USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.02. 12:24:34

Utolsó három meccs. :D
Sat, Apr 9 @ Atlanta
Mon, Apr 11 vs Charlotte
Wed, Apr 13 vs Miami

Itt fog igazán eldőlni, hogy hányadik helyen kerülünk be és részünkről meg továbbra is meglehet az 50 győzelem. :D Szezon előtt nagyon kishitű voltam, írtam Gamenek hogy úgy érzem meglehet akár az 50 w, de fogadni nem "mertem" vele. :D És még szintidőn belül vagyunk.
Én a Hornetsnek örülnék egyébként a leginkább.

http://www.sbnation.com/nba/2016/3/18/1 ... -standings

És ha már múltkor írtam hogy Turner milyen patent, igazolta most is.
https://www.youtube.com/watch?v=lACTI6NwNvU
Maradni akar, mi is nagyon szívesen megszeretnénk tartani, fontos epizód lesz ez Nyáron hogy mi lesz vele. A csávó egy hibája hogy nincs hármasa, de azon kívül nagyon jó. És megfelelő rendszerben, középtávoli dobóhelyzeteket kialakítva neki remek scorer is.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.02. 11:43:34

Bob_Marley írta:Félidőben bealudtam, azért ez így nem semmi. :D Egyszer OT vereség és többször nyerhettünk volna, most meg idegenben nyertünk. =D> Én ennek tapsikolok. :D

https://vine.co/v/ijrY02qXPm3

Ennek lehet is.
Jó lenne ha a Celtics tudna a PO-ban is jól teljesíteni, látok bennük akár meglepetést is. 8)
Most ahogy nézem, Atlanta,Charlotte,Miami hármas bármelyikével játszhatnak, elég szoros a csata a 3-6. helyen. (ha jól nézem) Egyik sem lenne egyszerű,de megoldható.
Drukkolok nagyon, plusz rutint is szerezhetnek jópáran, ami sosem árt.

Warriors hátralévő meccsei: Portland (o), Minnesota (o), Spurs (o), Memphis (i), Spurs (i), Memphis (o).

Mondjuk ebben van 4 kötelezőnek tűnő, bár a Portland ugye februárban csúnyán elverte őket, de most az Oracle-ben lesz a meccs.Két Spurs elleniből egyet hozni fognak szerintem, de Popovichon is múlik, idegenben lehet kiülteti a kezdőt, de otthon fix,hogy nem.
Lehet az utolsó Memphis meccsen dől el a buli, szép lenne. :mrgreen:

Néztem múltkor a Bulls rekordjánál milyen vereségeik voltak, az utolsó három vesztes meccset 1 ponttal bukták el. :shock: Persze lehet nyertek 1 ponttal meccseket, de akkor is durva adat szvsz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.02. 11:15:17

Félidőben bealudtam, azért ez így nem semmi. :D Egyszer OT vereség és többször nyerhettünk volna, most meg idegenben nyertünk. =D> Én ennek tapsikolok. :D

https://vine.co/v/ijrY02qXPm3
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.04.02. 07:50:11

Kikapott a GSW, hazai veretlenség oda, lehet tapsikolni.
68-8.
Reális esélyt a 72-10re látok, nem is lenne baj ha "csak" beállítanák a rekordot, a múltban élők se dühöngenének.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2016.04.01. 09:18:26

Persze most már van görcsösség benne, de tényleg nincs amit csináljanak. Ilyen lehetőség azért nem mindig adódik, teljesen logikus, hogy nekimennek, és minél jobb mérleggel akarnak zárni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.01. 06:45:10

Bajnoki címet nem tudod megdönteni az ott van. :D Vagy régies szólva ha bajnok vagy felvésik a neved a kupára a rekordot meg beírják egy könyvbe, amit később meg átírnak. Idáig elmentek akarják stb, ezeket megértem, de kicsit mintha már görcsös akarás is lenne. És tényleg azért kérdeztem, hogy megdöntik oké, akkor meg jön az hogy még akkor nyerjük ezt is meg vagy még kettőt?

