Kezdődik a PO átok, sérülnek le az emberek....sajnálom CP3-t ezzel a szellemi vezér esett ki pedig titkon bíztam a Clippersben. Így 2:2 a Portland ellen és még ez is nagyon meleg.
Ma rohadt fontos Game 5. Remélem továbbtudjuk vinni a lendületet és talán meglesz ez is. Azért az megvan, hogy előző meccsen:
Paul Millsap scored 43 points in the first 43 minutes of the game. He scored just two with Marcus Smart guarding him in final 10 minutes.
És van köztük nem két centi meg két kiló különbség.
Patriots játékosok is nagy lökést adtak, az hogy ha jól láttam Blount ment pacsizni a végén és őrjöngtek Gronkék óriási erőt adhat még pluszban.
És a Hornets is visszajött, Keleten tényleg az van hogy Cavs, de azon kívül jósold meg a többit

Toronto még az alapszakaszban kitudott emelkedni,d e amúgy a többiek nagyon egyben vannak. Lowry-DeRozan meg oltári nagy betli és a Pacersnek van sansza.
Nekem Durantból mindig hiányzott a kis "nasty" és most azért odapakolt rendesen párszor ebben a szériában. Viszont Westbrook agyban megint kezdi elveszteni a fonalat.....Nem tudom elképzelni, hogy ne darálja be őket a Spurs.
Mondjuk a kéztörés is olyan, hogy LMA-nál is megoldották. Szerintem ha nagyon szorul a helyzet akkor beletolnak annyi gyógyszert ami egy ménesnek is elég lenne hogy ne érezzen fájdalmat, s csak passzolnia "kéne".