Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.30. 08:50:01

Mascherano írta:Ez a Totti leigazolása téma honnan jött?(főoldalon van egy cikk)
Neki jo volt a kapcsolata LEvel? Mennyi a valosag alapja az igazolasanak?
Én vhogy nem látok semmi ilyen cikket a főoldalon, de ez maximum vmi tréfa lehet. Semmi valóságalapja nincs. :wink:

Szerk: már megtaláltam azt részt, ahol szó esett róla. De továbbra sem gondolom komolynak, szerintem Lucho csak az olasz iránti tiszteletből mondta.
Mascherano
Jugador del Barça

2016.04.30. 08:38:00

Ez a Totti leigazolása téma honnan jött?(főoldalon van egy cikk)
Neki jo volt a kapcsolata LEvel? Mennyi a valosag alapja az igazolasanak?
Més que un club !
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.29. 21:16:33

Barcelona don't plan to pay 40M buyout fee of kevin Gameiro (28). They could offer 20M plus loan Halilovic or sale Bartra or Vidal. [md]

:lol: Ev vicce lenne. Nem akarunk 40-et adni erte, ugyhogy odaadjuk a 20 millio melle azt a Vidalt, akit 20 millioert vettunk fel eve.. :lol: Nyilvan koltsegvetes szempontjabol mas a dolog, tisztaban vagyok vele, de rohej lenne. Amugy elore latom, hogy ez megint egy olyan Lucho fele igazolas lesz, hogy alkudozunk alkudozunk, aztan jon annyi penzert amennyiert eredetileg kinaltak. De hat egy 29 eves jatekosert apropenz ez a 40 millio, nem gaz. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.29. 16:32:20

De mondom, lehet véletlen egybeesés, de akkor meg felesleges támadót hozni, mert Denis, Rafinha és Munir megoldják azt a 10 meccset.
Ez a lényeg! Mindegy, hogy ki van a padon, sokkal többet biztos nem fogja őket pihentetni LE, akkor meg minek egy cseretámadóért 25-35 milliókat kiadni, mikor házon belül is megoldható a dolog.

Lehetne az az érv, hogy Gameiro többet játszana, mert Enrique kérésére jönne, de pl. Vidal esetében látszik, hogy ez nem jelent semmit.
palesz77

2016.04.29. 15:02:13

Chino írta:Ezzel csak azt akarom, hogy a tavalyi szezonban sem volt túl sokkal többször rotálva az MSN mégsem volt ilyen gond. Ha azt vesszük, hogy amikor a hullámvölgy kezdődött nagyon távol álltak játékpercekkel a tavalyi szezontól, szóval ez nem hiszem, hogy szempont lenne. Csak ha nem néz az ember utána első blikkre jónak tűnik.
Az MSN-ből az S és az N február környékéktől már elég gyenge volt, pont mikor is elkezdtünk kőkeményen heti 2 meccset játszani. Igazából előtte is volt már ilyen, de akkor tornyosodott ki, asszem márciusban volt olyan csak, hogy nem 2 meccsünk volt 1 héten, előtte 2-3 hónapig végig ez ment, ők meg végig a pályán voltak. Bob is erről beszélt, nem feltétlen fizikai fáradtság ez, rossz döntéseket hoztak folyamatosan, ez nem azért van, mert végigfutnak 90 percet. És nekem speciel úgy tűnik, hogy tavalyhoz képest kevésbé tudták újra elkapni a fonalat a srácok, én ezt ennek tudom be, de lehet tök más az oka. Rotáláshoz még annyit, hogy Neymar tavaly talán 14 meccsen lett lehozva emlékeim szerint - vagy nem kezdett -, Suárez szintén, élesek is voltak a végjátékra. De mondom, lehet véletlen egybeesés, de akkor meg felesleges támadót hozni, mert Denis, Rafinha és Munir megoldják azt a 10 meccset.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.29. 14:31:48