Spursől nem tudom elképzelni, hogy így mennének egy rekordért. Lsd pl egy Leonardnak nem volt komolyabb baja 1 hétig azért jegelték, Currynek fájt a bokája, nem ül ki majd, kiül majd nem tudni stb. Pop nyilatkozata meg ő alapból bármikor képes kiültetni valakit, hogy DNP-OLD. :D Országos meccsen vagy bármikor. Minden emberének másodpercre ki van számolva a perce mennyit legyen pályán. És azért ezek is olyan dolgok, hogy oké meglesz a rekord, de ér bármit is? Vagy fogalmazzunk úgy, hogy a Playoffs számít és mit sem ér az alapszakaszban a rekord ha pl a Spurs leveri őket. És szerintem tudatosságra egyértelműen a texasiak készülnek jobban. És az eldőlt meccseken Curry kiül akár egy negyedet is, de pl nem sűrűn fordul elő, hogy egy játékos az alapszakasz utolsó heteiben 2-3 perccel többet legyen pályán. Én azt látom, pl itt volt ez a Jazz meccs is, hogy már rohadt fáradtak de azért menjünk a rekordért stb stb. Ez szerintem később sokkal inkább visszaüthet mintsem meglesz nekik a rekord és csababarca is írja 2 napig erről beszélnek. Hangsúlyozom nem a rekorddal van bajom (vagy bármilyen rekorddal) , régóta mondom meglesz meg is éremlik hanem hogy szerintem már ez bőven görcsös rekord üldözés. Ezt viszont felelőtlenségnek és butaságnak tartom, mert csak visszaüthet, előny nem igazán lesz belőle.

Minden csak spekuláció PO-ban kiderül, ha nem nyernek bajnokságot óhatatlanul ez fog az elsők között előkerülni, hogy mit ért az alapszakasz rekord.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.04.01. 00:33:26

Bob_Marley írta:
Rekordhoz még annyit, hogy mi van ha megvan? :D Akkor mennek tovább, hogy még több legyen? Nekem ez a rekordhajkurászással ez a nagy bajom, hogy szép és jó, csak részemről a lőtéri kutyát nem érdekli. Mindig lesznek rekordok, mindig jön majd valaki, aki megdönti. Egy dolgot nem vehetnek el tőled soha, ha megnyered a bajnokságot. Pop ezt szellemesen úgy fogalmazta meg, hogy egy csésze kávét talán ér a 38-0 otthoni mérleg, s kb ennyi a történet. És nem a GSW ellen, mert döntsék meg, de hogy a Spurs pl sokkal tudatosabban készül a Po-ra mint ők azt szerintem egyértelműen látni. És meglesz a rekord, akkor mi van?
Mi van akkor? Csináltak valami olyant, amit előttük még senki. Ha a te logikádat nézem, akkor a bajnoki címre is mondhatod, hogy mi van, ha bajnokok lesznek? Jön aztán valaki más, és majd ők nyerik meg.
A Spurs meg készülhet tudatosabban, mert jelenleg mindenki a Warriorsra figyel, és Popéknak ez baromi jót tesz. Azért megnéztem volna fordított esetben mennyire rotál az öreg, vagy ők is kapaszkodnának a rekord miatt.
A San Antonio szerintem nagyon veszélyes lehet. Nem azt mondom, hogy ők a favoritok, de nálam abszolút benne van a pakliban, hogy nyugatról ők döntőznek, ez meg azt is jelenti, hogy bajnokok lesznek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.31. 22:20:32

http://kezdo5.hu/nba/blogok-a-legfurcsa ... plak-21471" target="_blank

nagyon jókat derültem ezen a cikken.

Semmi nem fog történni ha megvan a rekord, 2 napig max beszélnek róla,aztán annyi.
Hidd el, bármelyik GSW játékost kérdeznének meg,hogy rekord vagy gyűrű, hezitálás nélkül vágnák rá,hogy gyűrű. De az edzői stábból mindenki.
Viszont ha már idáig elmentek, akkor már nem fogják az utolsó meccseken elengedni. Ha teszem azt 20 meccsel a vége előtt összeszednek 11 vereséget,akkor onnan nem érdekelte volna őket. De így már nyilván minden meccsel egyre közelebb egészen más érzés.
Akarják, látszik. És nincs ezzel semmi probléma.

