LG írta:Waleba10 írta:Azért vicces hogy vannak akiknek egyáltalán megfordul a fejében hogy elkel adni, ezt a kérdést sem tudtam hova tenni.... mégis mennyivel lennénk előrébb 2-3 játékossal az árából... és mégis ki a fenét raknának a helyére egyesek?

na ez itt a kérdés, mégis ki a fenét lehetne helyére venni, aki tudná hozni ezt a szintet, és elől Suival és Messivel így megértené egymást, és hozná a szezononkénti 30+ gól, 20+ assziszt mutatót, és még ráadásul fiatal, pluszban ha jó szezonja van képes 50 gólokra is? .... inkább örüljünk neki hogy nálunk van, és minket boldogít a játékával, nem hogy még az eladásán gondolkodni

....
Én nem adnám el, de egy Koke-Griezmann (ami kijönne az árából, és maradna is) duóval nem lennénk gyengébbek.
Azt nem értem igazából, hogy miért kéne eladni? Ennyi erővel Messit is el lehetne. Neki sem ment az utóbbi időben a játék, sőt még gyengébben mint a brazilnak. Ráadásul amikor sérült volt az argentin tudta pótolni. Suarezért is kaphatnánk egy szép summát, ráadásul őt sokkal könnyebb lehet pótolni. Centerekből sokkal nagyobb a választék. Hozhatnánk Kunt, ő amúgyis nagyon jóban van Messivel.
Egy hullámvölgyért, amibe gyakorlatilag a csapat 3/4-e benne van/volt már átadólistára tenni? Na ez a hálátlanság és a napraforgó effektus. Már leírtam, de pont ilyenért szidtuk a Realosokat folyton, hogy ha nem megy valakinek már adnák is el. Ugyanez náluk Cr-el és ment itt az ekézés, pedig neki még tovább tartott ez a széria.
Valahogy a veretlenségi széria alatt vagy a tavalyi szezonban egyszer sem jött fel, sőt már Messi felé helyezték sokan, pedig sokkal többször lehetett hallani, hogy érdeklődnek iránta és akkor is horribilis összegeket ajánlottak érte.
Nagyon vissza kell gondolni, hogy mikor volt ilyen szélsőnk Ronaldinhot nem számítva. De ő is sajnos elég tiszavirág életű volt.
Griezmann pótolná? Igazából ez a kiemelkedő szezonja, korábban egy erős átlagot hozott, ami itt egy Messi és Suarez mellett ki tudja milyen lenne. Ráadásul közel sem az a posztja. Újra azt csinálnánk, mint anno Ibraval vagy Villaval.
Engem nem igazán érdekel, ha felröppennek egyeseknél az eladásáról szóló vélemények, csak az zavar, hogy annyi kiváló teljesítmény után, néhány rosszabb meccsel tömegesen jönnek ezek a vélemények. És ne mondja senki, hogy azért mert ilyen sokat kapnánk érte, mert eddig is ilyen hírek voltak. És ha a szurkolók így gondolkodnak meg is érteném, hogy el akarna menni.