2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szia!!! Bocsi hogy eddig nem valaszoltam, de a szamítógépem meghaltCornelius2 írta:Szia BLEYDH!Annyira elegem van ebbõl az országból,inkább figyelnék arra felétek.Márcsak azért is mert szimpi az a környék,a Barca a legnagyobb csapat,kéne a változatosság,meg unalmas és gusztustalan ami errefelé folyik mostanság.Szóval kérdésem:milyem munkalehetõség van nálatok?Hogy fogadják a külföldi munkaerõt?Pl a magyart? Te mit csinálsz?
EÖTVOS LORÁND TUDOMANYEGYETEM (ELTE)
Departament d'Espanyol
Múzeum körut, 4/C
1088 BUDAPEST
HONGRIA
Tel. 00/ 36-1-411 6556
Fax 00/ 36-1-411 6560
Lector/a: Jordi Giné de Lasa
Responsable académic: Prof. Kálmán Faluba
SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM
Departament d'Estudis Hispánics
Petöfi sgt. 30-34
6722 SZEGED
HONGRIA
Tel. 00/ 36-62-544 148
Fax 00/ 36-62-321 843
Enrique írta:Na, mégis találtam valamit, sőt még a címer színösszeállítására is van magyarázat.
Szóval, Joan Gamper Zürichből vándorolt ki Barcelonába, a színösszeállítást pedig, ahogy írtad Igeorgy, mégiscsak a baseliek piros-kék színe ihlette.![]()
És ha valakit esetleg érdekel, a címerben lévő szimbólumok: Jobb felül a katalán zászló van, bal felül pedig nem angol zászló, semmi köze hozzá, hanem a St. Jordi kereszt. (St. Jordi (György) - Barcelona védőszentje.) Alul pedig a csapat színei.![]()
Nah, asszem mára elég is a kutatómunkából.![]()
(Monnyuk nem bánnám, ha valaki esetleg megerősítene, az internet képes butaságokat is kiadni..)
Ez esetleg engem is érdekelne!Nyáron me1ek nyaralni(Malgrat del Marba) és körül néznék e téren isCornelius2 írta:Szia BLEYDH!Annyira elegem van ebből az országból,inkább figyelnék arra felétek.Márcsak azért is mert szimpi az a környék,a Barca a legnagyobb csapat,kéne a változatosság,meg unalmas és gusztustalan ami errefelé folyik mostanság.Szóval kérdésem:milyem munkalehetőség van nálatok?Hogy fogadják a külföldi munkaerőt?Pl a magyart? Te mit csinálsz?