És ha most gonosz akarok lenni, képmutatónak mondom Popovichot, mert elmentek idegenbe,leadták az OKC ellen, pihentetés címszóval, otthon bezzeg már újra játszott hajnalban mindenki...és simán beleláthatom,hogy érdekli őket is a hazai veretlenségi rekord. De ez pszichológia, és inkább erről szólt az öreg csésze kávés megjegyzése.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.31. 21:11:34

PCsabi írta:Lenne két kérdésem:
1. Ki a legtúlértékeltebb játékos az NBA-ben?
2. Ki a legjobb csere irányító?
Imádlak. :lol:
Nálam 1; Harden
2; http://hangtime.blogs.nba.com/2016/03/3 ... he-nba-is/
Innen jutott eszedbe?
Nekem is egyébként Schröder. Collison szerintem még, ő is jó és amúgy röhögsz, de Turner nálunk nagyon patent csere PG-nek.

https://vine.co/v/iD3PrDQH9D5
Iszonyat, ami megy Clevelandben, hogy engedhetnek meg maguknak ilyet emberek....

Rekordhoz még annyit, hogy mi van ha megvan? :D Akkor mennek tovább, hogy még több legyen? Nekem ez a rekordhajkurászással ez a nagy bajom, hogy szép és jó, csak részemről a lőtéri kutyát nem érdekli. Mindig lesznek rekordok, mindig jön majd valaki, aki megdönti. Egy dolgot nem vehetnek el tőled soha, ha megnyered a bajnokságot. Pop ezt szellemesen úgy fogalmazta meg, hogy egy csésze kávét talán ér a 38-0 otthoni mérleg, s kb ennyi a történet. És nem a GSW ellen, mert döntsék meg, de hogy a Spurs pl sokkal tudatosabban készül a Po-ra mint ők azt szerintem egyértelműen látni. És meglesz a rekord, akkor mi van?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.31. 21:05:08

Lenne két kérdésem:
1. Ki a legtúlértékeltebb játékos az NBA-ben?
2. Ki a legjobb csere irányító?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.31. 20:30:21

https://pbs.twimg.com/media/Ce41mZkWsAAUbF0.jpg
Divat. :D

GSW szerintem is megcsinálja, de ezt régóta mondogatom. :D

Bryantnek azért nagy respekt.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.31. 18:11:42

Kobe 9 perc után:
KATT
Még van 7 meccs a szezonból, remélem túléli.

Huertas:
https://youtu.be/1vkqHZhjuhM" target="_blank
:mrgreen:

1000 pont, 500 lepattanó, 500 assist, 100 blokk, 100 steal. Draymond Green az egyetlen, aki elérte ezt egy szezonban.

GSW pedig nagy valószínűséggel megcsinálta...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.30. 19:39:24

PCsabi írta:Hát, 20%-nál többet én sem adnék a Cavs-nek (vagy a Raptors-nak?).

Bulls sorozatban négy vereség, innen már nagyon nehéz lesz a PO-ba jutni...

Nyugaton meg az is előfordulhat több év után, hogy negatív mérleggel is bekerülhet valamelyik csapat a PO-ba :D
Raptors nagyon jó, padjuk is nagyon jó, de Carroll nélkül én nem látom hogyan tudnának partiban lenni. Ki fogja Jamest?

Bulls meg hozott egy élet-halál meccset a Paccers ellen. :D

LeBron James Coaching the Cavs: https:/ ... et="_blank
Ennek a palinak semmi más nem hiányzik csak egy igazi vezető vagy edző vagy GM vagy bárki. Tipikus esete, hogy ő nyilván egy iszonyat jó játékos, s maximalista. Mindenben azt akarja látni, hogyan lehetne jobb a csapata, hogyan nyerhetne. Ez természetes, de vannak dolgok, amiket nem tud. Azt hiszi jobban tudja csinálni mint a főnök, s 1 óra után rájönne az ember hogy nagyon nem. :D Ez az életben is így van, akár tanuló-tanár, akár beosztott-főnök viszonyban, ilyenkor oda kellene lépni. Csak a Cavsnél nincs ilyen ember. A suszter maradjon a kaptafánál, örök mondás és mennyire igaz. James már mindent csinál, ezért volt jó Pat Riley, mert ő kordában tudta tartani. És azért ha belegondolunk milyen vicces, hogy a csávónak egész pályafutása alatt abban az időben volt egyedül olyan edzője vagy vezetője, aki keménykezű volt és lőn bajnokságokat nyert. James iszonyatosan sajnálhatja, hogy soha nem került egy Po, Doc Rivers, Carlisle stb emberek keze alá, mert lehet sokkal többet kitudott volna hozni magából. Nem mintha szégyenkeznie kellene, de ezek a sokat akar a szakra videók azt mutatják (nekem), hogy nincs aki a körmére nézzen és így az eredményesség rovására mehet a dolog.