Ezt az MSN rotálást is kicsit túlzásba viszik egyesek.
Tavaly Neymar 4043 percet játszott, idén most tart 4093-nál. Idén Messi 3839-nél, tavaly 5059-el fejezte be. Suarez pedig lehet, hogy csak 3528-at játszott, de ne felejtsük el a 3-hónapos eltiltását. Ráadásul rajta látszik legkevésbé a fáradtság.
És tavaly azért volt egy Pedro, aki nem világelit, de azért nem kutyaütő. Most van egy Sandro meg egy Munir helyette.
Ezzel csak azt akarom, hogy a tavalyi szezonban sem volt túl sokkal többször rotálva az MSN mégsem volt ilyen gond. Ha azt vesszük, hogy amikor a hullámvölgy kezdődött nagyon távol álltak játékpercekkel a tavalyi szezontól, szóval ez nem hiszem, hogy szempont lenne. Csak ha nem néz az ember utána első blikkre jónak tűnik.
Szemmel láthatóan a válogatott szünetből is nagyon rosszul jöttek ki, pont a Clásicó elútt.

Szerintem Nolito lehetne az, aki leginkább megfelelne erre a feladatra. Ő is lenyilatkozta, hogy jönne, tehát tisztában van, hogy a játékpercei radikálisan redukálódnának, LE is jól ismeri és az MSN bármely tagját lehetne rotálni. Szerintem 20-25 körül el is lehetne hozni, télen azért a költségvetés is más, lehet, hogy ezért nem jött létre a biznisz. Feghouli is megoldás lehet, főleg ingyen, bár ő inkább zsákbamacska. De lehet, hogy pont Denist akarják erre a feladatra, de nem tudom mennyire jó ötlet. Neki is jobb lenne, ha a Villarrealban maradna. Erős csapat, ott stabil játékos, nemzetközi kupában is indulhat, betehetnénk rendesen a karrierjének.

Valakit biztos igazolnak, de nem hiszem, hogy 35 millát kiadnának egy cseretámadóra, mikor kell még egy balbekk és nagy összeg egy kh-ra.
Akiket legbiztosabban el tudok képzelni távozóként az Adriano, Vermaelen, Bartra. Utóbbi kérdés, hogy kölcsön vagy végleg, de amilyen szíve van azért a pár játékpercért is maradna. Ha Denis jön és személy szerint megszabadulnék Ardatól. Lehet mondani, hogy időt meg lehetőséget kell adni, de még az igazi küzdést sem lehet rajta látni, kicsit azt érzem, hogy ő is csalódott, nagyobb szerepet várt. Személy szerint nem érzem, hogy megtenne mindent azért, hogy több szerepet kapjon és LE sem teszi igazán a két fiatal elé, ami szintén egy tüske lehet. Azt nem tudom az öltözőben vagy az edzéseken mi a helyzet, de a pályán nagyon távol van attól, hogy komolyabb szerepet kapjon. Abból a kb. 12 meccsből, amin elég szerepet kapott lehozott kb. 3, max. 4 jó mérkőzést. Le kell nyelni a békát, nem vált be volt már ilyen bőven Pep alatt is. Így Rafinha meg Sergi Robi is nagyobb teret kaphat, plusz ha kell ott lesz Denis is. Előbbi ha megkapja a lehetőséget fokozatosan akár kezdő játékos is lehet belőle, míg a törökről ez nem mondható el. Ráadásul felszabadulna magasabb fizetés és kapnánk érte egy jó kis summát is (még ha nem is a japánokhoz megy 25-30-at kaphatunk érte), amiből már bátran lehetne igazolni is.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.29. 14:08:39

Most azért hogy már nem heti két meccs van, nyilván más a felkészülés is. Fejbeli fáradtságról van szó két meccs esetén, de van akinél még fizikailag is gondok voltak, legalábbis Businál ezt is fellehetett fedezni.

Gameiro meg ennyi pénzért luxus, hiába remek játékos. Ekörül adtuk el Pedrot is egyébként.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.04.29. 13:31:55

