2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem arra gondol,hogy nem kéne utánoznia Lothart,ami szerintem hiba,mert így kimarad néhány jó játékos.antiimperialista írta:Vazze, néztem Bozsik Péter keretét, és sírtam! Ez az ember nem normális! Bíztam benne, mert jó edzőnek tartom, de ez a keret nagyon nem jó (hogy finoman fogalmazzak)! Van benne egy-két humorista, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy olyanok nincsenek benne, akiknek ott lenne a helyük! A teljesség igénye nélkül:
Király, Fülöp, Bodnár, Buzsáky, Rósa...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Bozsik Péter, kérlek, most hagyd abba!
Nem értem, hogy lehetséges, hogy nektek a meccs ment a Eurosporton, nekem pedig Eurogoals, aztán DropkickStike írta:Nagyon érdekes lesz a mai U17 csapat meccse. Nem igazán szeretem az EUROSPORT-ot de most örülök, hogy közvetítik
Ja, úgyis hozzá kell szokniuk, hogy felnőttként is ellenük fog a válogatott meccseken fújni a bíró. Köszönjük, osztrák "barátunk"! És sokan még sógornak hívják az ilyet... Pfff...Boixos írta:hihetetlen, h mekkora gyökér ez a bíró!!!!
bakker, hadd szokják a gyerekek a műhelyszagot! érdemes már most tudatosítani velük, h hol a helyünk a "nagy" futballnemzetek között!
és lesz.arom a krkicset, rúgott volna földbe a 11esnél.
Felmerül a kérdés, hogy magyar csatorna miért nem adta az összes meccsünket. Nem hinném, hogy olyan magasak lennének a jogdíjak.Stike írta:Nagyon érdekes lesz a mai U17 csapat meccse. Nem igazán szeretem az EUROSPORT-ot de most örülök, hogy közvetítik
Én sem tartom, agy nagyon jó játéknakLG írta:Mekkora baromságszucs90 írta:Szavazzatok a magyarok 54-es csapatára!!!
Mekkora baromságszucs90 írta:Szavazzatok a magyarok 54-es csapatára!!!
Lőtt,de előtte már bent volt a labda,de nem vette észre a bíró,a védő kipöckölte,de ő berúgta.Neki adták.0-0nál ő adta a gólpasszt,átcselezett pár embert,levitte az alapra,és visszagurított Ezcapeznek.Krkic tegnap lőtt gólt a ruszkiknak?
Nem,pedig 3-0-ra nyertek.Badi írta:Krkic tegnap lőtt gólt a ruszkiknak?