a pályára küldeni. Ilyen egyszerű. És különben is, abban mi a pihenés, ha elutazik, bemelegít, stb. stb. csak mondjuk kevesebbet játszik?laci18 írta:Szerintem igen. De mivel Frank úgy is szeret rotálni mindenki tudna pihenni. És szerintem Eto-ra is ráférne néha. Egyébként azt nem értem hogy ha valakit Frank pihentet (pl. Ronnit) akkor miért nem nevezi legalább a cserékhez mert nem úgy állna az eredményjelző ahogy kéne akkor mégis ott a vserepadon egy olyan játékos mint Roni.S T U P I D S H A R K írta:És akkor Messi padozzon?
Szerintem Messinek nem a padon a helye ezt bizonyította is amikor játszott. Persze néhe is ráfér majd a rotálás. Akinek szerintem padozni kéne az Eto. Szerintem itt az idény végére kicsit már fásult lett, és fáradt.laci18 írta:Szerintem igen. De mivel Frank úgy is szeret rotálni mindenki tudna pihenni. És szerintem Eto-ra is ráférne néha. Egyébként azt nem értem hogy ha valakit Frank pihentet (pl. Ronnit) akkor miért nem nevezi legalább a cserékhez mert nem úgy állna az eredményjelző ahogy kéne akkor mégis ott a vserepadon egy olyan játékos mint Roni.S T U P I D S H A R K írta:És akkor Messi padozzon?
Szerintem igen. De mivel Frank úgy is szeret rotálni mindenki tudna pihenni. És szerintem Eto-ra is ráférne néha. Egyébként azt nem értem hogy ha valakit Frank pihentet (pl. Ronnit) akkor miért nem nevezi legalább a cserékhez mert nem úgy állna az eredményjelző ahogy kéne akkor mégis ott a vserepadon egy olyan játékos mint Roni.S T U P I D S H A R K írta:És akkor Messi padozzon?
Perxe h nem tudom, én hulye vagyok.windu írta:eto nak sEhol sem kell küzdenie
eto kezdő
én tom mé
ha te nem .....
Dinho és Henry állando kezdok, Etoo meg kuzdjon meg Messivel...Legallán is én így csinálnám.Charlie írta:Még mindig nem tom hogy lesz helye a kezdőben,kinek a kárára...esetleg 2csatáros játék?!
C.
Arsenal captain Thierry Henry has reportedly purchased a house in Barcelona.Rajminho írta:Ezt honnan tudod???
Úgy néz ki van esze......Állítólag vett egy barcelonai házat a közelmúltban! Remélem ez már jelent valamitBodi írta:Ha van esze Henry-nak,akkor nem megy egy romhalmaz csapatba,ahol csak az számít,hogy kit hogy hívnak!
Vagy maradjon Londonban,vagy jöjjön hozzánk!