én az MSN valódi erejét abban látom, hogy három különböző alkatú, korú és játék -intelligenciájú emberből áll. ha most azt mondom Neymar sohasem volt egy igazi gólzsák, lehet, hogy statisztikával megfogható leszek de én inkább azt tartottam különleges, kirívó esetnek, amikor Messi hiányában meglódult góllövésben. Neymar ereje abban van, hogy lendületet, átütő erőt ad a csapatnak, Suarez robusztus-gólerős, Messi robbanékony, gólerős és jól is irányít. ennyi általában elég is a győzelmeinkhez, baj akkor van, ha (akarva, akaratlanul) nem azt játsszák amiben a legjobbak, (pl.Ney rágörcsöl a góllövésre..), vagy a háromból kettő gyenge, vagy egyszerűen egy bivalyerős védelem elveszi a kedvüket...
a hullámvölgyünk okairól én még meggyőző érveket nem olvastam, abban biztos vagyok hogy a vereségeink közül csak egy a Real elleni tükrözte a valódi erőviszonyokat, a matracosokat a Barcának le kellett volna győzni, a többi pedig teljesen váratlan ( érthetetlen?!) vereség volt.a fáradtság? engem nem győz meg. 3-5 meccsen (amit amúgy végig güriznek)fáradtak aztán hirtelen már nem fáradtak?
hogy a topikhoz is hű legyek, már ugyan leírtam, én egyértelműen a védelmünket látom erősítésre váró állapotban, feltéve persze, ha Neymar szerződéshosszabbítási ügye nem lesz elszúrva...
palesz77

2016.04.29. 13:05:24

Barcelona's transfer priorities for the summer transfer window are, in that order, a centre back, a forward, and a left back. [tv3]
visca el barca írta:ó ne már. szerinted ha a szezonban 3 meccsen lehozza neymart a 60. percben, meg 3x más kezd helyette, akkor most beveri a kapu előtti helyzeteit?
Hát nem tudom, tavalyi évből kiindulva, amikor jobban voltak forgatva szezon közben, Neymar élesebb maradt a végére.. Lehet csak véletlen, és most az adóügyei miatt lett ilyen, passz. Nekem mindenesetre gyanús, hogy idén látványosan nem cserélt elöl Lucho, és szépen ki is eresztettek a srácok a szezon legfontosabb részére.

De lehet tényleg semmi haszna egy normális cseretámadóknak az MSN mögé, akkor viszont nem tudom miért akar igazolni Lucho bárkit is. Ott van Munir, 20 meccs jegelés után egy Gameiro se fogja megváltani a világot, és 35 millió spórolnánk is.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.29. 12:44:54

ó ne már. szerinted ha a szezonban 3 meccsen lehozza neymart a 60. percben, meg 3x más kezd helyette, akkor most beveri a kapu előtti helyzeteit?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.04.29. 12:40:12

Neymar 2-3 hónapja kapu előtt értékelhetetlen, Suáreznek is volt egy 1-1,5 hónapja amikor meccsek mentek el a helyzetkihasználásán, fejben egyáltalán nem frissek a srácok.

De persze lehet ugyanúgy őket tolni jövőre is, csak akkor meg az ég világon semmi szükség cseretámadóra, főleg nem 35 millióért. Széleket Denis megoldja azon a max 10 meccsen, Munir meg Suárezt pótolja a kupa első meccsein, aztán kész.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.29. 12:30:14

palesz77 írta:
LG írta:Más csapatoknál azért rendszeresen be is cserélik a fiatalokat, az MSN mögött megcsak tétnélküli meccseken, vagy sérüléseknél kapnának lehetőséget, és ez nem mindegy.
Mondjuk ha az idei év után se fogja jobban forgatni Lucho az MSN-t, akkor szívesen kimennék megveregetni a vállát..
mégis minek cserélné őket? ki az a hülye aki beáldoz egy 60 meccsen 120-130 gól+60-70 assist triót? én a fáradtságot annyira nem látom rajtuk, suarez úgy tolja, mintha most kezdődött volna a szezon, messin se látom h nagyon fáradt lenne, ráadásul róla tudjuk jól, bármikor képes ellazsálni egy fél meccset, neymar míg inkább fejben fáradt nem fizikálisan. attól hogy a szezonban 5x lehozzák őket a 60. percben nem lesznek májusban fittebbek. a koca kupa meccseken, meg amugy is az ifik játszanak (többnyire).

elől jövőre sem lesz rotáció, ezt már most felejtsétek el. nincs olyan hülye edző a világon aki padoztatna világ top 5 játékosából 3-at
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.04.29. 12:21:11

