A spanyolt leszámítva szinte mindenhol a gk számit.Tromort77 írta:Ha a Mu 19-0ra verni a Bournemouth-ot akkor ők indulhatnak a BL-ben.geridoss írta:Nem tudom mi számít a PL-ben, ha a MU nyer a Bournemouth ellen, pontszámban beéri a Cityt. Ilyenkor GK dönt vagy egymás elleni? Melyik indulhat a BL-ben?
Szerencse, hogy a MU-nak szinte irreális eredmény kell ahhoz a 4. helyhez. Ha mondjuk csak 5 kellene nekik, akkor azért nagyon nem lenne mindegy a mérkőzés elhalasztása...persze fő a biztonság.
Emlékeztek, mikor 2005-ben egy Real Madrid-Real Sociedad meccset szakítottak félbe, 7 perccel a vége előtt döntetlennél, majd később lejátszották, és Zidane góljával behúzta az RM. Fú, de mérges voltam.
Szerintem is jó lenne neki az Arsenal. Cimeket kevesebb esélye van nyerni, mint más angol, vagy európai sztárcsapattal, viszont jobb lehetőségei vannak a fejlődésre. Azért a Chelsea, MU, a City meg aztán főleg sok ígéretes karriert tört derékba, főleg az ilyen egyszezonos csodagyerekekkel szoktak befürödni.zola8787 írta:Mindenképpen visszaesésvisca el barca írta:állítólag kanté arsenalba tart.![]()
Majd ott eldől, hogy tényleg annyira jó-e a srác, drukkolok neki, érzem, jövőre is meg lesz a bl-t induló helyek egyike!