Akkor ez eldőlt (csababarca gondolta jól):
Ma hajnalban ugyan a Golden State Warriors legyőzte a majdnem teljes csapattal kiálló San Antonio Spurst, ám Gregg Popovich a találkozó előtt elmondta, hogy vasárnap este, a két csapat utolsó alapszakasz-találkozásakor sem pihentetnek senkit. A Spurs azért nem adta fel teljesen, hogy frissebbek legyenek a játékosai, így ma este, a Denver Nuggets ellen a hírek szerint többek hiányozni fognak, túlhajszolni nem akar senkit Popovich.
Pozitív:
Celtics, Jokic, Charlotte, Bryant azon kívül, amit írt Game
Negatív:
Ibaka teljes hanyagolása...., Davis, Philly (azért hogy már csak tíz w-re futja...), Harden
MVP: Curry
DPOY: Leonard
MIP: McCollum
ROY: Towns
6th Man: Barton
COY: Kerr
All-NBA First Team: Curry-Leonard-James-Gree-Cousins
Na nekem több gondom is van.

Kezdve, hogy ha első ötöst kell mondani, akkor akármennyire small-ball de egy center kell és a legjobb idén talán Cousins (mert ő elgalább játszik ha éppen nem tiltja el a csapata.

) Leonard-Green alap, Jamest én nem tudom kihagyni és akkor biza Curry vagy Westbrook marad, amiből az egyik minden idők egyik legdurvább egyéni szezonját hozza még ha a másik se piskóta.
Év edzője díjnál meg megint nem tudok mit tenni ha Kerrék lenyomnak egy ilyen szezont. Még ha nem is lesz meg a rekord, de hát akkor is all tim top szezonok egyike. Hiába lehetne pl Stots vagy bárki más, ezzel nem lehet versenyezni. Ja és Kerr csak félidényt volt edző, szóval Walton+Kerr egybe.
Amivel még gondom van az a legtöbbet fejlődött cím. Ezt megkapja McCollum, de anno pont ezen vitáztunk mikor Harden elkerült a Rocketsba, hogy akkor ő most megérdemelne egy legtöbbet fejődött címet vagy sem, s végül nem is kapta meg. Mert ha fejlődést nézem, akkor McCollum advanced statjai nem mutatnak nagy ugrást, de a uasge meg a több perc maitt több pontot dob. De fejlődést tekintve pl egy Porter vagy Bazemore sokkal nagyobbat ugrott szerintem és a statok szerint is. De abszolőt megérdemelt McCollumé is, 20 pontos ember, de ezzel az erővel egyébként Ish Smith is kaphatná egyébként.
Másik gondom meg még a hatodik ember díj, mert Bartont mondtam volna egész évben,d e a végére eléggé visszaesett és speciel Turner meg feljavult (mondjuk ő sokszor volt kezdő is Crowder kiesése miatt). Oké, haza is beszélek, de én Turnert nem zárnám ki mint hatodik ember esélyes.
Egyébként meg legtöbbet fejlődöttben lehetne akár IT is, mert brutál módban feljavult még tavalyhoz képest is, de írhatnám Greent is vagy Leonardot is, de ők nyilván már így is vannak egy szinten, de erre még rátettek egy lapáttal. Leonard pl emelt öt pontot, majdnem 10!!!!!%-ot triplán és TS%-ban is 62,1 a tavalyi 56,7-hez képest. Úgyhogy ez a MIP díj ez kikészít, legszívesebben odaadnám 10 embernek is akár.
A többi díj nálam egyértelmű, még talán az év védője hogy Leonard vagy Green, de pl defensive win shares staban 5,3 kontra 4,9 és ez általában eléggé jó képet mutat a védekezésről. Egyébként Millsap ebben a legjobb 5,8 mutatóval.

MVP-ROTY (

) meg a legegyértelműbb idén.