LG írta:Más csapatoknál azért rendszeresen be is cserélik a fiatalokat, az MSN mögött megcsak tétnélküli meccseken, vagy sérüléseknél kapnának lehetőséget, és ez nem mindegy.
Mondjuk ha az idei év után se fogja jobban forgatni Lucho az MSN-t, akkor szívesen kimennék megveregetni a vállát..
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.29. 12:11:45

roby122 írta:
La Pulga írta: Úgy bírom az ilyeneket :D Nincs olyan játékos, aki fiatal, közepesnél jobb szintet képvisel és idejönne padozni Neymar mögé. Itt volt Pedro, aki nem volt egy kutyaütő szint mégis kb. az esetek nagy százalékában használhatatlan volt kevés játék miatt
Minden nagycsapatnál vannak fiatal támadók/szélsők a padon, de az MSN mögé, csak 30 hoz közeli játékosok jöhetnek padozni sok pénzért...értem.
.
Tudom, hogy iróniának szántad, de pont ez a helyzet. Más csapatoknál azért rendszeresen be is cserélik a fiatalokat, az MSN mögött megcsak tétnélküli meccseken, vagy sérüléseknél kapnának lehetőséget, és ez nem mindegy.

Persze biztos van olyan, aki igy is idejönne a fiatal tehetségek közül, de valószínűleg 1 év csalódás után tovább is állna. A meglévő fiatal tehetségeinkkel sem tudunk mit kezdeni, kár hozni újakat. Igy marad a rutinos középszer.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.04.29. 11:43:00

roby122 írta:Tello visszahozatala, vagy Denis kipróbálása Neymar helyén.
Denist minden bizonnyal visszahozzuk, ő lesz az elsőszámú opció Neymar rotálását illetően. Tellot szerintem már elkaszáltuk.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.29. 11:36:41

La Pulga írta: Úgy bírom az ilyeneket :D Nincs olyan játékos, aki fiatal, közepesnél jobb szintet képvisel és idejönne padozni Neymar mögé. Itt volt Pedro, aki nem volt egy kutyaütő szint mégis kb. az esetek nagy százalékában használhatatlan volt kevés játék miatt
Minden nagycsapatnál vannak fiatal támadók/szélsők a padon, de az MSN mögé, csak 30 hoz közeli játékosok jöhetnek padozni sok pénzért...értem.
Gameiro biztos viselni fogja majd a padot... Bár őt sem értem, mert kb. 3 évet várt a Sevillaban, hogy alap kezdő lehessen, erre meg az első folyamatos éve után majd idejön padozni..?
Alapból ha Neymar cseréjeként akarja játszatni Lucho Gameirot az már régen rossz.
Én még mindig tartom azt, hogy ennél biztos lenne olcsóbb megoldás.
Tello visszahozatala, vagy Denis kipróbálása Neymar helyén.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2016.04.29. 11:10:41

roby122 írta: Szélekre kéne inkább egy ütős kis fiatal játékos. Erre megint igazolunk egy 28 évest. 10-15 milliót még ki lehetne adni érte, de ennyiért padra.... #-o
Sosem fogom megérteni Lucho igazoláspolitikáját.
Úgy bírom az ilyeneket :D Nincs olyan játékos, aki fiatal, közepesnél jobb szintet képvisel és idejönne padozni Neymar mögé. Itt volt Pedro, aki nem volt egy kutyaütő szint mégis kb. az esetek nagy százalékában használhatatlan volt kevés játék miatt
roby122
Entrenador del Barça

2016.04.29. 11:04:07

Lucho meg a fantasztikus igazolásai...
Gameirot is biztos ő szemelte ki, csatár a srác, szóval nem értem miért lesz ez jó igazolás nekünk.
Persze nyilván 5-ből 4 helyzetet bevágna, Munir meg 5-ből 2-őt, viszont annyit nem fog játszani, hogy 35 millát megéri kiadni érte. Suárez pedig még nem is az a sérülékeny játékos, rotálni meg tudjuk mennyit fogja őket jövőre is...
Szélekre kéne inkább egy ütős kis fiatal játékos. Erre megint igazolunk egy 28 évest. 10-15 milliót még ki lehetne adni érte, de ennyiért padra.... #-o
Sosem fogom megérteni Lucho igazoláspolitikáját.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2016.04.29. 11:00:15

palesz77 írta:The entourage of Sevilla forward Kevin Gameiro (28), who has 35M buyout fee, admits Barcelona are interested. Player willing to join. [rac1]

Rac1 megbízható forrás, szóval már tényleg elhiszem a dolgot. Sevillával jóba is vagyunk, simán létrejöhet az üzlet, de a 35 milliót sokallom nagyon. Nem állunk egyáltalán jól anyagilag, pár éves kiegészítő játékosokra nem kéne ilyen pénzeket elszórni..
Egyetértek, ez nagyon sok pénz.

