Pogba amellett, hogy alapjáraton 100 millió nem biztos, hogy olyan sok mindent megoldana. Init még padra tenni korai. Rengeteg meccsen MOM közelében van, jövőre még stabil kezdő. Szélső támadónak pedig katasztrófa. Ezt be kell látni, ahogy Ardaról is azt hittük jó lesz, még gyengébb, mint kp-n. Amellett a francia lassú, ami az esetünkben elég nagy negatívum. Tényleg jól lő, jó a fizikuma és technikás, de nem ez kell nekünk elsősorban.
hajnesz írta:
Ha viszont mindenképp fiatalt akarunk a padra, akkor én mindenképpen Halilovicot hoznám vissza. Benne van a váratlan, nem hiszem, hogy sírna, ha nem lenne mindig kezdő, nem olyan önző,mint Dulifuli, valamint elég sok poszton bevethető. Nem hiszem, hogy többet érne neki egy valenciai kölcsönjáték,mint nálunk meccsenként átlagosan mondjuk 30perc.(szélső támadóként)
Sajnos a kis horvátnak nincs posztja ebben a csapatban. Vagyis Messi helyén lehetne. Egy kicsit visszavonva szélen, ahol az argentin elég sokat játszik. Őt viszont nem nagyon fogja senki lehozni. A másik szélen nem nagyon láttam játszani, de a stílusa olyan mint Messié, jobbról húz befeelé, kis testcselekkel, ez nem tudom mennyire menne Ini helyén.
A kp-ra miért kéne hozni valakit? Ja, tudom, mert hullámvölgyben vagyunk. És akkor tényleg cseréljük le a fél csapatot. Ott van Rafinha, aki bőven hozzá tud tenni, kezdőként is nyugodtan lehet használni olykor. SR-rel sincs semmi baj. Nem kezdő szintű és nem is hiszem, hogy az lesz, de tehermentesíteni tökéletes. Arda nagy kérdés, de szerintem eladni nem fogjuk. Denist ezért sem hoznám vissza. Max. ha Alves lép és Robi jh lesz. Nagyon kedvelem a srácot és jó is lehetne Ini helyére, de túlságosan támadó szellemű. Már inkább balszélső, mint kp. Bár lehet tudna rajta valamit alakítani LE, de nem vagyok benne biztos. Inkább Rafinhat használnám, még ha ballábas is. Ő tkp-ként is nagyon jó, de vissza is zár, ha kell. Lehet felhozni a Realt, de ha mondjuk tavalyi szezont nézzük (Rafinha miatt), SR és a brazil többet tettek le az asztalra, mint Isco és James, az idei Kovacicról nem is beszélve. De még Kroos is szorosan ott van a nyomukban.
Alba mögé kell valaki, ez egyértelmű. Most és korábban is az volt, de a transferban elég nagyot ütött rajtunk, télen meg nagyon nehéz igazolni. Kell egy csere bh., egy kezdő/első számú középső védő és egy csere szélső. Centert totál fölösleges hozni. A leginkább pótolható poszt a trióban. Elsősorban a bal oldalra kellene, de az lenne az igazi, ha mindkét szélen bevethető lenne, mint Pedro.
3 igazolás bőven elég lenne. Távozna, Adriano, Vermaelen, Bartra, (Arda), és lenne három érkező.
Azért mert volt pár gyenge meccsünk, tegyük hozzá világszinten top csapatok ellen (valahol a Villarrealt is ide lehetne venni, bármely más ligában bajnoki esélyesek lennének), kivéve a Soci-t nem kellene a fél csapatot lecserélni.
Amúgy meg nem értem Munirt miért temeti mindenki. Össz vissz 3 meccset játszott a bajnokságban végig, van 825 perce és 3 gól, 3 gólpassz, bl-ben 3 assist, kupában 5 gól. Minezt úgy, hogy a legtöbbször időhúzó csere volt és nézzük meg kik mellett kellett bizonyítani.