Russell meg......Ez nálam mindig a legalja ha a saját csapatoddal csinálsz bármit. A csapat az szent és sérthetetlen, mindig vannak zrikák, meg viccelődések a másikkal, de az a csapaton belül kell maradjon. Ha ez kikerül akkor ott nagy a baj. Oda pedig nem piszkítunk ahol eszünk....Nagyon gáz, amit csinált. Már alapból a férfibecsület is szóba kerülhetne, nem kezdjük a másikat nehéz helyzetbe hozni hülye ribancok miatt....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.30. 19:18:15

LeBron James Coaching the Cavs:
https://youtu.be/6AOQ9fyErr4" target="_blank

Russell - Nick Young:
KATT
:lol:

Draymond Green is now +981 on the year, the highest single-season plus-minus in the 23 seasons we have data.

That's true despite having played 2522 minutes on the season. The previous leader, Jordan in 95-96, played 3090 to get +980.

Curry's close behind at +948 in 2409 minutes. Green and Curry should become the first and second guys to reach +1000 in a season.
PCsabi
aka Game90

2016.03.29. 18:53:04

Hát, 20%-nál többet én sem adnék a Cavs-nek (vagy a Raptors-nak?).

Bulls sorozatban négy vereség, innen már nagyon nehéz lesz a PO-ba jutni...

Nyugaton meg az is előfordulhat több év után, hogy negatív mérleggel is bekerülhet valamelyik csapat a PO-ba :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.27. 18:39:09

Én sem írtam, hogy te írtad volna hogy esélytelen lenne. :D Én 10%-nál többet érzek bennük, habár valóban ők se vörös szőnyegen fognak besétálni, Raptors nagyon jó, de és valamiért érzek meglepetés szagot. Lehet csak mert szeretnék meglepetés szagot, nem tudom. :D A Cavs is összetudja rakni úgy a védekezését hogy az megfojtsa akár a Spurst akár a GSW-t. Én látom bennük a lehetőséget, tehetség miatt, James miatt, ezért nem tudom azt mondani, hogy bőven jobb akármelyik nyugati csapat. Jobb ez kétségtelen, de egy kifacsartan érkezett GSW vagy Spurs ellen más lehet a leányzó fekvése. Igazából erre alapozom egyedül, hogy a Cavs meglepheti őket. James és fáradtság.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.27. 18:24:24

Nem írtam olyat,hogy esélytelen a Cavs, adtam nekik 10%ot, szóval nem értem a kötöszködést.

Lehet,hogy a GSW-Spurs kivérezteti egymást, de nem hiszem hogy ez a Cavs végig söpréssel jutna nagydöntőbe.
Lehetnek sérülések persze,de én alapesetben gondolkozom, úgy meg bőven jobb a két nyugati nagyágyú.

Én tudom nem szeretni, Bryant után a legantipatikusabb figura nálam az nba-ban,és volt mindig is. Emellett a tudását persze elismerem mindkettőnek, és James hatékonyságát is,de ez már más történet.
daffy
Madridista

2016.03.27. 17:41:26

Amennyiben a GSW összekapja a védekezését,úgy ellenük én sem adnék 20%-nál többet a Cavs-nek. Ami számomra a kulcs lehet nyugaton az az,hogy Iggy és HB mit tud kezdeni Leonarddal hátul. Ott meg kell izzasztani és akkor talán a védekezésében is több hiba csúszik Curryék ellen. A Cleveland pedig szerintem még keleten is megnehezíti majd a saját dolgát 1-1 plusz mérkőzéssel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.27. 17:10:31

Nagyon nehéz tippelni, meg logikusan végiggondolva valóban Spurs vagy GSW nyeri meg, de . :D
1; James
Én még mindig azt mondom, hogy Curry vagy Harden ide vagy oda, James azon kevés játékosok egyike, aki az egész csapatot tudja húzni, s nagy hatással van a játékra. Nem elhanyagolható, hogy gyakorlatilag 1-5 között játszik, de négyig feltétlen. Talán csak Leonard és Durant ilyen még, esetleg Giannis, de neki azért még hiányoznak dolgok ehhez. Szóval egyedül persze nem lehet, de amelyik csapatban ott van James az mindig bajnokesélyes.
2; Esetleg kigyilkolja egymást a Spurs-GSW egy 6-7 meccses sorozatban

Ezek mind olyan "érvek" amik nagyon képlékenyek, sőt a csapategység és a vezetői kvalitás nagyon a Cavs ellen szól, de én azért 10%-nál több esélyt adnék nekik. És mivel jós nem vagyok a sérülések, forma, bármi még bőven közbejöhet. Ne felejtsük tavaly a sérülések eléggé átírtak dolgokat és nem csak a Clevelanddel kapcsolatban, de hát ezért szép a PO. :D

Az idei Jamesben kicsit csalódtam, kíváncsian várom, hogy mit alakít a PO-ban. Voltak a napokban érdekes nyilatkozatai, de a pályán nagyon elkezdett koncentrálni, s ha tényleg kikapcsol mindent és csak a célra figyel, akkor azt a Jamest nem lehet nem szeretni, mert brutálisan hatékony és erőteljes kosárlabdára képes.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.27. 14:31:31

Bob_Marley írta:
Dallas joga nálunk van. :D

Szerintem egyébként meglesz a GSW-nek a rekord. Aztán hogy a Po-ban mi lesz azt nem tudni. Cavs morálisan nagyon szét van esve, de James durván elkezdett melegíteni és melegedni a PO-ra.
Jah,az más...mindegy, akkor csak söpörjék ki őket onnan gyorsan. :mrgreen:

James ide vagy oda, 90-10%ra adom azt,hogy nyugati csapat nyeri a szezont.
Azt,hogy Spurs vagy GSW az már izgalmasabb kérdés...szerintem a nyugati konf döntő lesz az igazi döntő.
Persze bármi megtörténhet,de nagyon meglepődnék.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.27. 14:21:46

csababarca írta:
Nyugaton is már csak a Dallas kavarhat be, jó lenne ha valahogy a Rockets kikerülni, tudnám díjazni. :mrgreen:
Dallas joga nálunk van. :D

Szerintem egyébként meglesz a GSW-nek a rekord. Aztán hogy a Po-ban mi lesz azt nem tudni. Cavs morálisan nagyon szét van esve, de James durván elkezdett melegíteni és melegedni a PO-ra.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.27. 14:01:48

PCsabi írta:
Warriors nyert, 65-7.

A nap jelenete:
KATT
Hátha meg lesz... [-o<
Ezek nagyon készen vannak...ilyet ritkán látni :mrgreen:

Keleten szerintem kialakult a PO 8, nem látom a Chicagon hogy javulhatnak,Wizards is messze, Detroit szerencsére jó szériában, őket jó lenne látni az első körben, több nincs benne sajnos.

Nyugaton is már csak a Dallas kavarhat be, jó lenne ha valahogy a Rockets kikerülni, tudnám díjazni. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.27. 13:42:32

Bullst is kilehet lassan húzni, botrány....Nem volt tökéletes Thibo, vaskalapos volt stb, de hogy volt eredménye az tuti, Hoiberg óriási csalódás nekem.
Kép
Azóta még két vereség. Indiana meg kikap a Brooklyntól. :D Ezzel ráadásul a Nets jobb mint a Suns, a kutyafáját....

http://www.sbnation.com/lookit/2016/3/2 ... t-detroits
Elakarták amúgy is cserélni. :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.03.26. 06:31:53

Wizards kezd kiszállni, a Bulls sincs könnyű helyzetben, és Nyugaton is nagy a harc a 7-8. helyért.

Warriors nyert, 65-7.

A nap jelenete:
KATT
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.24. 06:28:24

PCsabi írta:Na, melyik csapatok lesznek bent a PO-ban?

Pacers/Bulls/Pistons/Wizards? Tipp: Bulls és Wizards. Akiknek örülnék: Pistons és Wizards.

Blazers/Mavs/Rockets/Jazz? Tipp: Blazers, Rockets és Jazz. Akiknek örülnék: Blazers, Rockets és Mavs.