Én max 15-öt gondoltam érte, 35 millióért kimondva is padra hozni játékost elég nagy baromságnak tűnik szvsz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
palesz77

2016.04.29. 09:15:27

Despite lack of playing time, right back Aleix Vidal (26) doesn't plan to leave this summer. He wants to stay for many more years. [rac1]

Dicséretes, de nekem Lucho eddig nem olyannak tűnt, aki megadná többször is az esélyt valakinek. Másodikat talán kap, de olyan 110% kell tőle majd, mint annak a rendje. Én drukkolok neki, mert szimpatikus gyerek, de így, hogy Luchonak is gondjai vannak vele, és védekezni se tud annyira, már sajna nem jósolok neki nagy jövőt nálunk. De remélem nem lesz igazam.

The entourage of Sevilla forward Kevin Gameiro (28), who has 35M buyout fee, admits Barcelona are interested. Player willing to join. [rac1]

Rac1 megbízható forrás, szóval már tényleg elhiszem a dolgot. Sevillával jóba is vagyunk, simán létrejöhet az üzlet, de a 35 milliót sokallom nagyon. Nem állunk egyáltalán jól anyagilag, pár éves kiegészítő játékosokra nem kéne ilyen pénzeket elszórni..

Munirt meg ha nem adjuk kölcsön Gameiro és Denis érkezése esetén, akkor végleg le lehet mondani róla szerintem. Remélem nyáron megy kölcsönbe egy elsőosztályú kis csapatba, kellene neki a játékperc és a meccsrutin. Ha itt tartjuk 6. számú támadónak, akkor szerintem végleg kettétörik a karrierje. Mondjuk szinte biztos vagyok benne, hogy így lesz, de azért remélem nem, a jövőben még lehetne hasznos játékos itt is akár, ha fejlődik..
Kubla9
Capitá del Barça

2016.04.28. 21:49:43

visca el barca írta:június 30-án lejár a qatar airwaysssel kötött szerződés. kizártnak tartom, hogy a háttérben nem dolgoznak valami megszerződésen. elvégre mégsem egy slask wroclaw szinten mozgunk, hogy lasszóval kelljen szponzort fogni. ennek ellenére nem hiszem, hogy találunk egy olyat mint a MU-nak a chevi (450 milla - 65 milla/év - 7 évre), de ha lesz egy mondjuk egy 200 milliós, 5 éves szerződés az már bőven elég arra, hogy ne kellejen ennyire szűkölködni. arról már nem is beszélek, hogy jövőre (?) a nike szerződése is lejár, őket is le lehet húzni egy combosabb összeggel (mi most évi 10 milla körül kapunk tőlük, a bayer 2x, a MU 3x ennyit kap az adidastól)
Remélem is hogy lesz valami jól tejelő cég mert szerintem azon múlik néhány játékos szerződéshosszabbítása. Hiányozna az az évi 60-70 millió euró. Az elég is lenne a tridente fizetéseire.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.28. 18:54:10

június 30-án lejár a qatar airwaysssel kötött szerződés. kizártnak tartom, hogy a háttérben nem dolgoznak valami megszerződésen. elvégre mégsem egy slask wroclaw szinten mozgunk, hogy lasszóval kelljen szponzort fogni. ennek ellenére nem hiszem, hogy találunk egy olyat mint a MU-nak a chevi (450 milla - 65 milla/év - 7 évre), de ha lesz egy mondjuk egy 200 milliós, 5 éves szerződés az már bőven elég arra, hogy ne kellejen ennyire szűkölködni. arról már nem is beszélek, hogy jövőre (?) a nike szerződése is lejár, őket is le lehet húzni egy combosabb összeggel (mi most évi 10 milla körül kapunk tőlük, a bayer 2x, a MU 3x ennyit kap az adidastól)
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.04.28. 18:31:04

Kovbal88 írta:Mi ez a költségvetéses dolog, hogy nem lehet igazolni??

