Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csalóka volt az előző két meccs, a Depor teljesen fogalmatlanul védekezett, a támadóinknak meg majdnem mindig összejött azon a meccsen, a Gijon ellen meg normális játékvezetéssel sokkal jobban megszenvedtünk volna, ahogy szenvedtünk is Suarez lesgóljáig.Léfe írta:Nem kell kiemelmi senkit ugy jászunk, mint a csigák. Rosszul lehet játszani, de sétálgatni nem. Nem igaz, hogy ezt LE. nem látja. Tempotlan és kapura veszélytelen játék. Pedig az elöző két
sok gólos meccs után azt hittem minden oké. Valami nem stimmel......
Az a baj, hogy jövőre telibe ugyanez a 11 játékos lesz a gálakezdő, és szerintem már idén kiismertek minket. Mondjuk én nem tudnám megmondani, hogy hol kéne belenyúlni.Yokozuna írta:Hát a mai meccs alapján kéne dönteni, akkor ebből a csapatból Mascot, Piquét, Rakiticet tartanám meg a kezdőbe, és Messit meg Suarezt cserének. A többi mehetne amerre lát. De ha megnyerjük a bajnokságot, akkor minden egész más lesz.
gondolom Messi személyesen felkeresett, és elmondta neked, hogy - figyelj Atlanta én fújok Neymara, de légyszíves ne mond el senkinek, nem akarok vele együtt játszani, bomlasztja a csapatot, láttad hogy amíg sérült voltam, csak 20 gólt lőtt, meg 20 gólpasszt adott, ez nem teljesítmény, csak magának játszik, soha nem passzol senkinek, tegnap is edzésen, üresben voltam, de inkább átemelte a kapust, mintsem hogy lepasszolja nekem, ez nem mehet így tovább, lépéseket kell tennem, de ezt nem tőlem hallod -Atalanta írta: Nincs benne alázat és ezért nem véletlen, hogy fújnak rá többen a csapatból! (persze ez nem biztos forrás, de mégis hallottam.)
Azért durva, hogy odaát jobban elismerik Neymart, mint itt páran...Atalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.
Én sem érzem, hogy bármi gáz lett volna, stabilan hoztuk meccset, és ez a lényeg. A két madridi csapat sem gálázott az utóbbi két meccsén, sőt, náluk inkább rezgett a léc.palesz77 írta:Na lehet szavazni. Nem volt egy nagy meccs, de ezekkel lehet bajnokságot nyerni. Külön köszi Adannak, a kifutása nélkül lehet nem lett volna meg.
u.i.: Betis pályáján toltuk, nem tudom ki mit várt, de ez a játék szerintem várható volt.. Tök elfogadható teljesítmény ez ezen a pályán, még ha nem is volt jó meccs.
Az első félidő a szokásos tötyögés, passzolgatás meg ez az, a betis össze vissza rúgdosódot, westerman ment is le zuhanyozni, Messi a semmiért kapott egy sárgát, Neymarnak meg volt 1-2 szép csele, nagyjából ennyi volt az első félidő... a másodikot most is egy kicsit megnyomtuk, de azért annyira nem izzadtunk meg, Messi adott 2 forintos labdát, az egyiknél a kapus meg a védő szerencsétlenkedett egy sort, és Raki előtt ott volt az üres kapu, a másodiknál meg Sui kapott egy kicsit nagy labdát amit szerencsére mostmár be is lőtt, mert neki is megvolt a szokásos kihagyja a kihagyhatatlant momentuma, nagyjából ennyi.... a 3 pont megvan, ráadásul idegenben, egy favágó, focizni nem akaró, buszozós csapat ellen, szóval lehet készülni a derbire....Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Azt ha az ő mesterhármasával leszünk bajnokok meg nyerjük meg a kupát, itt fogod sz.pni, hagyjuk már ezt az adjukelésveszünkbelőle10kulcsjátékostakifelszántiapályát cuccot mert semmi értelme, most gyengébb periódusa van, bezzeg mikor Messi nem volt, és hátán vitte a csapatot, akkor hol voltál? pffAtalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.
Akkor az első félidő: 0. Remélem a végén majd valaki tud neked írni egy komolyabb, összetettebb, örömtelibb összegzést.Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Miért, te mit Barcás, ha mondjuk a Valenciában védenél, akkor mit nyilatkoznál a Real elleni meccs előtt. Nincs semmi baj ezzel, a Barcáról semmi sértőt nem mondott.Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.
Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.MessiNeymarSuarez írta:Adán: "Remélem, hogy legyőzzük ma este a Barcelonát, hogy a Real Madrid megszerezhesse a bajnoki címet. 16 éven keresztül a Real Madrid csapataiban szerepeltem. Madridista vagyok, ezt sosem rejtegettem, az a vágyam, hogy annyi címet nyerjenek, amennyit csak lehetséges. Nagyszerű lenne segíteni nekik, de 90 perc alatt lehetetlen visszaadni mindazt, amit én kaptam tőlük."
Én meg remélem, hogy legalább 4 bogyót szedsz ki a kapudból![]()
![]()
Ennek ellenére sokkal többre értékelem az ilyen nyilatkozatokat, mint a szokásos sablonszövegeket.
Bár így hogy nyert az Atleti, remélem kedvét szegte, hogy hiába fogja ki a szemünket, akkor sem a Real Madrid lesz a bajnok