Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk a GSW-nek sem volt hihetetlenül nehéz dolga az első két körben... Arról meg tényleg nem a Cavs tehet, hogy ez a Raptors jelenleg kb. Magic-szint.csababarca írta:Cavs meg James emberkedhet legalább...irgalmatlan gyenge kelet, mondjuk nem Lebronék tehetnek róla.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy az ötödik évben PO-ba jussanak.Bob_Marley írta:Szerintem nincsenek elmaradva, én 5 éves ciklust jósoltam, ebből lesz a negyedik jövőre, ötödikre PO kell legyen.
Phillynél vannak sokkal szégyenletesebb franchiseok is, akár Kings akár Minny pl. És ráadásul jövőre jön Saric, 1/1 joggal hozzák Ingramet és ezek nagyon jó alapok. Embiid elvileg bemutatkozik, Noel-okafor párossal van a gond, ott cserélni kéne. De alapvetően a Sixers nagyon jó úton van. Az egy dolog, hogy mindent ledózeroltak nullára, de pár év és ott lesznek.csababarca írta:Ezt a szégyen Phillyt nem akarják már felszámolni?
Sajnálom szegény draftra készülő srácokat,hogy azon rettegnek nehogy 1/1-ek legyenek, már évek .
Tudod, hogy mindig megvárom a tippjeiteket, aztán osztok-szorzokBob_Marley írta:Már csak Game tippje hiányzik, szokásosan utolsó.![]()
Ne idegesítsél.Zolee23 írta:Bob, az igazi divatszurkoló. De nagy fazon.
Eddig sunyiba hajrá Boston meg minden, aztán amikor visszavonul az öreg, csak itt van a coming out.
Mert bemakkoltad a Thundert egyből érdeklődsz?PCsabi írta:
Bob, hogy állnak a tippek?