herlius írta:Balinho írta:Utálom az olyan meccseket, amiben semmi szórakoztató nincs, egyedül az eredményért lehet/kell szorítani, túl azon, hogy nagyra tartom, amit az Atleti elért, ahonnan ahova eljutott, de valahol sajnálom is a szurkolóikat, bajban lennék, ha egy átdolgozott nap/hét után az ő meccseiken kellene kikapcsolódnom.
Ennek ellenére focit egyedül ők mutattak be eddig. Mi egyelőre egy spanyol középcsapat szintjét sem ütjük meg, sír a labda ha nálunk van. Máskor szemmel sem lehet követni a játékunkat, ma pontos passzt is alig látni tőlünk.
Igen, jól megfojtják a miénket, ehhez piszkosul értenek. Én hibáztatni sem hibáztatom őket, tényleg elképesztő, miket érnek el abból, ami rendelkezésükre áll.
Ettől még lelombozó focit játszanak.
Bob_Marley írta:Balinho írta:Utálom az olyan meccseket, amiben semmi szórakoztató nincs, egyedül az eredményért lehet/kell szorítani, túl azon, hogy nagyra tartom, amit az Atleti elért, ahonnan ahova eljutott, de valahol sajnálom is a szurkolóikat, bajban lennék, ha egy átdolgozott nap/hét után az ő meccseiken kellene kikapcsolódnom.
Közben az MSN lassan másfél félidőt lehoz értékelhető megoldás nélkül.
Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ez pont az, amiről beszéltetek (lehet nem te konkrétan) a hétvégi meccs kapcsán. A futball egy észjáték, az hogy esetleg van benne látvány is az nem egy elvárás és ebből a szempontból torz lehet 1-1 csapat megítélése, mert abból indulunk ki hogy 5-6 gólt a Barca rúg valakinek. És észjátékban, szervezettségben az Atletico olyan szintet képvisel, hogy élvezet nézni a játékukat. [/quote]
Szubjektív dolog, én nem tudom élvezni az agyontaktikázott meccseket, szó nélkül elismerem őket, megemelem a kalapom előttük, de hogy ezt a 'játékot' élvezni nem tudom, az fix. És félreértés ne essék nincs bajom azokkal, akiknek ez tetszik, én se vagyok a másik véglet, aki Neymar egy látványos, de kontraproduktív flikk-flakkjától merevedik félkeményre sőt, de a másik játékának megfojtása nem szórakoztat.