Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bede Feri meg azt mondta, amit én is, hogy a visszahúzás miatt kellett volna 11-est adni, plusz sárga lap a védőnek.Tromort77 írta:Dermot Gallagher, korábbi PL bíró kielemezte a Leicester-West Ham meccs bírói ítéleteit a Sky Sporton.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ly-awarded
Dive:
"It's definitely a dive for me. The law says 'acting to try and deceive the referee' and there's no doubt in my mind he's trying to win a penalty there. I don't think he is fouled. He initiates the contact and goes into the player, then bounces off him. Somebody said to me he had been given a pull, but if you're pulled back, you don't go flying through the air. I think that sold it to the referee.
Továbbá az első sárga előtt már figyelmeztették kétszer Vardy-t.
A West Ham-nek ítélt büntetőt is jogosnak tartja. Míg a Leicester-nek ítéltet nem.
Szó nem volt itt elcsalásról, sőt.
Meglepő lett volna, ha nem a kollégáját védi.Dermot Gallagher, korábbi PL bíró kielemezte a Leicester-West Ham meccs bírói ítéleteit a Sky Sporton.
Tudjuk, hogy te a védőket véded mindig, de ahogy írtam, volt kontaktus, elesett, a játékosok 90 százaléka így tett volna. Csak pl. egy Totti, Neymar, C. Ronaldo kicsit rutinosabbak ilyenekben, ők biztos ügyesebben csinálták volna.Bob_Marley írta:Az élőképes linknél látszódott, hogy Vardy túldobta magát.Mármint hogy iszonyat látványosan esett. Én sem adtam volna sárgát, mert ne ilyenen múljon, de amúgy lehetett rá dobni. Egyáltalán nem a labda megjátszása volt a szándéka hanem hogy eshessen.
A rángatás se volt semmi, rá se tudta tenni a kezét, volt kb 2 mp mikor összeértek, de ha le is fújja akkor is kívül kezdődött.
igen, csak itt ilyenről szó sem volt, hogy be akar elé futni. futottak egymás mellett, aztán a jobb lábát kitette ogbonna elé, onnan meg tök egyértelmű volt, hogy a diving kívül semmi más célja nincshajnesz írta:Ezt még nálunk is tanították, hogy ha elfutottál, akkor be kell futni a védő elé, hogy csak szabálytalansággal tudjon megállítani.
Igen. Szíve joga, hogy ne adjon tizenegyest. De ez a sárga, csak a saját bizonytalanságának a megerősítése, és teljesen jogtalan. A védő kézzel rángatta vissza, aztán együtt elestek. Mérkőzést befolyásoló tévedés. És ilyen szubjektív dolgokon a videóbíró sem segít majd.csababarca írta:Össekoccantak a lábak. Ha nem is volt tizi, amit nem is mondtam, kiállítás sem. Nem eljátszotta, volt kontakt.
Ne adjon tizit, de sárga sem volt.
Mégis mit kellett volna csinálnia Vardynak?visca el barca írta:mondjuk amit vardy csinált az tiszta vicc volt. teljesen egyértelmű volt h párhuzamosan futottak, aztán betette a lábát ogbonna (?) elé, hogy elessen, + még tolt egy látványos divingot.
a west ham büntijét azt nem láttam, uhogy az passz
viszont én utolsót se fújtam volna be, test test ellen ment, semmi nem történt. főleg az a vicces, hogy angliában befújnak egy ilyet
Tromort77 írta:Belép a védő elé, konkrétan rálép a lábára, elesnek majd a földön fetreng kitárt karokkal a büntetőért. Nincs ebben kérdés. Csak sajnos kevés ilyet mernek büntetni manapság, pedig ez ugyanúgy szabályellenes mint egy kezezés vagy bármi más.
pep71:
ez meg a másik, következetesség nulla.TripleH írta:Igen csak ami egyik oldalon Vardynak sárga, az a másikon 11-es a WHU-nak, nagyon nem mind1.
A visszahúzás amivel utoléri Vardyt a védő, az szabálytalan szerintem és sárga lap a védőnek..sőt, ha, a szabályokat nézzük, akkor gólhelyzetben utolsó védő, azaz piros lap.Tromort77 írta:A Lei meccset nem néztem, szóval nem tudom milyen volt a bíráskodás.
De totál jól döntött a második sárgával:
https://streamable.com/d5is
Vardy lépett be a védő elé aztán dobta magát. Szerintem inkább tökös volt, hogy ki merte szórni.