Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

talán mert emberhátrányban van az atleti....Vakmacska írta:gumibogyószörpöt ittak?![]()
több helyzetünk volt 10 perc alatt, mint az egész első félidőben.
igen így utólag, lassítva valóban ( Busi, Rakitic is hibázott, de Piqué)LG írta:Én inkább Pique-nek adnám a gólt, feleslegesen lépett ki szvsz.Busiról gólt kaptunk (az ő fegyelmezetlensége miatt váltott ki Piqué Torresről, és Alves már nem tudta időben felvenni Torrest
Egyértelmű, kijött a semmire, félúton volt, nem is értem, h mit szeretett volna.LG írta:Én inkább Pique-nek adnám a gólt, feleslegesen lépett ki szvsz.Busiról gólt kaptunk (az ő fegyelmezetlensége miatt váltott ki Piqué Torresről, és Alves már nem tudta időben felvenni Torrest
Igen, ez már az elkeseredettség mondatja a Busi cserét. De nem látom hogyan lehetne ezt a fegyelmezett védekezést kikezdeniBob_Marley írta:Busit nagyon nem tartom jó ötletnek elhozni (értem hogy lehetőség szinten volt a felvetés). A Tico a bajnokin és most is ha labdát szrez nem rugdossa előre, megpróbálja azért kihozni és Busi játékolvasása hiányozna a kontrák megakadályozásánál, mert mi úgyis fel vagyunk tolva még meg is léphetnek akár, mindegy hogy tízen vannak.
Iniesta tényleg nagyon gyatra egyébként, olyan eladott labdái vannak hogy nem is értem. Ez a fáradtság mikor a tested képes rá, de fejben lassabb vagy, s elrontod.
Én inkább Pique-nek adnám a gólt, feleslegesen lépett ki szvsz.Busiról gólt kaptunk (az ő fegyelmezetlensége miatt váltott ki Piqué Torresről, és Alves már nem tudta időben felvenni Torrest