visca el barca írta:minden rossz indulat nélkül, de sztem ez a csapat pont dárdainak való. középszer, vagy az alatti spílerek, akikkel betaníttat egy védekező szisztémát és ennyi. kétlem, hogy ő képes lenne valami attraktív játékra, mint mondjuk a gladbach, vagy a leverkusen
Ezzel nem értek egyet! A tavalyi szezonban tényleg csak annyi volt a siker titka, amit leírtál, ebben a szezonban viszont jelentősen javult a támadójátékuk is. Szerintem voltak meccsek, ahol kifejezetten jól futballozott a Hertha, főleg a keret minőségéhez képest.
De ezt igazából csak akkor tudnánk eldönteni, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol lehetősége lenne más útra is. Itt azért erősen korlátozottak a lehetőségei, a válogatottnál meg még inkább azok voltak.
De eddig én nagyon dicsérném a munkáját, mert látszik benne a tudatos építkezés, és a fejlődés, és a válogatott után már a második válságban lévő csapatot tette helyre. Ha átlagoljuk azt az időszakot, amikor nagyon ment nekik, meg a mostanit, akkor nálam ez jön ki.