Tavaly jött két ember Turan és Vidal, ők se voltak azok a kimondottan drága igazolások, akkor miért nincs pénz. Európa egyik legnagyobb klubjánál, miközben, a Real szórja a pénzt. Elvileg minden nagyon jó és szép nálunk, egyre jobban teljesít gazdasági vonalon is a klub. Tessék már megmagyarázni!
Mert van egy limit, amit a költségvetésben nem léphetnek túl. Azt hiszem a teljes ktv 70 vs 75%-a. Bérekre, igazolásokra, fizetésemelésekre. Barto megmondta, hogy nem fogja túllépni és szerintem jól teszi. Tehát, ha a 600 millás teljes ktv bér, vagy bérjellegű kifizetései elérik a 420-450 millát, akkor rolló lehúzva. Úgy tudom, hogy ez a korlát az alapszabályban is benne van, de lehet tévedek, mert nem vagyok biztos benne. Majd valaki cáfolja, vagy megerősíti. Azt kell eldönteni, hogy eladunk valakit az MSN- ből és veszünk érte 2 valakit, vagy megtartjuk őket fizuemeléssel és kisebb befektetésekkel veszünk nonem játékosokat, akik vagy beválnak vagy nem. Nyilván sokat lendíthetne a klub ilyen jellegű gondján, ha jó szponzori szerződéseket kötne, ez még hátra van. Remélem nyélbeütnek valamilyen zsíros szerződést.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.28. 15:58:50

Chino írta:
LG írta: Ami Sault illeti, nincs rá szükségünk, meg a helyében MÉG nem is igazolnék el az Atleticobol. Ott is a legmagasabb szinten játszhat, fejlődhet, címekért harcolgat és sokkal biztosabb a helye, mint pl. nálunk lenne. Sok tehetség azzal töri ketté a karrierjét, hogy túl korán megy el vmelyik sztárcsapatba (eredmények alapján hiába van ott az Atletico a legjobbak között, úgy gondolom egy Barca, Real Madrid, Bayern München, vagy egy angol sztárcsapat még mindig nagyobb presztízs egy játékos számára, nem utolsó sorban anyagilag is jövedelmezőbb). Még nagyon fiatal, ráér erre még 2-3 év múlva is bőven.
Szerintem inkább az lehetne a gond, hogy az Atletico tényleg csapatként működik, ezért is kockázatos onnan igazolni. Arda is húzóember volt és a technikásabbak közé tartozott, de ő abban a közegben tud igazán alkotni. Nem véletlen, hogy szinte soha nem lehet egy embert kiemelni meccsek után. Tegnap is például hiába lőtt egy gyönyörű, radásul győztes gólt, nem lehetett mondani, hogy a MOM közelében van.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek ügyes játékosok, de egy ilyen egységesen működő csapatból zsákbamacska embert igazolni.
Ez is igaz, egy másik jó példa rá Kagawa. A MU-ban bukott, visszament Dortmunda, azóta megint remekel.
Arda esetében mondjuk abban bíztam, hogy ha nehéz is lesz neki a beilleszkedés, tudja kompenzálni valamelyest azzal rengeteg munkával, amit az Atleticoban hozni szokott, de ebből sajnos eddig nem sokat láttunk. :(
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.28. 15:43:20

LG írta: Ami Sault illeti, nincs rá szükségünk, meg a helyében MÉG nem is igazolnék el az Atleticobol. Ott is a legmagasabb szinten játszhat, fejlődhet, címekért harcolgat és sokkal biztosabb a helye, mint pl. nálunk lenne. Sok tehetség azzal töri ketté a karrierjét, hogy túl korán megy el vmelyik sztárcsapatba (eredmények alapján hiába van ott az Atletico a legjobbak között, úgy gondolom egy Barca, Real Madrid, Bayern München, vagy egy angol sztárcsapat még mindig nagyobb presztízs egy játékos számára, nem utolsó sorban anyagilag is jövedelmezőbb). Még nagyon fiatal, ráér erre még 2-3 év múlva is bőven.
Szerintem inkább az lehetne a gond, hogy az Atletico tényleg csapatként működik, ezért is kockázatos onnan igazolni. Arda is húzóember volt és a technikásabbak közé tartozott, de ő abban a közegben tud igazán alkotni. Nem véletlen, hogy szinte soha nem lehet egy embert kiemelni meccsek után. Tegnap is például hiába lőtt egy gyönyörű, radásul győztes gólt, nem lehetett mondani, hogy a MOM közelében van.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek ügyes játékosok, de egy ilyen egységesen működő csapatból zsákbamacska embert igazolni.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése