Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nemrég ismétlésben láttam, bizonyára sokan nem csípik de számomra élmény ahogyan Hegyi beszél a Barcáról....Boixos írta:nem tudom, írta-e már valaki, de csak két idézet a hegyi és a kemenes meccs utáni mondandójából:
"a barcelona a futball"
"...és nem irigyek egymásra" (mármint messi, neymar, suarez)
köszönöm, fc barcelona!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha az Arda-Vidal kettőst érdemben tudnánk használni, akkor szerintem sem létszükség igazolni. Persze nem árt a frissités, és a keretmélyítés, de azért nem mindenáron...visca el barca írta:én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.
én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.

Ez mutatja a csapat dominanciáját. A BL elcsúszhat apróságokon, de ennyi bajnoki címet összehozni egy olyan bajnokságban, melyben a Real is szerepel, amely szintén Európa egyik legjobbja, illetve az Atletico, amely szintén top európai csapattá nőtte ki magát az elmúlt években, nagyon komoly teljesítmény.MessiNeymarSuarez írta: 8 év alatt a 6-odik bajnoki, ez a nem semmi...Kár hogy Cruyff és Manel Vich nem élhette meg![]()
Igen, akkor születtem én.MessiNeymarSuarez írta:"Since 1988, we are the best team in the world.
More UCL's and Leagues than anyone else in Europe.
Act like it. Cruijff did."