2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Casillas azért került ki a csapatból, mert már csak árnyéka volt régi önmagának. Az elmúlt években inkább egy bohócra hasonlít, mint a világ egyik legjobb kapusához, vissza kéne vonulnia, hogy ne rombolja tovább amit felépített.noname írta:Volt amikor szerényen nyilatkoztak és rendesek voltak. Ki is rakták ezért Casillast a csapatból.![]()
![]()
Igazából azért hoztam fel példának, mert képtelenek szerényen nyilatkozni.... Mikor olvastál ilyet Ini-től, Messitől, L.E-től...vagy akár Wengertől, Buffontól stb?csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.
Annyira engem sem zavar, de lehetne szerényebben, pl.: az ellenfél nagyon jó formában van, de bízunk benne, hogy győzni tudunk, vagy vmi ilyesmi, máris jobban hangzik.csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.
Kicsit több tiszteletet kérnék! Azért a liga 3., Madrid 2. számú csapatáról beszélünk!Castiel írta:Lucas V.MessiNeymarSuarez írta:Danilo : "We will win at Barcelona. We are thinking on a game-by-game basis and we will win"
Haha, kicsit nagy az önbizalom...
Tőlünk is lehet kicsit meredek lenne előre ilyet kijelenteni, pedig otthon vagyunk és mi vagyunk esélyesnek kikiáltva...
Már csak a "mi vagyunk a Real Madrid" szöveg hiányzik
Nem félünk a Barcától. Az őszi mérkőzés nagyot ütött, most úgy akarunk Barcelonába utazni, hogy nyerjünk. Ez több, mint egy bosszúküldetés, egyszerűen mindenáron meg akarjuk nyerni a meccset. Nem félemlít meg minket a Barcelona, tiszteljük őket, ahogyan az összes többi ellenfelünket, de mi vagyunk a Real Madrid, és akárhova is menjünk, a győzelem a cél. Ez alól a Camp Nou sem kivétel”.
Ugye nem hitted hogy ez kimarad?![]()
Lucas V.MessiNeymarSuarez írta:Danilo : "We will win at Barcelona. We are thinking on a game-by-game basis and we will win"
Haha, kicsit nagy az önbizalom...
Tőlünk is lehet kicsit meredek lenne előre ilyet kijelenteni, pedig otthon vagyunk és mi vagyunk esélyesnek kikiáltva...
Már csak a "mi vagyunk a Real Madrid" szöveg hiányzik
Nem jó ez a lista, mert nem tudtak dönteni, hogy a leginkább besült játékosok, vagy a leggyengébbek kerüljenek bele. Okunowot is elhoztuk a Masiara/Barca B-be, játszott kb 10 meccset, aztán Európa alsó polcán lévő bajnokságaiban karistolt, a Realnál Congo dettó... Ennyi erővel tele lehetne tenni a listát olyanok saját nevelésű játékosokkal, akik tét nélkül játszottak 1-2 meccset, hogy aztán megkezdjék élethosszig tartó alsóbb osztályú karrierjüket. Keirrison egy árva meccset nem játszott nálunk, mit keres itt?Bob_Marley írta:Reizigert én is bírtam, ő se lőtt gólt egyébként.csababarca írta:Reizigert nem bántani,én nagyon bírtam!![]()
Voltak itt vakok bőven, de nekem az a 2000es évek eleji csapat is szerethető volt.![]()
Giovanni is rajta volt a listán, szerintem ő is pl azokban az időben nem volt rossz. Simán odatenném inkább Overmarsot ha már szóba került.
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey
Ne aggódj szezon végén majd jól megköszönik neki azzal, hogy felrakják egy Manchesterbe tartó gépre, csakhogy a nagynév, sztár De Gea olcsóbban kijöjjön.MessiNeymarSuarez írta: Nagyon sokat köszönhetnek neki, szoktam nézni a meccseiket, és sokszor fejetlenség van a védelemben (néha nagyobb mint a miénkben), és képes akkor is kivédeni a szemét az ellenfélnek, szóval egy elég jó magabiztosságot ad.
Bob_Marley írta:
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey
Reizigert én is bírtam, ő se lőtt gólt egyébként.csababarca írta:Reizigert nem bántani,én nagyon bírtam!![]()
Voltak itt vakok bőven, de nekem az a 2000es évek eleji csapat is szerethető volt.
Mondjuk ezen én is mindig jót nevetek, kb. eddig játszott 2 meccset nálunk, még khnak se tuti de tegyük ki a szélre.visca el barca írta:már hogy játszhatna már ott simán? láttad valaha is barca mezben balszélsőként? amugy is tetűlassú az az ember, kb mintha piquét tennénk ki szélsőnek. kizárt, hogy majd pont most fogja próbálgatni...roby122 írta:Vermaelen simán játszhatna Alba helyett. Válogatottba is mindig ott játszik, Arsenalba is ott játszott jópárszor.
Sr remélem nem fog ott játszani.
Nem hiszem, hogy sokkal lassabb lenne, mint Mathieu. Az meg a másik, hogy tavaly a francia lett tesztelve először azon a poszton egy clasicon... be is fürödtünk. De amúgy nyilván Sr fog kezdeni,(ha Alba nem kezd) csak felvetettem egy ötletet.visca el barca írta:
már hogy játszhatna már ott simán? láttad valaha is barca mezben balszélsőként? amugy is tetűlassú az az ember, kb mintha piquét tennénk ki szélsőnek. kizárt, hogy majd pont most fogja próbálgatni...
már hogy játszhatna már ott simán? láttad valaha is barca mezben balszélsőként? amugy is tetűlassú az az ember, kb mintha piquét tennénk ki szélsőnek. kizárt, hogy majd pont most fogja próbálgatni...roby122 írta:Vermaelen simán játszhatna Alba helyett. Válogatottba is mindig ott játszik, Arsenalba is ott játszott jópárszor.
Sr remélem nem fog ott játszani.