Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj (ami nem baj) ennek a keretnek a fele szemét.Nincs egy kezdőre való igazán jő emberük és pénzük sincs.Ezt top edző nem vállalja be.Bob_Marley írta:Amilyen jól kezdett az Inter annyira összevisszaság lett a vége. Mourinhonak én is nagyon tudnék örülni, ő Kondogbiából is többet kitudna hozni szerintem. És lennének ott lehetőségek Llajic, Brozovic, Kondogbia, Telles de mégse megy.
Nem hiszem, hogy így jelenleg ebben a formában bevállalná az Intert. Top 3as edző, de ezzel a kerettel eredményeket nem lehet elérni.Bob_Marley írta:Amilyen jól kezdett az Inter annyira összevisszaság lett a vége. Mourinhonak én is nagyon tudnék örülni, ő Kondogbiából is többet kitudna hozni szerintem. És lennének ott lehetőségek Llajic, Brozovic, Kondogbia, Telles de mégse megy.
Naaa ne túlozzunkvisca el barca írta:az öreg totti jól toljabejött a 86. percben, a következő két percben kettőt is vert
spallettinek főhet a feje rendesen
ettől félek amugy én is, hogy leragadunk a második vonalban mint a leedsBob_Marley írta:kár lenne ha eltűnnének mint pl a Leeds.
igen, gyanítottam én is h telóról nézed és nem látod, vagy túl kicsiMQuCsabi írta:Nem láttam a képet, túl kicsik a címerek![]()
Ez a Barcelona vagy a Marseillevisca el barca írta:hát mondjuk sztem az aláírásomból elég egyértelműen kiderülMQuCsabi írta:Ez melyik csapat?
hát mondjuk sztem az aláírásomból elég egyértelműen kiderülMQuCsabi írta:Ez melyik csapat?
Na többek közt ezért nem lehet komolyan venni az olasz focit. Mekkora bundák lehetnek ott te jó ég...
Bunda.
szerintem az olasz fociban nincs olyan vezető, aki valamilyen úton-módon ne lenne érintett a maffiával kapcsolatban, pláne a halmozottan hátrányos helyzetű sziciliában...Nero. írta:Allitolag nem kis maffiozo az oreg, de en nemvagyok otthon az olasz focival kapcsolatban, Boixosnak biztos van 1-2 jo sztorija,