Bob_Marley írta:Őt bárhova belehet tenni, mert magas a játékintelligenciája. Nálam az alap posztja kp lenne, de a labdabiztonságát itt is maximálisan kilehet használni. Robbanékonyság egyedül, ami hiányzik belőle a jhv poszthoz, de mással ezt kompenzálja.
Én ezzel vitatkoznék. Ha a középpályát vesszük, akkor inkább Busi helye lenne amiben el tudnám képzelni. A játékintelligenciájával nincs baj, ezt én sem vitatom, ugyanakkor valamivel többet kellene mutatnia, mint azt teszi. Itt nem arról van szó, hogy szórja a gólpasszokat, Ini helyére pedig szerintem alkalmatlan. Meg lehet nézni Rakiticet, aki nincs Xavi magasságokban játékintellingencuia és labdabiztosság tekintetében és nagy feladata van védekezésben, ugyanakkor támadásokban, támadásépítésben rengeteget ad a csapatnak. Ezt Robi nem nagyon tudja hozni, főleg, hogy így el vagyunk eresztve kp-n.
Ellenben jh-ként tökéletes. A védőmunkája nagyon jó, a labdakihozatalokban remek és jól érzi mikor lehet fellépni támadásokhoz, a belőtt, beadott labdái pedig rendre embert találnak.
Jobb bekként tökéletes, szerintem nem kívánhatnánk jobbat. Azt hiszem palesz írta, hogy ha nem nálunk játszana, a fél fórum nem Bellerínek mellett kardoskodna, hanem őt akarnák. (nem megbántva ezzel senkit)
Viszont nagy kérdés vele kapcsolatban, hogy ezt a szintet fent tudja-e tartani. Én csupán ettől félek. Ha hasonlót hoz, mint eddig, nem hiszem, hogy annyira meg fogjuk érezni Dani hiányát, mint azt gondoltuk.