Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És ezzel elérkeztünk a gólt kapni mindig rossz alaptételhez.visca el barca írta:inkább az elején találjanak egyet mint mondjuk a 83. percben...MessiNeymarSuarez írta:Főleg attól, hogy 1-0-ra nyernek, találnak egy gólt hamar

inkább az elején találjanak egyet mint mondjuk a 83. percben...MessiNeymarSuarez írta:Főleg attól, hogy 1-0-ra nyernek, találnak egy gólt hamar

crixus írta:Tisztelni kell az Atletico-t, mert erős csapat, de az esélyesek mi vagyunk és őszintén meg lennék lepve, ha az Atletico jutna tovább, hátrányból. A madridiak akkor igazán jók, ha bekkelni és kontrázni kell. Most viszont nekik kell jönni.
Ráadásul ebben a szezonban az Atetico hazai pályán GYENGE. A BL-ben kikaptak a csoportelső Benfica-tól hazai pályán 1-2-re, a PSV-t sem tudták megverni. A bajnokságban az első 7 csapatból csak a Bilbao-t verték meg, őket is csak 2-1-re. X-eltek a Reallal, a Sevilla-val és a Villareal-lal, tőlünk meg kikaptak. A kupában a Celta verte őket a Calderonban.
Párharcot hátrányból 5-ből egyszer fordítottak meg Simeone alatt, tavaly a Leverkusen ellen nyertek, ami a hosszabbításra volt elég.
Én nem tartok nagyon tőlük. Ha összekapjuk magunkat, kettős győzelemmel mehetünk tovább.
Éppen itt az ideje hogy megtörjön!!!!Örülök hogy valaki ilyen derűlátó de az ilyen hullámvölgyek nem szoktak egyik perctől a másikra megtörni.Igaz tavaly pontosan a Sociedad után ez megtörtént de én egy 1:1 0:1 esetében is marha boldog lennék.És szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

Örülök hogy valaki ilyen derűlátó de az ilyen hullámvölgyek nem szoktak egyik perctől a másikra megtörni.Igaz tavaly pontosan a Sociedad után ez megtörtént de én egy 1:1 0:1 esetében is marha boldog lennék.És szerintem nem vagyok ezzel egyedül.hedora írta:
Viccet félretéve: Nem tudom elképzelni hogy az MSN ma ne alkotna valami nagyot.

Arra elég kevés csapat képes mikor nálunk évek óta van egy felépített játék és elég nehéz elvenni a labdát is.visca el barca írta:annak, hogy szervezett védekezésből át tudnak menni támadásba, meg hogy minden labdát meg akarnak játszani, semmi köze a nyomáshoz. nálam a nyomás ott kezdődik mint amit az atleti ellen bemutattunk a 45-60. perc között

Mondjuk ez túlzás, mert a NC-ban is amíg egyenlők voltak a felek addig minden labdát megakartak játszani és alapvetően ez az egyik erényük is, hogy nagyon szervezett védekezésből rögtön áttudnak menni támadásba és ha nem is egyből kontra, de jó kezekben vagy lábakon vándorol a labda és megtartják. Pont te is megjegyezted mekkora játékot toltak pl a RM ellen, s nem fetrengés volt.visca el barca írta:
semmiféle nyomás nem lesz, azt a játékot az atleti nem tudja játszai. az ő taktikájuk a buszozás lesz, aztán ha átjutnak térfelünkre majd dobálják magukat, hogy megkapják a szabikat és ha találnak egy gólt, akkor az égadta világon semmi mást nem fognak csinálni a fetrengésen kívül. mindegy egyes szituációban amikor test test elleni küzdelem lesz, behívják az orvosi stábot, hirtelen görcsöt kapnak stb. most megmondom h ha vezetnek, akkor 5 percből 4ben semmiféle játék nem lesz. csak ezt tudják, semmi mást

Annyiban tudnak azért , hogy nem vitáznak a bíróval, bár ezt nekik elég nehéz lesz megállniFeast4 írta: Ez pontosan az a meccs lesz amikor nem fognak tudni vigyázni.

Ez pontosan az a meccs lesz amikor nem fognak tudni vigyázni.BarcafanTomee írta:Most nézem, hogy Masheranónak illetve Busquetsnek két sárgájuk van. Szóval vigyázniuk kell, mert ha besárgulnak akkor, továbbjutás esetén ki kellene, hogy hagyják az elődöntő első meccsét. Ha nem kapnak sárgát akkor eltörlődnek a lapok az elődöntőkre.
A Socieadat ellen azért próbálkoztunk becsülettel, de pontatlanok, tompák voltunk. Nagyon többet nem tudtunk volna tenni a sikerért, és szerintem ha végig a legerősebb kezdő van fent, akkor is ugyanaz az eredmény lett volna.geridoss írta:Nem tudom, lehet hülyeség, de mind a Real, mind a Sociedad ellen olyan érzésem volt, hogy nem teszünk meg mindent a sikerért, nem kockáztatott semmit a csapat. Aztán pihenni nem csak a padon vagy otthon lehet (nyilván ezek hasznosabb módok), de ha úgy vagy felküldve a pályára, hogy játszogassatok el, lesz ami lesz, semmi kozkázat, úgy azért annyira elfáradni nem lehet.
Valószínűleg ezt sosem tudjuk meg