2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet
jól is teszed, komoly szurkoló voltál, köszönjük, talán boldogul majd ezután a csapat valahogy nélküled...AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet
Ilyen az, amikor kemény munkával felfújunk egy lufit egyre nagyobbra 7 hónap alatt és 3 hét alatt leenged, ami azért zavaró, mert 8 hónap után lenne a lufi fújóverseny végevisca el barca írta:ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy idén mindent elbuktunk (spanyol kupa senkit nem érdekel)
nagyon nincs kedvem múltidézéshez, de sztem ekkora összeomlást még sosem mutattunk be.
tök jó érzés h rajtunk röhög az egész világ.
Persze, hagyd el nyugodtan. Ott van a bayern vagy a real, szurkolj nekik. Úgyis sok a divat.AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet
AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet
Pfff....AudiQ3 írta:azt hiszem ennyi volt... idén semmit nem fognak nyerni és én is elhagyom a barcát, eddig nyugodt voltam de ez már árt az egészségemnek.....így a csapatot sem nézem többet