Touchbacks in NFL now will be brought out to 25-yard line.
Kelet:
Wizardsban nem érzem, azt hittem a Morris csere jobban beindítja őket, de ők elúsztak nálam. Hármas ez inkább, nem tudok dönteni. :D
sorsolás:
Indiana (37-33): NO, @Nets, Rockets, Bulls, Orlando, @Philly, @NYK, Cavs, @Tor, Nets, NYK, @Bucks
Ez elég könnyű sorsolás, csak a Bulls, Cavs, Toronto 50% feletti. Indiana befog jutni.
Detroit (38-34): Hornets, Hawks, OKC, Dallas, @Bulls, @Miami, @Orlando, Wizards, Miami, @Cavs
Ez nagyon nehéz sorsolás.
Bulls (36-34): @NYK, @Orlando, Hawks, @Indiana, @Houston, Detroit, @Bucks, @Memphis, @Miami, Cavs, @NO, Philly
Ebben sokkal több a "fix" meccs és kettővel vannak lemaradva a Pistons mögött. Eddig 2:1-re vezet a Pistons a Bulls ellen, Április 2-i meccs nagyon fontos lehet. Ott nyernie kell a Bullsnak és még az is lehet kevés lesz.
Ezek alapján én azért azt mondom, hogy a Bulls megcsinálja és Indiana-Chicago jut be. Érdekesség, hogy egy csoportban vannak. :D Indiana (6-7), Pistons (8-6), Bulls (7-5). És a konferencia rangsorban is a Pistonsé a legjobb mérleg jelenleg. Szóval alapból a Pistonsnak kedvez minden tiebreaker a Bulls-szal szemben jelenleg, de nagyon nehéz a sorsolásuk a dugattyúsoknak.
Konferencia jelenleg:
Indiana 24-18, Pistons 24-20, Bulls 21-22

Nyugaton nagy a dömping főleg hogy nyert a Blazers a Dallas ellen.
6. Blazers (37-35)
@Clippers, Philly, Kings, Boston, Miami, @GSW, @Kings, OKC, Minny, Denver
5 nehéz 5 könnyű.
7. Dallas (35-36)
@GSW, @Kings, @Denver, NYK, @Detroit, @Minny, Rockets, Memphis, @Clippers, @Utah, SA
Két riválissal is tolják, de pl utolsónak a valószínűleg tartalékos Spurs ellen. Itt is inkább emiatt 5 könnyebb és 6 nehéz meccset mondok.
8. Utah (35-36)
@OKC, @Minny, Lakers, GSW, Minny, @PHX, SA, Clippers, @Denver, Dallas, @Lakers
Lehet a Dallas elleni meccs lesz a döntő. Azon kívül OKC, GSW, Spurs elég nehéz meccs és a Clippers elleni is. Viszont több a kötelező meccsük.
9. Houston (35-37)
Toronto, @Indiana, @Cavs, Chicago, OKC, @Dallas, PHX, Lakers, @Minny, Kings
Na nekik kötelező lenne bravúrt hozni az elkövetkezendő 6 meccsből, az utolsó négy könnyűnek tűnik.

Tiebreakers:
Portland
vs Dallas 1:2 (mindkettőt OT-ben nyerte egyébként a Dallas)
vs Jazz 3:1
vs Rockets 2:2 Konferenciában eddig sokkal jobb a Rockets

Dallas
vs Portland 2:1
vs Jazz 1:1 (még játszanak egyszer)
vs Rockets 1:2 (még játszanak egyszer) konferenciában itt is jobb a Rockets egyébként.

Jazz
vs Portland 1:3
vs Dallas 1:1 (még játszanak egyszer)
vs Rockets 2:2 Konferenciában +5 a Roxnak jelenleg.

Rockets
vs Portland 2:2
vs Dallas 2:1
vs Jazz 2:2

Konferencia rangsorban Portland 25-20, Rockets 24-22, Dallas 22-21, Jazz 19-22.

Extrém esetben még az is előfordulhat hogy teszem azt a Memphis nem nyer meccset innentől kezdve és lesz 5 csapat 41-41 mérleggel. :D Persze négyre sokkal nagyobb az esély, már az is olyan lenne, hogy onnan kihozni a tiebreakert szép feladat lenne. :D

Csoport mérlegek:
Portland 9-4, Jazz 5-7
Dallas 5-8, Houston 8-7

Itt pláne nem tudok dönteni, Jazzt nagyon szeretem most, szurkolok nekik hogy beessenek. Pickünk szempontjából sem mindegy hogy alakulnak a dolgok a Dallas joga nálunk van. Portland ha nem botlik szerintem bejut. Rocketsnek viszont a legjobb a tiebreaker mutatója, viszont a legnehezebb a sorsolása.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése