Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt megjegyeztempalesz77 írta:Az utóbbi időben jó esetben havi 1 filmet nézek meg, ez nem az én klubom..
Én se vagyok egy nagy filmszakértő, de szerintem minden értelmes ember tud egy filmről írni pár soros kritikátpalesz77 írta: Á, én nem vagyok akkora filmes.De szerintem 4 emberrel is simán működhet, legalább tuti végigmennek a körök..
Á, én nem vagyok akkora filmes.Alfa írta:Neked esetleg nincs kedved csatlakozni hozzánk? Egyébként tényleg megpróbálhatnánk, hogy működik-e.
Neked esetleg nincs kedved csatlakozni hozzánkpalesz77 írta: 4-en amúgy miért nem kezditek el? Max nyomtok 2 vagy 3 kört, amíg van kedvetek..
Tegnap nekem is ez volt az eszembeP.U.Y.O.L. írta:Ennyi volt?
Még a szokásosnál is hamarabb vége lett a filmklubnak...
Lehet hülye ötlet, de ha nem jönnek többen akkor egy próbakört lenyomhatnánk, hátha közben lesz még olyan akinek megtetszik.zola8787 írta: Még legalább két fórumozó csatlakozzon, nem igaz, hogy nincs több filmkedvelő
+1 P.U.Y.O.L.zola8787 írta:1. Alfa
2. messideco
3. zola8787
Gyertek fiúk-lányok, max kitoltjuk és nem 1 hét lesz az idő a filmek megnézésére.
Mehet, bár első ötletemet szerintem lenyúlta messideco jó pár éve, de az is lehet, hogy a mozis topicban is ajánlottam... (majd kialakul. Azért remélem nem csak művészfilmek lesznek, ahol meleg cowboyok pudingot esznek.zola8787 írta:
Akkor nem lesz gond
Úgy értettem, hogy ha mondjuk összejönnénk nyolcan, akkor 8 hétig tartana, mert első héten ajánlana Alfa egy filmet, következő héten messideco és így stb, stb...
Így szerintem nem para.
Egyedül annyi lenne a kikötés, hogy azért ne Star Wars-t, meg ilyen nagyon híres filmeket dobjunk be, hanem inkább ismeretlenebb, de jó sztorijúakat (dáá szép szó).
Akkor nem lesz gondP.U.Y.O.L. írta:Megpróbálom, bár elég kevés az időm, de legfeljebb 2-3 napig nézek 1 filmet. Ha az egy hét az összes "tag" által bedobott filmre vonatkozik, akkor ne írjatok fel, képtelen lennék tartani, még a 2 hét is erős lenne nekem 4-5 film esetében. Filmenként 1 hét még vállalható nekem...
Köszi a tájékoztatást. Szívesen beszállnékzola8787 írta: Összegyűlünk páran, valaki mond egy filmet és 1-10 között pontozzuk, meg leírjuk a véleményünket, erre adunk mondjuk 1 hetet. A következő héten egy másik fórumozó jön a saját filmével, és így tovább.
Ha rosszul mondtam javítsanak ki a kitalálók, de kezdjünk már egy újba, a legutolsó pont az én filmemnél futott zátonyra
Összegyűlünk páran, valaki mond egy filmet és 1-10 között pontozzuk, meg leírjuk a véleményünket, erre adunk mondjuk 1 hetet. A következő héten egy másik fórumozó jön a saját filmével, és így tovább.Alfa írta:Pontosan mit takar ez a filmklub? Valaki kiad egy filmet és azt mindenki megnézi és megvitatják a filmet ? Ha kb erről van szó akkor én szívesen beszállok ha lehetzola8787 írta:Hol vagytok nagy filmesek? Kezdjünk egy új kört, vagyis indítsuk már be ezt a fórumot újra
Jelentkezzetek bátran!.
Pontosan mit takar ez a filmklub? Valaki kiad egy filmet és azt mindenki megnézi és megvitatják a filmet ? Ha kb erről van szó akkor én szívesen beszállok ha lehetzola8787 írta:Hol vagytok nagy filmesek? Kezdjünk egy új kört, vagyis indítsuk már be ezt a fórumot újra
Jelentkezzetek bátran!
Akkor jelentkeznék.messideco írta:Ötlet szintjén felvetődött az újraszervezése a dolognak. Akinek van kedve csatlakozni egy új körhöz, jelezze itt. Ha összegyűl egy minimális 5-6 ember, elkezdhetjük
Nem is tudom mit írjak. Nem tűnik behozhatatlannak ez, jött még egy film pluszban, péntekig a vb-n is szünet van. Talán írok majd privát üzeneteket is az érintetteknek.messideco írta: soadroli: A kiskirály
neobarca: Puszta formalitás, Snowpiercer
Petr: Öld meg kedveseid, A kiskirály, Puszta formalitás, Snowpiercer
Unicef: Snowpiercer
kurdt: A kiskirály, Puszta formalitás, Snowpiercer
kanty: A kiskirály, Puszta formalitás, Snowpiercer