Évek óta az Atletico top4 csapat Európában, csak ezt sokan nem tudják elismerni...
Sőt, azt is megmerem fogadni, hogy Európa top3 csapata a spanyol trió, akikhez max a Bayern tud vmelyeset odaszagolni.
Atletico nagyon durván le van becsülve, pedig lazán ott a már évek óta a legjobbak között, ami igazán félelmetes dolog tudva, hogy hány kulcsemberük ment már el és mindig találtak valakit.
Atletico még mindig a két nagy árnyékában van, de teljesítményre ott vannak nagyon, Európa top 4 csapatából 3 spanyol, ezt sztem ki lehet nyugodtan jelenteni.
Ez az Atletico sztem a Bayernt is kiverné most.
Tavaly azért nem volt olyan veszélyes az Atletico. De a 13/14-es szezonban mindenképp top3 voltak, sőt, nálam akkor ők voltak az év csapata, igaz a BL döntő végre elfáradtak, de a bajnoki cím az övék lett, és ezzel nálam többet tettek le az asztalra, mint a Real.
Erre a szezonra jól erősítettek, és megint harcban vannak a legrangosabb címekért. De pl. a PSV-t csak büntetőkkel tudták verni, és azért mikor fel tudtunk pörögni az odavágón, bajban voltak ellenünk is. Viszont a bajorok sem olyan meggyőzőek, és ti sem... szóval ebből bármi lehet.
+ még annyit, hogy a legjobb csapatokhoz én a Juvet is hozzácsapnám. Tavaly döntőztek, és velük volt a legnehezebb dolgunk, idén korán kifogták a Bayernt, és nagyon megszorítottak őket.
u.i.: dehogy megint egy buszos csapat ejt ki minket, ez hihetetlen
2009 - megnyertük
2010 - inter busz
2011 - megnyertük
2012 - chelsea busz
2013 - kivételesen a bayern
2014 - matrac busz
2015 - megnyertük
2016 - megint matrac busz
Talán mert ez a stílus fekszik nekünk legkevésbé.

De most olyan nagy buszozás nem volt, legalábbis mikor 11-en voltak, akkor azért támadgattak, nem is rosszul.