Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, de igazabol tavaly mi se panaszkodhattunk egyaltalan a serulesekre.. PSG elso meccsen nem volt Verratti es Ibra - ott mar el is dontottuk -, Munchennel nem volt Ribery es Robben se, konkretan nem voltak szelsoik - pedig ott azert zavarba hozhatok vagyunk altalaban -, meg nem is tudom meg mik voltak. Egyertelmuen megerdemeltuk a tavalyi jatekunkkal a gyozelmet, de a szerencsefaktor is benne volt nalunk is, mint ahogy a Realnal is - bar azt se felejtsuk, hogy Benzema pl kidolt, pedig baromi fontos lancszeme ennek a Madridnak. De az is latszik sajna, hogy ez a meccs nem Kompany miatt megy majd el, hanem mert mas szintet kepvisel a ket egyuttes. A jatek eddigi kepe alapjan kb csoda kene ahhoz, hogy a City menjen tovabb.mahitoo írta:Nem, csak pont azon gondolkodtam, hogy a Real-Atleti döntőn ugye rögtön megsérült Costa az elején. Múltkor Draxler. Erre eltelik pár perc, kidől Kompany.
Jó, de nekünk az emberfölény is ritkán segít, meg a tizik sem.palesz77 írta:Mondjuk ellenunk is kidolt a fel vedelmuk elozetesen, aztan ugy se sikerult tovabbmennunk sajna.mahitoo írta:Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?Nem igaz, hogy még ezekkel a dolgokkal is mákjuk van.
Mondjuk ellenunk is kidolt a fel vedelmuk elozetesen, aztan ugy se sikerult tovabbmennunk sajna.mahitoo írta:Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?Nem igaz, hogy még ezekkel a dolgokkal is mákjuk van.
Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?palesz77 írta:En is 2-2-ben biztam amugy, de asszem most dol el a parharc vegleg Kompany kivalasaval.. Kb akkora ervagas ez, mint Draxler volt a Wolfsburgnak.
Szerintem nálunk nem igazán élne meg. Szélsőként nem tudom mennyire menne neki, ha Neymar nem lenne, akkor meg a balszélen kéne alakítani, ami még kevésbé feküdhet, mert Messit nem túrja ki. Ő a legjobban a kétcsatáros játékban tud kitűnni, Torres-szel pedig jól elvan, szerintem ebben a helyzetben tudja és hozza is ki a mximumot. Tegnap mondjuk a gólján kívül nem sokra emlékszem tőle, az első félidőben talán egyszer hallottam a nevét. Nem leszólva, mert én is kedvelem a gyereket, az ATMA-ból talán leginkább, emellett technikás is, de itt kételkednék benne.palesz77 írta:Messias2: Az a baj, hogy a jatekosok is igy gondoltak szerintem, meg is lett az eredmenye..![]()
Tegnapihoz kicsit meg lehiggadva. Griezmann szintet lepett iden ismet, eddig az volt a gond vele, hogy a fontos meccseken rendre eltunt, nem kell ecsetelnem gondolom, hogy miert is nincs igy iden.. Nagyon jo a srac, ha nem lenne MSN, nalunk is elnezegetnem, kivancsi vagyok meg tudjak-e tartani a nyaron.
palesz77 írta:Koke meg szinten jobb lett szerintem, tavaszra legalabbis nagyon feljavult. Nem a jateka osszkepeben - abban jo volt eddig is igazabol -, hanem az en "maniamban", sokkal tobb open-play helyzetet teremt. Most is, egy olyan meccsen, ahol koze nem volt az Atleticonak a tamadasokhoz, volt egy jo kiugratasa ami epphogy les lett, de 100%-os ziccerbe hozta Torrest, egy jo ivelese a semmibol, amibol szinten fejelni tudtak, es a gol elott is o inditotta be Griezmannt uresbe, aki aztan letette Torresnek, a tobbit meg tudjuk mar. Kivancsi lennek ra is egy jatszo csapatban, szerintem lehetne jobb a mostaninal is meg, meg ha Verratti szintu tehetsegnek nem is tartom. De ha ezt a szintet meg kicsit emelni tudja, es marad ez a mezonymunkaja es "golponterzekenysege" - de szep szot talaltam ki-, akkor egyertelmuen a legszukebb elitben lesz a helye a kozeljovoben a kk-k kozott.
Ez amúgy rengeteget dob a City esélyein, hogy nem lesz Casemiro, viszont visszatér a másik oldalt a jó öreg Yaya. Nem is értem, miért nem pakolta be inkább Kovacicot a brazil helyére. Ez a kp. így védekezésben nagyon harmatos lesz. Anno a csoportmeccsen is közel voltak hozzá, hogy elverjék őket gyerünk City!!!rhuni írta:Modric Kroos és Isco aki 10-ből 9-szer nettó emberhátrány, 3 bivalyerős feka ellen, fincsi lesz.
silva az első meccsen kidőlt, keretben sincspalesz77 írta:Ha De Bruyne, Agüero és Sivla jó napot fognak ki