Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta:Félidőben bealudtam, azért ez így nem semmi.Egyszer OT vereség és többször nyerhettünk volna, most meg idegenben nyertünk.
Én ennek tapsikolok.
![]()
https://vine.co/v/ijrY02qXPm3
Mi van akkor? Csináltak valami olyant, amit előttük még senki. Ha a te logikádat nézem, akkor a bajnoki címre is mondhatod, hogy mi van, ha bajnokok lesznek? Jön aztán valaki más, és majd ők nyerik meg.Bob_Marley írta:
Rekordhoz még annyit, hogy mi van ha megvan?Akkor mennek tovább, hogy még több legyen? Nekem ez a rekordhajkurászással ez a nagy bajom, hogy szép és jó, csak részemről a lőtéri kutyát nem érdekli. Mindig lesznek rekordok, mindig jön majd valaki, aki megdönti. Egy dolgot nem vehetnek el tőled soha, ha megnyered a bajnokságot. Pop ezt szellemesen úgy fogalmazta meg, hogy egy csésze kávét talán ér a 38-0 otthoni mérleg, s kb ennyi a történet. És nem a GSW ellen, mert döntsék meg, de hogy a Spurs pl sokkal tudatosabban készül a Po-ra mint ők azt szerintem egyértelműen látni. És meglesz a rekord, akkor mi van?
Imádlak.PCsabi írta:Lenne két kérdésem:
1. Ki a legtúlértékeltebb játékos az NBA-ben?
2. Ki a legjobb csere irányító?
Raptors nagyon jó, padjuk is nagyon jó, de Carroll nélkül én nem látom hogyan tudnának partiban lenni. Ki fogja Jamest?PCsabi írta:Hát, 20%-nál többet én sem adnék a Cavs-nek (vagy a Raptors-nak?).
Bulls sorozatban négy vereség, innen már nagyon nehéz lesz a PO-ba jutni...
Nyugaton meg az is előfordulhat több év után, hogy negatív mérleggel is bekerülhet valamelyik csapat a PO-ba
Jah,az más...mindegy, akkor csak söpörjék ki őket onnan gyorsan.Bob_Marley írta:
Dallas joga nálunk van.
Szerintem egyébként meglesz a GSW-nek a rekord. Aztán hogy a Po-ban mi lesz azt nem tudni. Cavs morálisan nagyon szét van esve, de James durván elkezdett melegíteni és melegedni a PO-ra.
Dallas joga nálunk van.csababarca írta:
Nyugaton is már csak a Dallas kavarhat be, jó lenne ha valahogy a Rockets kikerülni, tudnám díjazni.
Hátha meg lesz...
Kelet:PCsabi írta:Na, melyik csapatok lesznek bent a PO-ban?
Pacers/Bulls/Pistons/Wizards? Tipp: Bulls és Wizards. Akiknek örülnék: Pistons és Wizards.
Blazers/Mavs/Rockets/Jazz? Tipp: Blazers, Rockets és Jazz. Akiknek örülnék: Blazers, Rockets és Mavs.
Touchbacks in NFL now will be brought out to 25-yard line.