Ezt az opciót én is lehetségesnek tartom. Fel is lett hozva a 05/06-os szezon, ott is ősszel idegenben gáláztunk, aztán tavasszal, mikor eldőlt a bajnokság, otthon x-tünk. Pedig érződött akkor is a játékunkon, hogy jobbak vagyunk, de nem voltunk elég élesek, kihagytuk a helyzeteket. Egyébként ki is egyeznék az akkori forgatókönyvel: Klasszikus x, BL győzelem.S.Agüero írta:Minden adja magát, hogy nyerünk szombaton, pont ezért nem fogunk szerintem. Unalmas 1-1 lesz, mint 3 évvel ezelőtt. Egyik csapat se fog megszakadni szerintem, hét közben BL, nekünk amúgy se rossz a döntetlen, a Real meg nem akar beleszaladni egy verésbe, mint ősszel.
Kikapni mondjuk nem kéne, lehet, hogy a végelszámolásnál semmi jelentősége nem lenne, de azért kicsit elrontaná a szájizünket.
Persze a legjobban az esne, ha jól meg lennének verve, kicsit le lenne törve a szarvuk a BL előtt.
Azért ezzel vigyáznék, mert ilyenkor sokszor az van, hogy a kényszermegoldásnak betett játékos lehozza élete meccsét.Nem akarom elkiabálni, de ha pl egyik középső védő sem épül fel a kisebbik madridi csapatnál, rommá verjük szerdán őket, sztem oda se kell pihenni, elöl meg a franciát kell semlegesíteni, nagyjából ennyi jelenleg az a csapat.