2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt nemértem: fennvan a legújabb macromedia flashplayer, és ezek után azt mondja rakjam fel, és fel se tudok menni az oldalra.Ronal.10 írta:Láttátok az uj honlapját? http://www.ronaldinhogaucho.com/
a video nem semmi..
de az oldal magában elég gyengusz.
Haverját mégse akarta beégetni!LG írta:Ja, olyan pontosan Dida kezébe rugta mindetredlions írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még mindig nem tetszenek a szabadrúgásai.... Semmi veszély nincs bennük...
Ja, olyan pontosan Dida kezébe rugta mindetredlions írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még mindig nem tetszenek a szabadrúgásai.... Semmi veszély nincs bennük...
Nem értem se h miért mindig neki kell elvégezni a szabikat.Ott van Deco Broki vagy emlékeztek Eto'o mekkora gólt ragasztott az Afrika kupán?redlions írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még mindig nem tetszenek a szabadrúgásai.... Semmi veszély nincs bennük...
Silvanus írta:Utólag azt mondhatni jelenleg, hogy valóban nincs, de előtte...? Előtte mindig!redlions írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még mindig nem tetszenek a szabadrúgásai.... Semmi veszély nincs bennük...
Utólag azt mondhatni jelenleg, hogy valóban nincs, de előtte...? Előtte mindig!redlions írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de még mindig nem tetszenek a szabadrúgásai.... Semmi veszély nincs bennük...